Sunday, May 23, 2010

~ saya busuk ~

salam and hye.

bosan kan?. hari ahad duduk kat rumah tak ada buat apa apa. oh tuhan. please please please. kurniakan i satu boifren yang elok rupa paras, badan cantek macam pemain basketball, kaya raya sampai boleh beli tv3. so that hari hari ahad macam ni, i boleh pergi dating dating suka ria dengan dia. amin.


rambut kembang memang tengah 'in' kan sekarang?.bahaha.

okay lah bye. =))

xoxo

32 comments:

YoN said...

nard mcukkkkkkkkkkkk ! ;DDDDD

NARDtheNERD said...

ngeeeheee...
mucuk comell kan..=))

White Bird said...

WAH WAH NK BELI TV3 ERK... bagus2 cita2 mesti tinggi..=)

NARDtheNERD said...

teehehe...
kan kan kan..=))

stiffler said...

meh la kapel dgn i..i setakat beli tv tiga bijik tak ada hal lah..mai la ..mai la..

NICK IRFAN said...

amin.. smoaga akak dapat bf yg akak nak? hehehe ape2pun rambut akak still cantik bg sy! lalala...

NARDtheNERD said...

stiffler...

hohoho~..panggung wayang i nak jugak oh...=)

adik nick..

windu nyeeeeee...thanks la sbb puji akak..=)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

aku tasuke rmbt kembang!
mau rebonding alek..tp duit owh duit....

gades ain said...

euwwwww! naddy busukkkkk! hehehehe :P

NARDtheNERD said...

fasya...

tunggu duit nuffnang oh...=)

gades ain...

busuk kan...eheh..awk pun busuk gak..=)

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

xtah gler nk hnsem kaye jer..
klau dpat ble la wt novel.. =p

NICK IRFAN said...

xde puji pun mmg akak cantik! hehe klu la abg sy msih hidup mmg sy suruh dia ngorat akak! hehehehe hmm...

sekamar rindu said...

salam....

hehehehe...

NARDtheNERD said...

fadh~

haha..xnak ah wat novel..wat movie terus...haha~

adik nick~..

hehe..thanks..emm..mesti abang adik klu hidup lagi ensem mcm adik kan?..hehe~

NARDtheNERD said...

sekamar rindu...

salam...=)

nand nasyari said...

kewl..mahu bf cmtu gak.. ;D

NARDtheNERD said...

heee...
mahu kan?..=))

+akufobia+ said...

pergi mandi lepas tu jog.wee.

NARDtheNERD said...

okay. baiklah. =)

Anne Boleyn said...

nard..pergi mandi lah!! :p ee..busyuk masyem hehe

NARDtheNERD said...

hehehe...
jom jom mandi same2...=))

Fahim 'n Alin said...

da bley..lptop ni bengong kot..
nak komen pe ea td..haha lupe da

NARDtheNERD said...

haha...bleh lupe plak kan...hahah~

Hafiz Ismi said...

saya xmain besbol.. saya main bola jek.. tp busuk jugak.. hehe~

NARDtheNERD said...

hafiz ismi..

eeeiii..budak bucukkk...teehehe~

NICK IRFAN said...

rasanya msti dia nsem lagi.. tp nk buat mcm mne tuhan lbih sygkan dia? eh! akak ade brapa adik bradik? akak anak sulung ke?

NARDtheNERD said...

akak anak tunggal la adik...yang tu semua cousin2 akak...=)

bekok said...

saudari, pakai tudung itu kewajipan, nak pakai jangan main main. tak elok tayang rambut tu.

NARDtheNERD said...

bekok~

saya tau. saya pasti akan pakai suatu hari nanti. banyak lagi yang kat luar sana. kenapa mesti tegur saya?.

NARDtheNERD said...

saya ke kelas sahaja pakai tudung ye encik bekok. kat luar saya free hair.

bRoMiNe_aJe said...

kesian incik bekok ni.. yg dedicated awek kat blog tu takpe la plak kan.. syg itu syg ini.. duduk dekat2.. sebelum tarbiyah orang, elok check diri sendiri dulu..

NARDtheNERD said...

bromine~.

kahkahkah.
bagi kaw kaw punya.
amik kau bekok. haha~