Tuesday, May 11, 2010

~ siapa nak tolong naddy? ~

salam and hye.

hari ini i nak minta tolong dengan siapa siapa yang terel. macam mana nak letak iklan nuffnang kat between post tu?. dah macam macam cara i cuba. tapi gagal. ceh ceh. i dah tanya google. tapi google pun macam nak tak nak je bagi jawapan. sombong betul google ni. hehe.



sebab tadi bukak nuffnang. dapat lagi 2 buffered. hemo hemo. kalau tambah lagi satu tempat iklan nuffnang ni. mungkin lebih banyak buffered akan di beri. nanti i kaya boleh belanja u all. siapa siapa terel tolong la ajar i. nanti i promote keterelan anda dalam blog i besar besar. ye? ye?.

xoxo


27 comments:

stiffler said...

gua ada cara..lu pergi copy code benda yang lu nak iklankan..then lu bukak edit layout..then lu amek HTML/Javascript..pastu lu paste code tu...its that simple!

NARDtheNERD said...

stiffler~

i nak dia duduk tengah2...between post i tu...wuuuuu.

sI tEDI said...

tengah2???

nama saya
iklan nuffnang
katak!

macam tu ek?

kenapa perlu tengah2 ek?
bukan atas tepi n bawah?

oH! trend skang ek? x pasan pulak.

nanti nard skodeng2 blog yg pasang cenggitu leh tanay derang.. he he he he

shameel Iskandar said...

sy pun nak tau juga caranya nak letak tengah2 post tu

NARDtheNERD said...

tedi~..

betul gak kan..nanti nak sekodeng..hehe

shameel~..

tu la kan..awk pun tak tahu ye?..=)

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

klau ko dh kye jgn lpe blnje ak..=p

NARDtheNERD said...

boleh boleh...no hal..hehe

Nur Hayaty said...

pergi ke laman web nuffnang,click je add ads then cari To put between contents.selamat mencuba

sekamar rindu said...

salam...

saya pun x tahu..nak tahu gak ni.

NICK IRFAN said...

letak nuff kat tgh entry ke???? huh! boleh ke sy ni first time dgr... hehe

NARDtheNERD said...

nur hayaty...

dah try..tapi sy nak letak nuff dekat antar satu post dgn post yg lain...

sekamar rindu~

emm...sape yg tahu ye?

adik nick~

boleh la adik...=)

Aby Umy said...

thanks for share

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgahlah ke blog saya :)

Faheem Jr said...

laaa..senang je tu kakak nadd...very simpelity..hahaha..

Faheem Jr said...

masuk layout-->edit html-->tick expand widget-->

ctrl+f cari kod kt bawah ni





*amik kod nuffnang in beetween letak atas perkataan tu..then save..done! good luck..

NARDtheNERD said...

aby umy~

errmm..okey nnt i dtg..=)

faheem~

faheem..tenkiu...tapi kod mane?..hehe

Faheem Jr said...

alamak..kod tu tak boleh masuk sini pulak..bagi email..nanti faheem email kan...kat mana nak letak kod tu..

NICK IRFAN said...

ha! mcm mne kak? dh boleh ker?

NARDtheNERD said...

faheem~..

huuwaaa..tak jadi lagi...=(

adik nick~..

tak leh lagi la adik...=(

jane said...

aku pon tak reti letak nuff
hahhahh

dh bljr pn aku bngap lg

kekekek

NARDtheNERD said...

sama la kita...hahaha~

NICK IRFAN said...

hmm... eh! kjab bru sy pasan akak dh letak nuff kan??? kenapa nak letak lagi???

NARDtheNERD said...

memang dah ade...
tapi akak nak letak kat between post tu dik..=)

nuriz said...

try tgk tutorial kat blog sis, saja buat sebab nard tanya kan hehe

Mario said...

uat pe nak letak kat between post... letak kat atas post...bukak satu kolum kt atas post tu...kat ctu lg senang nak dapt buffered... cubalah...

NARDtheNERD said...

nuriz~

thanks tau sis..tapi tak jadi2 lagi..wakakaka..

mario~..

yeke?...cena nak wat?...

Mario said...

http://ezanyempires.blogspot.com/2010/01/membuka-fungsi-add-gadget.html

ko g cni...pastu cam bese add gadget kopi code nuffnang ko pastu dah kaya...kene arr banje ezany...hehe

NARDtheNERD said...

muaahaha~..
nanti aku kaya aku kena cari dia la ek..haha~