Saturday, December 25, 2010

~ OMG OMG. alam wakaka baca blog i ~

salam and hye.

sepanjang i bergelar datin ni. eh salahhhh. sepanjang i bergelar model ni. eh salah lagiiiii. HAHA. maaf maaf. sepanjang i bergelar blogger ni (phewwwww baru betoi). baru hari ni lahh i tahu yang ada artis sudi baca blog i ni. tsk tsk.


click untuk jadi XXL


lihat lihat lihat. Alam Wakaka Crew was here!!!.


OMG OMG OMG. i bukan apa weyyy. i actually minat Alam dari so you think u can dance lagi. bagi i. Alam ni dia ada jiwa dia sendiri bila dance. ada soul gituu. selalu kalau Alam menari kat TV i akan tercongok depan TV sambil makan kerepek pisang. HAHA. nampak tak betapa i suka tengok Alam menari??.




so, i am overwhelmed. orang yang i adore datang blog i. mula mula i buat entry tu. i dont expect yang Alam akan datang blog i and baca post tu. but he did it !!. gila gila punya comell and style. siap komen and promote blog i ni dekat fanpage FB dia lagii. awwww. very sweeet. :))


click untuk jadi XXL


kau penat penat penat buat entry pasal lisa surihani adaaa diaaa datanggg blog kauuu?? HAHA.


tapi wakaka crew ni memang friendly tahap maksima. si joe wakaka tu lagi sorang yang suka melayan fan macam friend. kau post la apa punn kat wall FB dia. confirmm dia balas. HAHA. tak cayaaaaa?. try la kat sini. :P



i nak buat mulut sexy tapi salah buat jadi macam muka bila lalu kat tepi longkang busuk. HAHA.


thanks a million to Alam sebab luangkann masa untuk baca blog i. serius i terharu gila gila. wakaka crew memang terbaik layan peminat.


bila Joe wakaka nak datang blog i pulak??. hehe.

xoxo

34 comments:

aNnE said...

hebatlah!hehe

Trah Wann said...

Mak aihhhh Jelesnyaaaa T____T

NARDtheNERD said...

anne

awwww..alam ke i yang hebatt?.. :))

trah wann

hahaha. :P

abah aman said...

salam nardthenerd,
Err... abah datang ni boleh ke?

NARDtheNERD said...

abah aman

bolehh abah. dtg selalu pun tak pe. :))

+dieabella+ said...

ok nard..aku jeles thp maksimum skang!uwa!!

rizal jabai said...

besttttttttttt :)

Mohd Nor Quiyyum said...

i nk try wt entry psl bieber la,
agak2 dy bace x?

NuR 'aQiLaH said...

wakakap. eh waka waka eh eh ;p

zuhanismohamed said...

OMG..best nya alam baca blog naddy..wink

saya minat dia jugak..haha :)

MIMIE AIZA said...

waaa.. ini bikin jelesss hahaha

NARDtheNERD said...

dieabella

hahaha..jgn la jelesss lebih lebihh. :P

rizal jabai

besttttt kann. :))

quiyyum

baik u try barack obama terus je. hahaha.

nur' aqilah

apa tuuu?. HAHAHAH.

zuhanismohamed

oh minatt alam jugakk ek. geng!!

mimie aiza

awwww...jgn la jeles.. :))

KELI OH KELI said...

ni dia..keli wakaka mai dah...kikiki..

kisah abu nawas said...

salam sob..
banyak awaitnya ya

NARDtheNERD said...

keli oh keli

hye keli wakaka...hehehehe

kisah abu nawas

await tu apa?? :)

NuSaNa NoSa 91 said...

nard!! hebat la.. gimme five! klu dh glamor nnti, jgn lupakan keen tau~ tehehehe~ ^_^

p/s: slow2 ea?? jgn hiraukn kata2 org.. biar tutup, buka, tutup, buka dulu.. asal nnti istiqomah terus.. ^_^

NARDtheNERD said...

keen

hehehe...confirm tak lupaaa. :P

MiZi said...

cheist nard.. alam komen kan main ag suker ek.. sy ni komen bukan main banyak xda kepoh2 pown.. i pown artis gak tau.. hahaha

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/blog-baru-pengunjung-alhamdulillah.html

NARDtheNERD said...

mizi

ooooopppss. i baru tau la u artist mizi... :))

darkbatman said...

hahaha..comel.. tergolek2 aie bace..adoi

MiZi said...

datang jenguk mizi... sedeyh

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/satu-entry-banyak-kisah.html

kisah abu nawas said...

salam sob
very sweet suit...hehehe

NARDtheNERD said...

aie

i ke alam yang comelll?..hehe

mizi

olololo..nape mizi sedihhh?..

kisah abu nawas

hehehe...veryyy sweet kann.. :))

miss Fyqa said...

wahh,tak tido malam nampaknya you nie.
hehehe :P

NARDtheNERD said...

miss fyqa

hahaha. mne ade u.. :P

NICK IRFAN said...

wah! alam wakawaka baca blog akak! perghhh!! bestnyer..

NARDtheNERD said...

adik nick

mmg best gila rasa dikk..hihi

mis twit said...

good expression.. haha

i tag u

http://fatinmyprobs.blogspot.com/2010/12/25-random-things-about-me.html

again! haha

mis twit said...

good expression.. haha

i tag u

http://fatinmyprobs.blogspot.com/2010/12/25-random-things-about-me.html

again! haha

NARDtheNERD said...

mis twit

okay sayanggg. nanti i pergi blog u ok. :))

nazirulhazwan~ said...

fulamak!!stylo bai.haha

NARDtheNERD said...

nazirulhazwan

sapa stylo...alam ke i??..hehe

caliph shuriken said...

waa.. dh msuk level bru blog nard ni ^^

She's retarded said...

fuyoo!