Monday, May 17, 2010

~ cirit eh salah ciri -ciri ~

salam and hye.

ehem. hari ini entry i akan berbau sedikit gedik. mungkin akan timbul rasa meluat bila baca. jangan maki atau caci sebab i dah warning awal awal. hee. hari ini i nak cerita pasal ciri ciri future husband idaman. bunyi gatal kan?. haha.

pada yang belum kahwin. jom kongsi sama sama ciri future husband idaman u all dengan i. pada yang dah kahwin. boleh juge kongsi ciri ciri husband yang anda kahwin tu. pada lelaki lelaki kacak semua. buktikan anda calon pilihan utama naddy semua gadis gadis.

ciri satu.

i selalu konfius between gula dengan garam. jadi, i nak future husband yang boleh gelak gelak sembang macam biasa even kopi yang i buat tu masin.

ciri dua.

i tak terel komputer. i selalu terdelete benda benda penting even dalam laptop i sendiri. jadi, i nak future husband yang boleh senyum and cakap i love u bila i terdelete apa apa penting gila dalam laptop dia. =)

ciri tiga.

i tak terel masak. lepas tu i suka menjerit jerit tak ingat dunia bila letak nugget dalam minyak dan minyak lompat lompat. jadi, i mahu future husband yang boleh tahan dengan jeritan i yang sampai jiran rumah sebelah boleh dengar tu.

ciri empat.

i suka mandi lama lama. jadi, i mahu future husband yang tak curi curi sms/ym/webcam dengan perempuan seksi masa i tengah mandi.

ciri lima.

i suka befoya foya. jadi, i nak future husband yang solat tak tinggal. yang selalu ingatkan i kepada Allah dan akhirat. =)

ciri enam.

i selalu bad mood bila bangun pagi pagi. jadi, i nak future husband yang buat tak layan je dengan mood i tu. sebab i memang macam tu and i akan okay sendiri. hee.

ciri tujuh.

i tak ade bakat main ps3 or game ape ape sekali pun. jadi, i mahu future husband yang pura pura kalah dengan i bila lawan. =))

end.

xoxo


26 comments:

fatin hanani said...

wahh so sweet hehehe
arap nard naddy dapt husband cm 2 (^_-)

p/s:fatin pn x pandai sgt nak mask nihh hehe

Cheqna said...

kelakar juga ur ciri2 ni..good luck lah ye..semoga dapat yg terbaik..

NARDtheNERD said...

teehee~..
yeay ade geng tak reti masak..=)

NARDtheNERD said...

cheqna~...
hehe..tenkiu dear..=)

NICK IRFAN said...

sy doakan smoga akak dapat ciri2 yg akak idamkan! amin.... :)

NARDtheNERD said...

amin...ngahahaa~

Cheqna said...

nanti pandai lah masak satu ~ kek tu senang je..dah siap nanti hantarlah se "tupperware" ke mari eh...

points given..hehe..

:-)

NARDtheNERD said...

hehe..
okey..nanti kita try...=)

nurul said...

harap2 awk dpt apa yg awk nak..amin..

+akufobia+ said...

game over.semua tak nak kat kau.haha.

Nuraisyyah said...

hahak..smoge bertemu jejaka malaya idaman hati ye naddy..heheh..;p


p/s --> aisya pon xpndai msak...hikhik;D

NARDtheNERD said...

nurul~

tenkiu dear...

akufobia~

taknak sudah biar aku jadi andartu..haha

nuraisyyah~

yes...dapat lagi satu geng...=)

sekamar rindu said...

salam...

hehehe...:)

~yna_kawaii~ said...

smga dpt pa yg diimpikan ! insyaAllah..amiinnn..:)

kalau aku lak..
mo yg beriman n berilmu n
ciri2 xtra cute..hensem..kacak..tinggi..segak..lawa..macho..(wah!tamak..)

;p

aril said...

blogger ppuan je yg ramai ngomen..mana yg lelaki..

aril said...

blogger ppuan je yg ramai ngomen..mana yg lelaki..

NARDtheNERD said...

sekamar rindu..

salam..=)

yana~

aku amin kan kau gak..hehe

aril..

ye tak ye..mane lelaki kan?..hehe

blueCITY® said...

salam,
hehheheheh..
so sweet...

NARDtheNERD said...

sis biru...

salam..ngeeheee..=))

Mr Rulez said...

kiter suka yg las skali..buat2 kalah..msti shweet sgt2...;)

NICK IRFAN said...

bila baca balik ciri2 akak tulis ni rasanya smua ade pd saya... lalalala

NARDtheNERD said...

mr rulez~

ngaahaaa~..kita pun suke gak..=)

adik nick~

ohhooo..jom lah kapel dik..haha~

asfz lily said...

wah..
7 ciri2..dasyat lah..
terbaekk lah naddy..
cik asfz suka la..
cik asfz nk cilok ciri2 tu leh??
hehehe

http://asfzlily.blogspot.com

NARDtheNERD said...

cilok la dear...
teehee...
=))

suka_haha said...

alahai.. penatnye kena tag huaa!!!! nnt r sy buat ek.. simpan dlm draft dlu.. fatin ke namanye?? hik3x...

NARDtheNERD said...

yelah yelah..buat la bila2 suka...=)