Friday, December 10, 2010

~ thanks to all my lovely readers and followers ~

salam and hye.

kadang kadang kita takkan berjaya tanpa sokongan dari orang lain. dan kita takkan ke mana mana jika tiada yang memberi semangat.

macam bila kau sakit gigi. sakit gila gila. lepas tu emak ayah atuk nenek adik abang semua beri semangat untuk kau pergi jumpa dentist. padahal kau tengok klinik pun dah pengsan takut cabut gigi punya pasal. tapi kau gagahi juga sebab adanya sokongan dan semangat dari orang tersayang. dan kau berjaya cabut jugak gigi tuu. (even tak sakit langsung sebab bius plus kau pengsan. haha). tapi kerana sokongan dan semangat itu. kau dapat lakukan dengan hebat. :))

terima kasih semua followers dan readers blog i !!

kalau tanpa semua. i takkan ada hati untuk publish entry entry. sebabnya i sukaa baca komen komen anda semua dekat entry i. sebab semua friendly dan baik hati. anda juga adalah reason kenapa i blogwalking ke merata rata. kerana anda sumber inspirasi i untuk terus berblog.


ini bukan i. ini miss nadee. follower ke 1000 i. pergi lah melawat dia. click kat pic tu okay. :)


awwwwww. :))

once again. thanks kerana sudi baca blog i yang entah apa apa. i banyak merapu je. kadang kadang tak ada benda penting pun dalam blog i. tapi yang penting kita enjoy kannnnnn. sayang semua readers. :))

you read mine and i read yours. promise. :))

xoxo

46 comments:

AiniLavia said...

same same~ :)

NARDtheNERD said...

anilavia

hee..do visit again.. :))

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

w0w dh 1000!!
tahniah..
hehehe
blog ak 2 3 mnjak nie mcm de tetamu yg x d ketahui plak..
hehehe

caera puttih said...

ade gamba sy..heheheheh..

fathiah said...

same :)

go go

caliph shuriken said...

dasat.. sudah cecah 1000 ^^

Hanis MY said...

hebatlah nard..teruskan berblog okayyy...

MiSs TOrA said...

btol3 kwn3 blog ni sume best3 ada je bila kta down bg kata3 semangat nasihat dan sokongan..best sgt =) luv u all larh hehe..luv nard gak kekekee

+dieabella+ said...

igatkn ko da wat plastik surgery td..hehehe

NARDtheNERD said...

fadh

haha...peminat lah tu kot.. :P

caera putih

hehe...:P

fathiah

love u... go go. :))

caliph

hehe. :))

puan hanis

okay.. u tooo. :P

miss tora

love u tooo... :))

dieabella

ahahaha...klu alang2 buat baik terus megan fox..

aisya said...

wah, ramainye follower.. hehe..

congrats!!

=)

NuR 'aQiLaH said...

wiwit wiwit
da pemes macam artis whoaa ;p

NARDtheNERD said...

aisya

thanks...hehe..hanis zalikha lagi ramai...

nur 'aqilah

i mmg artis punnnn. ahaha. :P

yanyan said...

haha tahniah lah ye da 1000 pn follower dia. yanyan 500 pn tak smpai lagi. hehe :P

afdhalluddin said...

cool...
btw ramai giller follower???
pergh....

Norhayati Rostam said...

Wow!
Congrates dear!

εїз Cik Fasya εїз said...

mak aih nadd..bak sikit..hehe..tahniah!

shida saje said...

cayalah nard da 1000 beb..huhu shida lma lg nk dapat 1000..pape pon congrate k =)
muahhh!!

NARDtheNERD said...

yanyan

xpe dear..u will somedayy. :P

afdhall

mana ada ramaiii. :))

norhayati rostam

thanks dear... :))

cik fasya

ehehe...amik laa. :P

shida saje

thanks dear...u will soon..gud luck !!

biskut said...

yup..teruskan berblogging nard..ko memang best sebab ko leh jumpa dentist.aku sokong ko dari samudera nih.

rep/tetamu hati:aku tak belajar sastera pon nard,belajar nulis atas kapal jer..hehe

She's retarded said...

tepuk tangan sampai lebam untuk sis naddy!
congrats! boleh belanja ice-cream utk saya la ni.
(wink)

kai azmier said...

sudah 1000 ye? congrat dr kai.. =)

Seri Bahasa said...

cepatnye dapat folower ke 1000. semoga terus berkarya dan berjaya.

NARDtheNERD said...

biskut

aku baru jumpa satu dentist...ada orang jumpa dah ramaiii. :P

kitty

haha..bolehh bolehh.. :))

kai azimer

thanks kai... :))

seri bahasa

thanks seri... :))

syahrilhafiz said...

wah banyaknya follower dia
tahniah...keep enjoy blogging ok..

NARDtheNERD said...

syahrilhafiz

kita enjoy sesame k.. :))

Cheqna said...

aiseyy..mcm shahdu pulak..hehe...cayang adik juga :-)

nazirulhazwan~ said...

wau da seribu!!tahniah babe!nak adiah.hehe

nazirulhazwan~ said...

wau da seribu!!tahniah babe!nak adiah.hehe

NARDtheNERD said...

cheqna

love u too sis.. :))

nazirulhazwan

haha..tenkiu..hadiah??? haha.

NICK IRFAN said...

tahniah kak! :)

NARDtheNERD said...

adik nick

thanks adik... :))

Kenzo@MrConteng said...

wow! 1000!!! byk tu... bile la nak ada 1000~ huhu... Undilah Inspirasi Conteng-an Di BPM, Ingat Nombor 44! 44! 44! 44! :D

S..U..D..@..I..S said...

hebat kau nard..tahniah2
dtg lagi jumpa lagi

nora said...

sama sama =D

alexa yussida said...

wahhhh 1k tuhhhh..pemes amos la u yank:D

Mohd Nor Quiyyum said...

i pun skali la kn? haha

NARDtheNERD said...

kenzo@mr.conteng

tak lama lagi tuu...chaiiyokk!!

sudais

mana adaa..biasa je. :P

nora

hehe...

alexa yussida

hehe..mana ada dear.. :P

quiiyum

ye dearr..u punn. :))

syamsul rijal said...

makin mantap ajah ni blog ..tetap semangat ya ngeblognya

Cheqna said...

tq tq :-)

Linglung said...

org memberi kita merasa..org menulis kita membaca :)

Hanis MY said...

Nard jum join contest giveaway edy senang jerk..jenguk blog k..

lalink7 said...

woww nard dah ckup 1000..

so hawttttttttt like you..hehe..
congrat

honeyvsbee said...

wow 1000 tu..dalam masa berapa tahun eh ? jwb kt blog bee yer ..:)

shida saje said...

tahniah dear! =)

NS said...

tak pernah try nasi ambang, takut nak cuba wlpun slalu jupe kt johor.. hehehe