Sunday, December 26, 2010

~ bola bola bola ~

salam and hye.

siapa tak tengokk bola tadi memang rugi. HAHA. sebabnya malaysia menang 3-0. walaupun si goal keeper indon si Markus tu claimed ada laser kena mukaaa dia. tak nampak bola lah konon kannn. tapi kebanyakannya i tengok tak ada laser pun dia tak tangkap jugak bola. HAHA.

apa apapunn. TAHNIAH MALAYSIA. buktikan yang kita bolehh nanti. doaku sentiasa bersamamu. :) go Safee sali !!!. awwwwww.


abang safee, abang idlan (cehhhh idlan. HAHA), abang safiq


lepas habis bola i pun bukak lah facebook. huuiiyooo. terkejut i tengok semua, ye SEMUA status orang orang kat facebook pasal bola. wahhhh. mari kita lihat antara antara status orang terpilih dari wall facebook i. :))




tengok encik sabri terus nak beli jersi Malaysia. wahh miss FYQA update status malaysia menang 3-0




yeahhhhhh. semuaaa legaaa menang 3-0.




wahhhh. status bederet deret pasal GOAL!!!



paling tak boleh belahhh sekali si faisal ni haaaa. HAHA


HAHA. i guess his maid orang indonesia kot. lawak lahh u ni. :))



tahniah lagi sekali pada pasukan Malaysia. masa tengok awak awak lawan tadi. i berpeluh peluh dup dap dup dap macam boifren i ada kat situu pulaksss. HAHA.


nak boifrennn pemain bolaaaaaa bolehhhhh? XD

xoxo

41 comments:

miss Fyqa said...

yeahh,malaysia menang dan akhirnya cik nardnaddy pun berjaya mengudpate blognya =))

WONG SIKAMPUH ngoceh said...

Tahniah buat malaysia,
tapi permainan belum usai.Masih ada 90 menit lagi.
Saya sangat kecewa dengan sikap suporter malaysia yg tidak bertanggung jawab.

princeduyong said...

best best malaysia menang!

NARDtheNERD said...

miss fyqa

yeahhhhh. haha. bila u nak update?.. :))

NARDtheNERD said...

wong sikampuh ngoceh

bukan semua supporter malaysia begitu. segilintir sahaja. dalam yang baik pasti ada yang buruk. :))

princeduyong

bestt kan...best kannn. hehe.

MiZi said...

yipeeee malaysia menang.. hahaha xtgk pon tadi.. tapi tau la menang (sebab baca post nard ni.. hahaha)

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/abang-senyum-demi-adik2-abang.html

Trah Wann said...

Wheee , go go go Malaysia ! :D Hehe semangat pulak .

Iznie said...

seronok tgk bola tadi...tahniah malaysia.....


meh nak tolong carik pemain bola utk kamu....hehehe

NARDtheNERD said...

mizi

hahhhhhh?. tak tengok??. tak macho langsung..hahaha.

MIMIE AIZA said...

yeayy mesia menang. tapikan. memang ada leser pun tadi

NARDtheNERD said...

trah wann

hehehe...go malaysia!!! :))

iznie

awwww...nak tolong cari pemain bola utk i?... :P

NARDtheNERD said...

mimie aiza

mmg ada. patutnya si markus tu layan ja laser tuu. HAHA. bantah bantah kan dah blos 3. HAHA.

yan_n.i.m said...

meriah noks status fb ngn keputusan2 bola...xyah tgk tb pon x pe..hehe

btw, i daa buat header cik nard...!! ade tgk2 jugak y link u kasi..tanks bebyk..ekekekeke

NARDtheNERD said...

yan_nim

hahaha. tahuu takpe. semua pulun kan. :P

Fatihah Soffi said...

pape pun, kenyataan yg 'mereka' beri, Malaysia dah menang TIGA - KOSONG ok. bukan SATU tapi TIGA tu.. tahniah wat hero2 Malaysia.. anda mmg pawa! hehe.

pssst : idlan baru kawen semalam. darah manis lagi. inai pun merah lagi kat jari dia :) Selamat Pengantin baru yep! hehe.

zino said...

saya salah sorang yg tak tengok.... dalam perjalanan dari kg ke KL hehe

afdhalluddin said...

sangat cool...
dan terbaek...
tahniah pasukan malaysia...

NARDtheNERD said...

fatihah soffi

tu la dear...3 okayyy..bukan 1 bukan 2. hehe. :))

zino

ala banggg....rugiii gilaaa. :))

afdhal

terbaekkkkk kaann. :))

aNnE said...

tu lah semalam semua status fb pasal bola...hahaha:)

zuhanismohamed said...

mesti ada..cari lah siapa pemain malaysia yg single lagi ni..hehe

NARDtheNERD said...

anne

hahaha. tu la kan.. :))

zuhanis mohames

awww...safee sali single tak?. :P

NuSaNa NoSa 91 said...

yeayyyy~ keen org mlysia.. nard org mlysia gk kn?? tehehehehee~ ^_^
tahniah kt kita~ ^_^

oya said...

everybody cite psl bola kt fb

Kasim Ahmad said...

mlysia menang..yeahh!! heehe

NARDtheNERD said...

keen

i confuse jap i orang korea ke malaysia. hehe

oya

penuhh wall kan dear. :))

kasim ahmad

yeaahhhhh!! :))

NICK IRFAN said...

smoga lps ni malaysia menang lagi! amin...

NARDtheNERD said...

adik nick

yuppp...chaiiiyokkk! :))

Shiela Latif said...

sama...dup dap dup dap!!

KELI OH KELI said...

MALAYSIA terbaik!!! apapun kita semua sokonglah pasukan kita saat jatuh dan bangun...

NARDtheNERD said...

sis shiela

awwww...bedebarr kan. :P

keli oh keli

yuppp..kalah menang mereka tetap hero saya... :))

kisah abu nawas said...

salam sob...
indonesia kalah ya

NARDtheNERD said...

kisah abu nawas

masih ada 90 minit lagii. :))

kukin said...

wahaha safee den punyo tao ;p

NARDtheNERD said...

kukin

HAHA. banyak lahhh. i punyaaa okayhhh. :P

darkbatman said...

hahaha..
tahniah buat malaysia.. gudjob.. alam u nak buang mane?hahaha

NARDtheNERD said...

darkbatman

HAHA. alam i simpann duluu. :P

caliph shuriken said...

plg best tgk 2nd half mlm tu, puas hati menang 3 - 0 ^^

NARDtheNERD said...

caliph

a'ah...berderet deret pulak tu goal. hehe. :))

nora said...

tak boleh!!!

nanti u dh glame u dah tak layan i lagi. menelah no no no BIG NO (erk teremosi pulak huhuhu =p)

NICK IRFAN said...

anda dpat award sila ambik di http://nickirfan.blogspot.com/2010/12/aku-jutawan-award-thanzk-atikadya.html

NARDtheNERD said...

nora

HAHA. macam la ada orang nak kat i dear. :P

adik nick

awww...thanks adik. :))