Wednesday, December 8, 2010

~ "Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah" ~

salam and hye.

baru je lepas tengok boifren i main bola lawan Laos semalam. tahniah la boifren sebab menang. nasib baik Thailand kalah dengan Indonesia. merasa la jugak kan boifren pergi separuh akhir. i nak bagitahu kat u yang i bangga gila dengan u tau boifren. good luck untuk separuh akhir nanti tau boifren. doaku sentiasa bersamamu. ececehhhh. :P

dah layak masuk separuh akhir piala suzuki aff baru nak mengaku boifren kan naddy. kau memang entah hape hape. masalahnya ada 10 orang kat padang mana satu boifren i?. haha. nak semua bolehh tak?. tamak kan. oh ya dengar dengar goal keeper Khairul Fahmi tu dah ada awek?. blogger pulakss tu. woooowww. gossip!!. :))

baiklah. i tak dapat tahan excited nak cerita pasal bola. eh salah. pasal boifren i main bola tadi. hehe. motif utama update harini sebab nak join contest yang Puan Hanis tag i. looking great smile contest gituuuu. boifren dapat masukk separuh akhir. confirmmm la kena senyum sampai telinga. kan kan kann?. haha.

as ussual. ada la syarat syaratnyaa. :))

1) Jadi followers kedua2 blog saya iaitu eyla-comtesse & SuriAyla Blogshop
2) Sila tinggalkan pesan di shoutbox saya mengatakan, "I WILL BE JOINING YOUR CONTEST MISS EYLA!"
3) Postkan entry tentang contest Eyla bertajuk "Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah" dan sertakan gambar ini di entry anda.
4) Kemudian apa lagi, letaklah gambar senyuman anda yang paling amat menarik dan letakkan caption di bawah gambar tersebut.
5) Syarat-syaratnya? Tiada syarat! Hantar je gambar anda. Contest ini terbuka pada semua. Tak kiralah lelaki atau perempuan ye!
6) Lagi satu, kembali semula ke sini, jangan lupa letak link post entry anda ok. Drop je a comment kat sini tau? :) Nanti saya dan panel juri akan pilih yang terbaik antara yang terbaik!
7) Tak perlu letak ape2 banner kat belog korang k, just promote contest ni kat 5 orang rakan blogger anda yang anda rasa punyai senyuman yang sangat cantik & hansem! :D

klik gambar untuk join contest


"senyuman bangga boifren Malaysia masuk separuh akhir piala suzuki"

there are 5 lucky person who i really wish them to join this. :)

cheqna

gha
ieeko
tqah
nadratul basyirah

okay sayang sayang. join tau. because i know u have a gojess smile. bila senyumm boifren dapat bermain bola dengan baik. maka marilah sama sama berdoa supaya boifren Malaysia dapat pergi final. teehehe.

xoxo

35 comments:

nora said...

wah sungguh menawan senyuman itu ngehngehngeh

oya said...

sweet girl darl

NARDtheNERD said...

nora

ngehngehngeh..thanks... :))

oya

hehe..thanks.. :))

... said...

wah macam bestt jek...nak join gak leh x..hehe...tag diri sendiri neh! ;p

NARDtheNERD said...

...

join je sygs..the more the merrier... :))

kai azmier said...

senyuman sgt menawan.. =)

LyNn HaMzAh said...

cun la nard...moga ada peluang menang yer...

syamsul rijal said...

mudah - mudahan malaisya ketemu indonesia di Final...

NARDtheNERD said...

kai azmier

yeke kai?..hehe.

lynn hamzah

thanks alot sis... :P

NARDtheNERD said...

syamsul rijal

mudah mudahan ye. :P

NICK IRFAN said...

sapalah agaknya boifren akak ni ye? shahrul idlan agaknyer? hehehe ape2pun semoga akak menang ye contest ni!! amin.. :)

cik lola said...

nak join..heheh..tp cik snyum x ckup mnggoda la :)

NARDtheNERD said...

adik nick

rahsia la dikk...mana boleh bg tahu... :P

cik lola

join je..tak menggoda tak pe..janji manis... :))

hans said...

kalau aku masuk nanti aku menang plak
hohohoho

P/S : Episod Terbaru Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 37

darkbatman said...

hahaha.. tau xpe..10 orang.bapak ramai boifren nard..hehe. mane satu nehh

NARDtheNERD said...

hans

haha..masuk je lah..aku tak kesah kau menang...=))

aie

hahaha..orang tamak camni la aie.. :P

Cheqna said...

Naddy,

sis..alahai..ingatkan Anuar Zain main bola sepak negara...eh eh..silap boifren ek.. :)

caya akak boleh masuk contest senyum tu ye, tq tq..tapi if masuk karang sis kalah mcmana?..hehehe..

so ni my smiles for u je lah :)))))))

and wishing u luck..u have a sweet smile, especially that "senyuman bangga" tu

:-)

Mohd Nor Quiyyum said...

sape bf msia tu?? hehe

NARDtheNERD said...

cheqna

alamak..anuar zain tolakss tepi lah dulu.. hehe..
hehe..im still waiting for u to join.. :P

sekamar rindu said...

salam....

manis senyuman...

NARDtheNERD said...

quiyyum

rahsia laaa.
hehe.

sekamar rindu

semua senyuman manis kalau ikhlas.. :))

zino said...

bila menang di puji melambung2..bila kalah teruk kena kutuk hehe

NARDtheNERD said...

zino

adat dunia...ahahaha. :))

Hanis MY said...

nard good luck! wahhh gambar mu sungguh menawan...ayu mayu gitu sape tengok mesti cair...

NARDtheNERD said...

puan hanis

awwwww. kembang i.. :P

biskut said...

ah,senyumanmu bisa membuatkan k.rajagopal mau aja sign surat divorce dari wife dia deh...hehe

*mengharap nih malaysia ketemu Indonesia final...go go united!

NARDtheNERD said...

biskut

hehehe..awww. i tak mau coach. hehe.
:))

hans said...

hahahahaha
xpa2
bagi peluang orang lain menang
ekekkekeke

P/S : Jom Baca Episod Terbaru Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 38

NARDtheNERD said...

hans

ececeh...
hahaha.
:P

nuRaisha Azmi said...

BOLA LAGI !
haha

M a W a D D a H said...

manis senyumanmu...

moga menang...;)

NARDtheNERD said...

nuraisha azmi

hehehe. :P

adah

thanks adahh. :P

Cheqna said...

hehe, patut lah nampak "A.Z terjatuh" rupa ada org tolak tepi..haha

:-)

cik anna said...

haha..siapakah bifren mu itu nard..?
A.Z...???? mau mengamuk 2 artis letop tu...muahahaha...
best of luck tuk senyuman contest tu eh..
smile 4u..:))))

alexa yussida said...

mmg great smile..:)
gud luck yang!