Sunday, May 16, 2010

~ "imanina cute give away" ~

salam and hye.

i dah lama tak join giveaway kan?. perasan tak?. haa. kali ni nak join giveaway dari blog emma86. the title of this contest is "imanina cute give away". i dapat tahu dari blog matdin actually. dah lama dah tau. tapi hari ini baru nak join. ngee. nak tengok imanina tak?. jeng jeng jeng.


cute kan?. =))

so syarat syarat nye adalah....

  • Korang kena menjadi follower blog ni emma86 (emacupcakes.blogspot.com) okeh done!!
  • Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog
  1. lilo
  2. cik yana
  3. shameel
  4. tueratora
  5. jieda
  • Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog List anda untuk mengetahui perkembangan blog saye... okeh sudah juge=)
  • Yang paling penting letakkan Pic korang sefamily..(Blogger family)..bagi yang belum kawen tu, family korang adalah ibu bapa n sibling korang.


ni pic masa family day tahun lepas. tak semua family ada dalam ni. ni family belah emak i. i belum kahwin. masih single hot hot lagi. ngeee. so pic family emak i boleh kan? kan?. nampak tak i kat mane?. ngeee.=)
  • Anda letak link en3 yang telah anda buat pada post comment en3 ni. okeh done!!
okay. i sudah. sape nak join lagi boleh click sini ye darling darling. dapat perfume oooo. mama imanina ni kan tokey perfume. teeheee. cepat!!. sikit lagi nak tarikh tutup. 20 mei 2010. jom join. =)

p/s: yang i tag tu join la dear. tak rugi pun. ehheeee. =)

xoxo

4 comments:

MiSs TOrA said...

kira tora kena join giveaway ni le ea huhu..tora da folo ;p nti sng mlm ni sket tora join k tq.

NARDtheNERD said...

ngeehee..okay tora no hal...=)

shameel Iskandar said...

hehehe, kejap lagi sy follow sbb skrg intenet tgh slow tahap siput

NARDtheNERD said...

okeyy shameel..no prob..=)