Friday, December 3, 2010

~ you mengorat i dulu ~

salam and hye.

semalam i tak tahu nak buat apa. jadi i macam tengok facebook macam tengok movie. haha. i mean semua video video yang keluar kat homepage wall semua i tengok. and ada satu video yang menarik hati and rasa sweet gila.

video ni CST productions yang post. CST ni macam company provide services for photographer untuk wedding, engagement, pre-wedding or convo or any events. depa sangat creative. tak percaya boleh pergi facebook depa. cool gila. esok i punya wedding nak upah depa lahh. sebab dah jatuh hatii dengan video ni. hehe.

pernah dengar tak lagu "kalau cinta"??. yang aliff aziz and joanna tu nyanyi. video ni adalah videoclip untuk lagu ni la. for MTV. mula mula i ingat nak upload video tu je here. tapi siapalah yang rajin nak bukak bila ada video i letak. kita snapshot je lahhh kan. lagi comel. teehehe. :P


starting video ni comell gila. sebab bergaduh pasal siapa mengorat siapa dulu. :))


ni joanna. comell kan dia. scene ni pun ala ala korea. i sukaaa. :))


scene nyanyi nyanyi ni romantik. sebab aliff tingiiii jaonna kecik jaaa. comel. :))


yang dinosaur tu aliff and waitress dekat payung tu joanna. haha. tengah mengorat lah nii. haha. ntah ntah i peluk peluk maskot sunway lagoon dulu tu orang dia hensem macam aliff aziz kot?. MAKKKK, JOM PERGI SUNWAY LAGOON JOM. :P


hai aliff. i naddy (tiba tiba). bahaha. :))


comell gila okayy.


joanna tercicir scarf kot. haha. ecece. kalut je cari joanna nak bagi balik scarf. haha. kau orang sanggup?. :P


eh. terlanngar pulak joanna. kuat betull jodoh. haha.


terus bercinta hokayy. :P


ending pun comell. tak habis habis bergaduh siapa mengorat siapa. :))

haha. kena tengok video baru best. cepat semua pergi facebook CST production untuk tengok. i cari kat youtube tak ada. sebab fresh lagi ni. pergi lah tengok kat facebook depa. confirm suka. lepas tu berangan nak buat pre-wedding video macam ni. bolehh hubby?? (eh siapa hubby). haha.


video ni comel macam baby firasy. awww. eh. apasal i nampak hitam?. tsk.

xoxo

41 comments:

She's retarded said...

kalau dpt bf cam alif dlm mv ni mesti best!

afdhalluddin said...

cool and cute...

LyNn HaMzAh said...

nanti nak gie tgk la...comey la baby tu...anak saper?

Mohd Nor Quiyyum said...

cantik rambut dy!

NARDtheNERD said...

kitty

bestt gilaa..tayang satu dunia kot. hehe.

afdhal

sangatt kann. :))

lynn hamzah

gi la sis..comell gila vid ni..ni anak cousin emak.. :)

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

style lah!




btw..

visit n do folo me yeah~

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

Fahim 'n Alin said...

cst buat jugak ke vid dorg ni? style doh

nazirulhazwan~ said...

best ke dpt bf cm aliff aziz??haih. bukan emsem pon

NARDtheNERD said...

quiyyum

rambut joanna ek?.. comell kan. :))

ctiey

style kan.. i loiikkeee. :)

fahim n alin

a'ah..cst yang buat...sgt style.. :))

nazirulhazwan

best kott..mana i tau..haha..hensem la weyy.. :P

miss Fyqa said...

macam best je,i tak dapat tgk la video tue,sangkut2 plak. Huhu~

☆aDihAys☆ said...

sweet jer..

Izyanti said...

comel je bercinta ngan maskot. haha. nak pegi jugak la sunway lagoon. :P

caliph shuriken said...

ada monster kt sini, kna btukar jd masked rider cpat.. henshin ;p

lombokguide said...

Waaaahh yang cewek kependekan coy

MiSs TOrA said...

suke dgn aliff dia cute n tinggi manis lak tu hihi

NARDtheNERD said...

miss fyqa

alaaa..sangkut ke..best gila dear.. :))

adihays

sweet kan.. :))

izyanti

jom jom..genting pun ada maskot. hehe.

caliph shuriken

oppa caliph buat ape tuu?.. hehe.

lombokguide

nampak kiutt. :)

miss tora

hehe..betul betul..awwww. :)

Hanis MY said...

choomelnyaa video klip tu mcm nard jugeks, sukalah resaksa tu..hehe

hans said...

tapi memang betul
video2 yg diorang buat memang best

P/S : Contest Cerpen Sesedap Rasa

P/S : Download Filem : Jangan Pandang Belakang Congkak 2 & Devil

NARDtheNERD said...

puan hanis

hehehe..i comell kaa?..awww.

hans

kan hans...semua best best. :))

fariehan ibrahim said...

auwww2~! comell jerk,
shuke2! heehe :DD

S..U..D..@..I..S said...

haha aku geram maskot tu...
hitam manis kan nard....

NARDtheNERD said...

fariehan ibrahim

awwww. comell kan. shukee gak. :))

sudais

hahaha..hitam hitam sweet gitu.. :)

syamsul rijal said...

lagi jatuh cinta ato putus cinta ya......

tomatokering :) said...

wah~so suweett!! ;D

NICK IRFAN said...

wah! comey btol joanee tu sapa dia tu?? pelakon ke?

alexa yussida said...

style n sweet lah:)

NARDtheNERD said...

syamsul rijal

jatuh cinta... =))

tomato kering

sweet kann. :))

adik nick

dia penyanyi la adik... :P

alexa yusida

kan kan.. :))

Idy Saha said...

huhu saya ni ada x comel mcm Alif tu? =P

darkbatman said...

comel gile baby 2..rambut pun kecik2 dh mencacak.macho.. aliff aie xbper minat sgt.hee

Hanis MY said...

nard jum join contest, i know u have very the beauty smile!

NARDtheNERD said...

idy saha

haha..idy lagi comell dari aliff lahh.. :P

aie

haha..i know..his hair mmg cam tu..baby hemsem. :P

puan hanis

oh okay...nnt i usha.. :)

fatinmmj said...

hye nard...
wowww...ini..mmg aiskrim sukee...laguuu..die..lgila...klu tgk videoo...die...aduhhh..mmsti chomelll

Cheqna said...

amboi amboi sis..hehehe

:-)

nora said...

takyah tgk video clip dh leh feeling nih

Pencacai Alim said...

lama dh tak mai sini..bru balek dr kursus.apa kabo?

Gayahspears said...

romantik~

M a W a D D a H said...

comel baby itu...:) naddy pun comel gak..hihi

Cheqna said...

tak abis lagi ngorat?..hehehe..sakat nak suruh update la tu sis

:-)

NARDtheNERD said...

fatinmj

lagu and vid dua2 best kan.. :))

cheqna

dah update..chekidaut!! :))

nora

awww...kesan mendalam. :P

pencacai alim

ingat dah lupa aku...sihat saje.. :P

gs

sangat sangat.. :P

adah

awww... terharu.. :P

Yellow LEOpard said...

huhu..sweet!

NARDtheNERD said...

yellow leopard

sangattt kann. :P