Saturday, May 8, 2010

~ thanks ~

salam and hye.

hari minggu memang best duduk kat rumah. pagi pagi dah kena gerak dengan emak suruh ikut pergi pasar tani kat melawati. tanya emak kalau i tak mandi boleh?. emak kata suka hati kau la tapi lepas pergi pasar tani nak pergi hero juga. maknanya mesti dalam pukul 11 baru balik rumah kan. makna nya kena mandi juga kan. fuh. mandi pagi memang tak best. habis menggeletar kepala lutut i sejuk. =)). padahal dah pukul 8 time tu pun i boleh pura2 konon2 sejuk. haha.

hari ni emak masak bihun sup daging. sedapp. tadi masa beli daging kat pasar tani. abang daging tu cakap daging ni sedap. sebab daging ini muscle lembu. terus i terbayang orang bina badan punya muscle. haha. eh. sebut pasal lembu matdin ada tag i. tapi malas la nak buat lagi. =))

apa yang nak bagitahu hari ni adalah. i dapat award dari sufferedgezine. thanks ye sebab sudi bagi naddy award ni. u membuatkan i terasa diri berharga. teehehe. ni la award tu. terbaik kan. hehe. =)



xoxo

11 comments:

dazzmakeup said...

Hai ...
Salam kenal dari Indonesia.

NARDtheNERD said...

salam kenal..=)

NICK IRFAN said...

akak x mandi ke? hehe asal x mandi plak kak? hehe ape2pun klu sy jd akak sy pun x mandi sejuk oh pagi klu mandi.. ha! akak dpt award!!! tahniah kak!!

p/s=xnk pas kat sape2 ke award akak dapat ni? ekekeke

NARDtheNERD said...

hehe~..
xmandi pagi2 mmg la best adik..=))

sUfFeR8zInE said...

:)

Atiekah said...

wa bestnyew dpt award..

NICK IRFAN said...

hai kak! hehe award ni lawa la... hehe

NARDtheNERD said...

suffer8zine..

=)

atiekah...

best kan..=)

NARDtheNERD said...

adik nick~

nak ek?..hehe

asmaria said...

hari ahad duduk rumah je ke? mai lah jenguk2 saudara blogger he he

http://edarannama.blogspot.com

NARDtheNERD said...

hehe~..i dtg kejap lagi k dear~..=)