Sunday, May 9, 2010

~ ok dah boleh kahwin ~

salam and hye.

hari bila entah tak ingat abah balik kerja letak barang dia dalam bilik pastu letak kat jemput kahwin anak kawan dia atas meja. pastu i pun belek belek. kad dia simple je. i kata kat emak nanti kad kahwin i nak letak gambar pre-wedding i boleh?. emak terus kata tak boleh. ceh emak ni jealouse la tu time dia dulu dulu tak letak gambar sendiri kat kad kahwin. hehe.

tadi tengok siapa entah kahwin kat rancangan nona tu. terus senyum sorang sorang. seronok pulak tangok hantaran cantik cantik. geram. mula lah penyakit miang tu datang. rasa macam esok jugak nak ajak faezi kahwin. haha. tapi i tak reti masak lagi. tak boleh kahwin lagi. uwaaaaaaa!!


boleh ke posing macam ni semata mata nak tunjuk inai kat tiga jari i tu?.

haha. mood pengantin sekarang. rasa sedikit macam raja sehari. i pakai tiga jari je. ambik mood pengantin lelaki. bahaha. pakai sepuluh sepuluh jari nanti i asyik dok belek jari je benda lain tak buat. rasa macam nak pakai sepuluh sepuluh jugak tadi. pastu pikir pikir nanti pergi jalan jalan orang ingat i bini orang dah depa tak jadi mengorat. jatuh saham. =))

by the way, emak..happy mother's day. i love u. =)

xoxo

25 comments:

stiffler said...

kawin dgn gua..nak?

NARDtheNERD said...

err...hehe~ =))

YoN said...

tingin nk kawen jg ! siyes laa. haha (:

NARDtheNERD said...

hehe..kan kan?...=))

yaya said...

haha.. i pon nak kawen, tp xreti masak lagi. camne ni? sape nak masak kan untuk laki nnt?

Asyraf Hamasaki said...

amboi2 korang suke suki je yerh
aku idop lagi ok :-)

NARDtheNERD said...

asyraf hamasaki~

apa kaitan anda hidup?..hehe..=))

yaya~...

makan kat luar je..hehe~

Asyraf Hamasaki said...

hehehe wa hidup lagi so yg lain kene langkat mayat dulu :-p baru bleh dpat ngeh2

NICK IRFAN said...

eh! akak tingin kwin ek? hehe ha! nnt kwin jgn lupa jmput sy tau! hehehehehehe lastly selamat ari ibu kat mak akak!! :)

Long Haffiz Long Hassan said...

nak kahwin, jmput yerk..pastikan wat masa sy ad kt malaysia gak yerk..hehe

mahira oya said...

best tu ayat..ok bole kawen..nak gak!!

NARDtheNERD said...

aysraf hamasaki~

takut i dengar..hehe~

adik nick~

okey adik..akak jemput nanti..mak akak ckp thanks..hehe

long haffiz long hassan~

okey org london..nanti sy jemput kamu..=))

NARDtheNERD said...

mahira oya~

hehe..nak gak ek?..jom jom..=)

NiZaM Limited said...

Haha..dah tak lame la tu turn naddy plak. jgn lupe post kad nnti ek. sms2 tak maen. kehkeh..

NARDtheNERD said...

i lambat lagi la nizam..hehe~

kacang said...

hoho.
kawen lah.
t jemput.
hoho.

NARDtheNERD said...

hoho..okey kacang..=)

Asyraf Hamasaki said...

kim salam kat bonda ye cakap darik anaknda :-)

Frodo Baggins said...

jemput lah kawen ngan wa
ekekekekkeke ...

jambatan klcc wa hadiahkan!
wooohaaaa!


>>___<<

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

nad..nak tawen gak ar..hehe

nk tawen,ajk ar beb..~

NARDtheNERD said...

asyraf hamasaki~

hoho..ok..

frodo~...

wow..jambatan klcc..i loikke..=)

cikfasya~

ok~..for sure dear~..=)

NICK IRFAN said...

alo kak! sj singgah kjab sbb rindu kat akak plak? hehehehehehhehehehehehe

NARDtheNERD said...

hehehe..ribdu kat adik juge..=)

zOuL_iMMe said...

asal sekarang sume byk post pasal nak kawen ea?hehe

NARDtheNERD said...

ntah la zoul~...musim kot..hehe~