Thursday, May 13, 2010

~ siapa jejaka idaman ~

salam and hye.

i masih tak boleh letak nuff kat antara dua entry tu lagi. asyik error je. give up lah macam ni. i memang tak ada bakat nak edit edit coding ni. hehe. apa apa pun. thanks untuk yang sudi tolong i. especially untuk adik faheem and mummy dia. =). penat tak ajar kak nard yang tak paham paham ni?. hehe.


eh. siapakah?

hee. kenapa i blur kan muka dia?. sebab nak suruh you all teka siapa dia. haha. teka betul tak ada hadiah ye. di ulangi tak ada hadiah. sebab i tengah bosan bosan tak ada benda nak update ape. tula..buat tag malas. haha.

okay i bagi dua tiga ketul clue.

  • dia agak tinggi berbanding orang lain. boleh rejek semua orang rendah
  • dia suka lompat lompat. bukan katak tau.
  • dia kadang kadang terel kadang kadang tak terel.
  • semalam dia masuk tv. glamour macam artis
kenal tak? kenal tak?. haha.

xoxo

35 comments:

stiffler said...

zulhuzaimy!

NARDtheNERD said...

haha~..salah laa..cube lagi...=)

Izz said...

em em.
izz rase org kott.
Haha

NARDtheNERD said...

izz~..memang betu orang..tapi siapa dia?..hehe

Yaati Nor said...

dia mst hafiz hashim...hahaha betul tak

yaatinor said...

hafiz hashim...betul ke..

NARDtheNERD said...

haha~...pandai2...yeay!!

NICK IRFAN said...

ha! br nk teka td hafiz hasyim? hehe ape2pun best tgk dia main smlm harap2 ari ni dia bermain baik jgk bertemu china nnt....

NARDtheNERD said...

betul tu...go go hafiz!!...hehe~

rizal jabai said...

piere andre..

mcm ijai pon aade..hahahha

tp ijai tak la femes..wakakaka

NICK IRFAN said...

btol kak! smoga hafiz mengekalkan rentak dia main semalam! hehe

NARDtheNERD said...

ijai~...

wahahaha~..ijai la tuuu...=))

adik nick~..

betul tu...jom sokong malaysia hari ni..=)

Yuni Aisyah said...

cam kenal je mamat tu...tp lupe la sape.??;D

NICK IRFAN said...

eh! malaysia dh lawan ke? pkul brapa dorg lawan yg sy thu dorg lawn ari ni... hehe

NARDtheNERD said...

yuni aisyah~

hehe..yeke?

adik nick...

ptg ni dik..pukul 6...=)

Frodo Baggins said...

wa syak, gamba tu adalah wa. sekian.



hahahhahahahha


>>____<<

jane said...

cissssssss

aku ingt remy ishak
ngahhahaha

NICK IRFAN said...

uwaa!! sedihnyer kak! malaysia kalah la!!!! sob2... hafiz pun x sempat main? tp rasanya mmg patut kalah permainan dorg teruk la.... hehe

NARDtheNERD said...

frodo~

wa syak tu pun luu ar...haha~

jane~

ngaahahaa...salah jangkaan...

adik nick~

xpe dik..diorang dah cuba sehabis baik tu..jom jom..focus world cup..=)

+akufobia+ said...

senang la teka.musim thomas cup.ngaa.

NARDtheNERD said...

ngaahaaa..tul tuuu...=))

NICK IRFAN said...

eh! akak minat gak ke world cup??? hehe akak fans ape? sy england dgn spain! hehe

NARDtheNERD said...

ahahahaa~...

jepun boleh?..aahaha~

fatin hanani said...

nak tlg jawb pun suma dah jawb kan hehehe
kan3 :D

NARDtheNERD said...

heheehe~...jawab lagi pun tak pe dear...=)

~yna_kawaii~ said...

hafiz tu bujang ker??hahah ;p

NARDtheNERD said...

xlah dah kawen...ngahaha~...

NICK IRFAN said...

jepun? hehe ape2pun nnt kita tgk! hehe eh! nk komen profile plak? besarnyer mata akak i like! ops! hahahahaha

NARDtheNERD said...

besar ke?...hohoho~

NiZaM Limited said...

Waa...jejaka idaman cik naddy xdpt beraksi langsung masa lawan cina. sedihnyee..=(

NARDtheNERD said...

kan kan kan~...huhu..tapi dia tutap menjadi idaman hati i...kikiki~

suka_haha said...

saya la tu ngee....

NARDtheNERD said...

perasan perasan perasan...=)

aril said...

macam wak jer tu..haha

NARDtheNERD said...

haha..
mungkin juge wak..=)