Friday, May 28, 2010

~ spaghetti untuk emak mentua ~

salam and hye.

hari ini cuti wesak. bila cuti maknanya emak akan masak sedap. bila emak masak sedap maknanya i akan makan banyak. bila i makan banyak maknanya i akan gumok bila i gumok macam mana nak cari boifren hensem?. okeh dah dah. annoying kan?. haha.

ngeehehehe

ngeehehehe

sangat sedap okay spaghetti meatball ni. isk isk isk. agak agak kalau i masak ni kat emak mentua i nanti dia sayang i tak?. sebab ni la masakan sedap tapi simple yang i boleh masak. kot. kalau nak suruh i buat laksa kedah. holoh holoh holoh. confirm lah tak jadi. bahahaha.


tiga budak gumok comel.

mata i dah ngantuk. tido pun best ni. kawan kawan semua nak join i tido?. jom jom. =))

xoxo

22 comments:

~yna_kawaii~ said...

wahh..sedap2!jom usaha jd menantu kesygn..hahha :))

NARDtheNERD said...

jom jom..mari bodek mak mentua..=))

gades ain said...

erk! beshhh nye sis! masak kan ain gakkkk! heheh

kema said...

hehe~kema bru wat spageti smalm..yum3

NICK IRFAN said...

er... ni spegeti ker? nmpk mcm pedas la... hehehe apepun msti sedap akak masak... hehe

suka_haha said...

ee... dh msk ke tu naddy?? nape daging tu warna mcm tu??

NARDtheNERD said...

ayein~

hehe..meh la umah sis..=))

kema~

yeke cayang?..sedapp kan?..

adik nick~..

xpedas lah...merah je lebih...heheh~

matdin~

dah masak lah.....hish...

hans said...

den kurang sikit makan benda alah nih

NARDtheNERD said...

xleh kawen ngan den la mcm tu...hehehe~

hans said...

hahaha
den dah ada lisa
xleh curang

NARDtheNERD said...

hahaha~...
den pun ada farid kamil. =))

hans said...

wakakakaka
bagus
ko amik jer farid kamil tu
hahaha

NARDtheNERD said...

ahahahaa.
naseb baek tak payah berebut ngan ko.
=))

HonEyBuNNy said...

Wah2..mseti sedap neh...nyum3...

NARDtheNERD said...

sedap3~....
=))

nas said...

erkk...nak lisa surihany...ahahha
nape kamo tulis nerd di blakang nme 2?

NARDtheNERD said...

sbb saya nerd. kikiki~

noor afzan said...

amboih..tidur pagi kah?

Cheqna said...

semoga bakal jadi menantu kesayangan..

tapi kalau mak mertua nak makan masak lemak tempoyak? or ikan singgang cicah budu?

hehehe..

:-)

NARDtheNERD said...

noor afzan~..

xlah sis..time kat situ tak betoi...=))

cheqna~..

huhuhu...xreti..ayo...camane ni..=))

NICK IRFAN said...

x pedas ke? wah! sedap3.. eh! yg merah tu sos frego ke? yg iklan dalam tv tu yg ade sos merah dan putih sbb soso tu mmg selalu org buat spageti...

NARDtheNERD said...

akak tak pakai prego pun sis..pakai kimbal..teeheheh~..=))