Monday, December 20, 2010

~ free header for everyone ~

salam and hye.

selamat datang ke blog i yang geli. sebab dia warna pink. haha. i dahh rasa pink ni macam geli geli. tapi i still letak pink juga tak tahu kenapa. sebab kalau letak hijau i teringat parti politik di kelantan. kalau letak orange pula macam pakaian tok sami. hentamm je lah pink. janji happy. :))

perasan tak header baru? perasan tak? perasan tak?. haha. buat sendiri tu woii. jangan nak berani kata huduh. kalau huduh pun lantak lahh. i batak sikit bila first time dapat buat header yang background dia transparent. hahaha. nampak sangat i buta photoshop. :P

jadi di sini. berbekal kebolehan membuat header background transparent yang tak seberapa ni. i bolehh tolong buatkan untuk siapa siapa yang mahu. free sahaja. tak perlu bayar apa apa. sebab hujung hujung tahun ini. marilahh berbuat amal sebelum masuk tahun baru. hehe.

but you all mesti.
  1. kacak! eh tak lahhh ni tipu je. teehehe.
  2. buat entry "saya ingin header dari nardnaddy"
  3. link blog i dalam entry tu okay.
simple sahaja. just tell me kau nak colour apa. and gambar apa. kalau nak letak gambar kau pun bolehh. letak kat dalam post tu ye. jangan la sampai 20 gambar. nanti i pengsan. haha.


header baru i :))


ini saja test je.


ini pun sajaa test.

okay dear. siapa cepat dia dapat lah okay. eh tak. i bagi untuk semua yang nak. tapi sampai hujung tahun ni je la okay. sebab class master i dah nak start januari ni. takut busy body pulak nanti. hehe. esok nak pergi daftar di UPM. siapa siapa disana kita boleh meet up. :))

xoxo

57 comments:

miss Fyqa said...

wahh you,promosi hujung tahun.

i nakkkkk jugak. Hehe.

btw,selamat mendaftar di UPM. :)

zuhanismohamed said...

wow..nampak grand gila pink siap glitter ni.hehe

eh nak bagi free..
nak join lah nanti..hee

Anonymous said...

izati roston: header baru cantik okeyh! i lg teruk kot xreti lg gune photoshop..hahaha~ sgt lah batak! hey hey you you..upm tu dah dekat sgt ngn rumah i..hehe

Hanis MY said...

huiyyoo terrornya nard, nak jugak lah hehe, nanti i buat post tu kalau ada masa hari ni...

NARDtheNERD said...

miss FYQA

u nak buat post okay dear...and let me know after that...thanks dear.. :)

zuhanis mohamed

come join dear..let me know nnt.. :))

zaza hilton

awww..thanks sayang..eh u..nanti i jalan jalann rumah u ok... :))

hanis MY

hehe..biasa je..okay puan hanis..let me know nanti... :))

alinac lover said...

waaa terer la tu

yong lg la buta photoshop

hehe

NARDtheNERD said...

alinac lover

hehehe...i pun sama macam u... :))

FAHMI DINDA said...

berkunjung,.,

miss Fyqa said...

you, i dah join

http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2010/12/saya-ingin-header-dari-nardnaddy.html

hee~ *layakkah?

oya said...

suke ek buat header..kelerz!!

syamsul rijal said...

makin mantap ajah ini blog dengan warna barunya....romantis banget

MIMIE AIZA said...

nard i nak header tu. tapikan i still x de gamba yang oke.. ehehe.. x taw nak bg gamba mane.. ehehe..kalau bukan gamba i sorang je u boleh crop kan ?
:)

She's retarded said...

macam best je

NARDtheNERD said...

fahmi dinda

thanks... :))

miss FYQA

awww dear. nnt i checkidautt. :))

oya

i loiikeee. :))

syamsul rijal

thanks dear..=))

Rara Farah said...

tehee...cik nard dh pndai wt header...oyehhhh...

hehe...girly tgk bg..cumel...

NARDtheNERD said...

mimie aiza

okay boleh dear..i boleh cropkan.. :))

kitty

best ke?..hehehe..=))

rara farah

hehehe...ohyeahhhh! thanks dear.. :)

kisah abu nawas said...

salam sob...
makin mantap sob..

sukahaha said...

wat header free utk matdin blh? kikiki

NARDtheNERD said...

kisah abu nawas

salam..thanks ye?.

sukahaha

oh. tak boleh. haha.

afdhalluddin said...

sangat menarik..

abgreds said...

bling-bling blog ko nard..
tak boleh lama-lama...silau hoho...
okey...sori lama tak singgah..

NARDtheNERD said...

abgreds

hehehe..lohhhh. pakai spek mata hitam lah gituuu. :P

caliph shuriken said...

x sngka pndai wt header transparent ^^

NARDtheNERD said...

caliph

pandai lah sikit sikit..hehe

Cheqna said...

nak nak nak..I potong queue lah sis..hehehe

:-)

MIMIE AIZA said...

dah siap

http://mimieaiza.blogspot.com/2010/12/saya-nak-header-dari-nardnaddy.html

NARDtheNERD said...

cheqna

ahaha...go ahead sis.. :))

mimie aiza

okay dear.. :))

MIMIE AIZA said...

yg kwan2 tu x perlu masukkan. nanti jatuh market. ehehe


mimieaiza@gmail.com

thanx dear
:)

nora said...

master

waaa kagum kagum rajinnnnnyeeeee

pink?? swettt gitu

Shannice said...

hai.. kalau tak nak letak gambar nak letak tajuk blog je blh kan??

header tu blh buat yg lutsinar je ke?? sy berminat... hehe

NARDtheNERD said...

mimie aiza

okay dear..nanti i emel..=))

nora

thanks dear...

shannice

yang tak lutsinar pun bolehh dear..=))

MIMIE AIZA said...

dear !! thanx.. i like ilike ehehe..
thanx :)

NARDtheNERD said...

mimie aiza

ehehe...welcome.. :))

Shannice said...

saya sudah buat entrinya... harap2 tak pening.. hehe

Header for me??

yan_n.i.m said...

i x reti nak header.ajar bolei..?? xpon, buatkan tros pon xpe..ekekekeke

NARDtheNERD said...

yan_n.im

hhaha. bolehhh tgk tutorial otai2 klu u nak belajarrr. heee.

kisah abu nawas said...

salam sob...
gambar yang paling atas itu yang bagus sob..

nur said...

dear nard.. cantik header tu..
nak jugak
http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/saya-ingin-header-dari-nardnaddy.html
nurhafiz2009@yahoo.com

She's retarded said...

kalau sy nak masuk tp untuk blog yg lain boleh x sis?
hehe

kema said...

hehe~ nak jugak..tp kalo nk taruk gmbo kema msti jd buruk sb kema xfotogenik cm nad....sob3

NARDtheNERD said...

kisah abu nawas

thanks...i pun rasa yg tu best..:))

nur

thanks dear..okay nanti i buatkan.. :))

kitty

boleh sayang...anything u want... :))

kema

ala kemaaaa. kema pun kiuttt la...dun worry.. :))

♥ naurahbaitiahmadisa ♥ said...

likeee!
nak :) bule ?

S..U..D..@..I..S said...

fenin2 sikit la nard sbb dia klip2 sorry.....

NARDtheNERD said...

naurahbaitiahmadisa

okay dear bolehhh. buat post ye. :)

sudais

tanda lanjut usia la tu u. ahaha. :P

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhh~ lip lap gitu template baru nard~ he3~ ^_^
btw, keen suke tengok header kaler ijau tu.. cun~ ^_^

diana said...

cantik la blog ni..:)

NARDtheNERD said...

nusana

hehe..thanks dear..

diana

thanks diana...=))

miss sue said...

nak jgk!!!

NARDtheNERD said...

miss sue

join la dear klu nak... :))

LyNn'Azlina said...

nard..nak header free jugak leh?tolong touch up jer pun xpe yang skang ni..sungguh xcantik..xreti guna photoshop...huhu

NARDtheNERD said...

lynn' azlina

do make a post okay dear..sebab i tak tahu apa yang u minatt. :))

LyNn'Azlina said...

nard..n3 4u..nak header...
http://strawberry-lynn.blogspot.com/2010/12/saya-ingin-header-dari-nardnaddy.html

hehe..tq

miSsh chiOrikA said...

missh na nard buatkan header jugak bole ta ?

phungchiorika@yahoo.com.au
http://misshchiorika.blogspot.com

miSsh chiOrikA said...

i da buat post
http://misshchiorika.blogspot.com/2010/12/saya-ingin-header-dari-nardnaddy.html

LyNn'Azlina said...

email lynn azlina
azlina6703@gmail.com

♥ naurahbaitiahmadisa ♥ said...

gotcha!
nk , usha dekad sini .
http://syss-nauraa.blogspot.com/2010/12/saya-ingin-header-dari-nardnaddy.html

naty dha siap , kasi je lhaa dekad inbox fb . i jarang bukak mail :)

tpi kalau nk bgi dekad mail jugakk , terpaksa accpt lhaa , hee ;D
*naurah94@yahoo.com*

cikpuanhady said...

dear, kalau nak mitak tulun wat banner leh.yg ada flash2 tu..hhehhee

klu leh reply kat sini ek..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/

thanks..