Thursday, May 20, 2010

~ tangan macho ~

salam and hye.

tadi saja saja gatal type nama ketua kelas masa tingkatan dua dekat facebook. jeng jeng jeng. dia ada facebook !!. lompat bintang sebab teruja sangat. OMG. kau dah hensem gila. dulu memang la kau hensem jugak. tapi sekarang dah betambah tambah hensem kau. kau makan ape weh sampai jadi hensem ni weyh?. tapi tapi tapi. kau dah ada awek. i baru ingat nak ehem ehem kau. hish.

i bukan nak cerita pasal ketua kelas tingkatan dua yang makin hensem ni actually. tapi pasal lain. pasal tangan macho. tangan korang macho tak?. cuba check sekarang. teehehe. i punya tangan langsung tak macho. nak tengok?.



miahaha. kan dah kata tak macho.

tangan macho adalah apabila ada urat urat yang kelihatan kat tangan kau. bagi i lah. ada sorang kawan i dia geli tengok. tapi i suka. bila ada nampak urat urat kat tangan sekaligus kau nampak orang tu macho ya amat. perempuan pun kalau ada urat kat tangan dia i still anggap dia ada tangan macho. hoyeh!.

jom survey siapa yang ada tangan macho.


oh failed kau kak lang. langsung tak macho tangan kau.


mungkin kau muda lagi untuk ada tangan macho adik boy. i tunggu 15 tahun lagi. ngeh.


muka kau dah macho baby aniff. tapi tangan belum macho. harap maklum.


okay mari lihat tangan atuk Barrack pula. sikit je urat urat. makna nya tangan atuk ni dalam kategori "tangan macho sikit je". bahaha.

oh. mungkin i patut pergi lihat tangan ketua kelas tingkatan dua yang hensem tu. kot kot tangan dia macho. okay. bye semua nak pegi tengok tangan ketua kelas tingkatan dua sekarang. bye.

xoxo


25 comments:

shazika said...

eh eh
main tutup muka yek
^____^


jgn segan ke laman sy yek
Cara menghilangkan stress ketika sedang ulangkaji versi Shazika

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

senget la..hahahah
aku pn da tilik tgn aku ni nyah..
tgn aku nmpk urat sbb keding..haha

NARDtheNERD said...

hahahaa...
yunk..u ada tangan macho...=))

girlmansion# said...

tgk baby boy tu x macho tp cute! :D

ZouL said...

ZouL ada urat2 kt tgn..bukan takat tgn..kaki..kepala..haha

NARDtheNERD said...

shazika~...

okey..nnt kita singgah blog awk k..=)

gades ain said...

same here!!! suke tgn yg berurat! hak3! tp malang nye my hand tarak ouhh! sbb gemok! hahaha

NARDtheNERD said...

girl mansion~

hehe..baby tu tak macho ke?..kiut ek?..hehe..

zoul~

bermakna u sangat2 macho zoul..agagagaga..

ain~

tgn i pun takde dear...i pun gumok..hahaha~

SheY PuLL said...

macho btl tangan 2 ek..hehehhe

NARDtheNERD said...

macho ke?...
hahaha~

+akufobia+ said...

da lupa siapa ketua class aku time form 2.aa.haha.

NARDtheNERD said...

haha..aku ingat sebab dia kacak. lalala.=)

Krole said...

hehehhe..tgn krole x macho a....heheheh..x nmpk urat ponnnn....

NARDtheNERD said...

yeke?...hehehe..tgn i pun tak macho...=)

Anne Boleyn said...

ehh bagi jap link fb ketua kelas tingkatan 2 awk tu. hahaha. nk ngorat gk arh x ksah dye de awek ke x.. :p Btw, ada ke tngan pmpuan yg macho? heheh x pna jmpe g stkt ni. Biasanya tngn yg bnyk urat2 ni sebb bnyk buat kerjja berat kot. errrkk., btol ke?

NARDtheNERD said...

anne...

betul la tu dear..tgn jadi macho sbb banyak buat keje berat..bukan angkat berat tau...teehehe~

Arjuna Timur said...

tagn sy pun macho gak ade urat2 tu hahahahaha

NARDtheNERD said...

ngaahaha~..yeke??..buktikan..=))

Frodo Baggins said...

tangan wa x macho tp cute jer. kah3x ... sapa nama ketua kelas masa form 2? dulu wa ketua kelas, harap mak long!


weeeee ~~


>>___<<

Frodo Baggins said...

tangan wa x macho tp cute jer. kah3x ... sapa nama ketua kelas masa form 2? dulu wa ketua kelas, harap mak long!


weeeee ~~


>>___<<

NARDtheNERD said...

kebarangkalian ketua kelas itu adalah anda sangat tipis.
harap maklong juge.
hehe~

tOm said...

hehe.. baby aniff tu comey sgt.. geram je tgk die.. ^.^

NARDtheNERD said...

hehe..
comell ek tom?..
nah amik la baby aniff tu..=)

to0n ieday said...

oit,pesak tgn ko inai 3 jari same cm aku!

NARDtheNERD said...

hehe..kita kan sama2 single...kikikiki~