Thursday, December 16, 2010

~ oh flynn rider ~

salam and hye.

hari ini adaaa banyakkkkkkk cerita nak membebel dekat sini. sebabnya macam lama tak membebel seperti dalam diari. macam lama tak cerita pasal kehidupan seronok i sebagai seorang remaja. haha. dan macamm lama jugak tak camwhore tayang lubang hidung. awwww. :))

semalam i keluar dengan fiza. fizaa sahaja. sebab nya yang lain sombong bila mesej ajak keluar mereka tak reti balas. well, i dengan fizaa sahaja pun boleh keluar dan bergembira sampai terbuang masa sebab tunggu wayang lamaaaaa sangat.


eyeliner baru beli.

beli masa keluar dengan fiza di wangsa walk. berus eyeliner ni keras kedekung boleh cederakan kelopak mata i. eh tak adalah keras mana sebenarnya. tapi compare to my last eyeliner. yang di beli secara jualan langsung (i mean jiran sebelah rumah yang datang jual kat bilik i masa duduk di kolej kediaman UMT). eyeliner itu lebih lembut dan juga memberi lebih impak dramatik.


bila eyeliner dipakai tuannya. (oh ngeri bunyinya)

entry kali ni main belasah je tak ikut kronologi. jadi apa apa ada dalam otak i. semua i tulis sahaja. kalau macam kelam kabut dan tak tahu hujung pangkal telan je lahh ye. sebab i tulis apa yang ingat. malas nak ingat dari mula mula kejadian. haha.

i dan fiza juga telah berkaraoke. best. tapi sebab dua orang jadi penat, sakit tekak, 'eh turn aku lagi??'. bla bla bla. moral : pergi karok ramai ramai baru happening. :P


tengok wayang cerita rapunzel.

cerita rapunzel ini bagi seorang yang dah besar gajah macam i ni. i rasa sangat sangat menghiburkan. ada part i buat i gelak sebab gelihati gila. cartoon yang real. sometimes boleh buat i lupa yang mereka ni cartoon. and i kena ingatkan kat diri sendiri setiap saat yang mereka ni cartoon. okay payah kannnnn?. haha.


ini heronya. flynn rider.

i tahu dia cartoon. tapi i nak jugak cakap dia hensemmmm gila. haha. suara dia memang macho lahh. dan buat hati gadis gadis tertanya tanya suara siapakah ituuu?. jadi sebab i tergolong dalam gadis gadis tertanya tanya tu. maka i pun google.........


suara mamat ni la (zachary levi)

mungkin expectation i terlalu tinggi. sebab i bayangkan pemilik suara flynn rider ini lebihh kacak. okay i know. ini pun dah kacak kannn. tapi ini gambar terpaling kacak dia i amik kat google. yang hodoh pun ada. tapi tak nak lahh letak yanggg hodoh. nanti you all lariii. ehehe.


ingatkan dia ni punya suara. cessss.

oh. chace, mulut i sentiasa lupa untuk tutup bila nampak u. hee.

xoxo

45 comments:

miss Fyqa said...

wahh youu,ingat youu dah lupakan i.
eh silap. blog you. Haha~

Hanis MY said...

waaa bestnya tgk rapunzel... kim salam kat fiza eh..

+dieabella+ said...

flynn rider ensem!!hehe

zEeQa ~ aJiE said...

laa..baru ingat nak ke wangsa walk tgk wayang esok..klu x, dah boleh tgk same2.haha..

NARDtheNERD said...

miss fyqa

ehhh mana ada lupa..hehe

puan hanis

best best..oh ini fiza classmate i dulu puan..not the usual fiza..hehe

dieabella

hensemmm gilaaa... :))

zeeqa ajie

ehehhe..alaaa ruginyaa.. :))

Pendekar said...

kes salah orang la ni ye?? hehe...


KLIK SINI SAJA KALAU NAK JUMPA PENDEKAR (^_^)

kema said...

wah rapunzal.....nk tgk tgk lah nti..
eyeliner,huhuhuh xpndai nk pakai,nti mata kema jd cm mata hantu..wuuuu

NARDtheNERD said...

pendekar

hehehe...lebihh kurang laa.. :P

kema

gi tengokkkkkk...confirmmm best..=))

caliph shuriken said...

lawa nard pakai eyeliner ^^

-

gi karaoke x ajak, huh..
layan lagu apa?!

NARDtheNERD said...

caliph

hahaha...lawa ke...jom karokkk lagu jiwangggg..hehe

FaiHash said...

teeehee! hari tu pergi tgk rapunzel jgk!

mmg best and kelakar. gelak lebih2 dr budak kecik. tehehehe! :D

NARDtheNERD said...

faihash

hehehe...besttt kannn...=))

afdhalluddin said...

besh x citer 2??

Fatihah Soffi said...

huhuhu.. jeles bila ada org kata rapunzel best bangat deh.. tingin nak pegi tgok.. tak tau laa smpt ke tak kan :(

Cheqna said...

Naddy,

haha..lama tak dengar "kedekung" tu..

oh Rapunzel best ke? nanti nak cari video..siapa owner voice character tak kisah sangat lah..tp mamat tu okay dah (tak tau lah if tunjuk gamba huduh..hehe)

:-)

NARDtheNERD said...

afdhal

besttt sangat..tapi banyak nyanyi..macam hindustan...ehehehe

fatihah soffi

kalau tak sempat tgk online je dearr...hehe

cheqna

ehehe...i pun lama tak guna kedekung tuuu...seriusss best...his voice is damned machooo. :))

fizaziz said...

hee...fiza SAJA..=)

NARDtheNERD said...

fizaziz

hahaha...tu laaa kannn... :P

alinac lover said...

japg yong pon nk tgk rapunzel

syamsul rijal said...

makin mantap ajah ini blognya nard

NARDtheNERD said...

alinac lover

gi tgk dearrr...best gila... :))

syamsul rijal

yaka?...hehe..

S..U..D..@..I..S said...

kacak hero.....nak tengok juga lah

aibaks said...

tgk wayang nampak.. apsal tak ajak?

NARDtheNERD said...

sud@is

hehe...mmg kacak...=))

aibaks

hehehe..mana la tau nak ikuttt.. :P

MIMIE AIZA said...

ohooo. mesti la ingat yang kacak je.. hahaha

✿ CikCimi said...

rapunzel best kn !
:)

NARDtheNERD said...

mimie aiza

ohooo...of cos...haha

cikcimi

a'ahh..best gilaaa. :))

biskut said...

dalam filem yang bukan kartun dia ada berlakon tak...?sebab kalau sora maskulin nih mesti macho orangnya macam aku gak..hahaha!

NARDtheNERD said...

biskut

yalaaaaa biskuttt..aku percaya kau macho..hehe

caliph shuriken said...

nard..
koleksi lagu sixth sense tu ada yg bole duet x?! hukk...

NARDtheNERD said...

caliph

hahhaha..bantaiii je... :P

NICK IRFAN said...

klu x salah dia plakon cte chuck kan?

NARDtheNERD said...

adik nick

yeke dikk...aka tak perasan lahh..hehe.

Fahim 'n Alin said...

ah best cite rapunzel 2 doh

nora said...

rapunzel-ramai kata best-tak de sape ka nak ajak g tgk ni huhuhu

NARDtheNERD said...

fahim n alin

haha..best gilaaa...

nora

pergii lahhh dengan boifrennn. hehe.

mie said...

eh!!
itu suara chuck ke??
bila la diorang nak guna suara aku..
eheee

NARDtheNERD said...

mie

tak sabar tunggu suara kauuu. hehehe

KISAH ABU NAWAS said...

salam sob...
lama tak kunjung kemari..
makin ehmm dengan eyeliner sob

kisah abu nawas said...

happy sunday

Yua said...

zachary levi?? x hensemmm!!

heeeee =)

Pencacai Alim said...

pompuan suke membebel ni seksi dow

She's retarded said...

hero xde la hensem mne tp sy tahu chace crawford memang hensem

NARDtheNERD said...

kisah abu nawas

lama tak nampak u dear... :))

yua

tak hemsemmm kan. hehe.

pencacai alim

tang mana la sey tu agaknyeeee. :P

kitty

chace sangat sangat sangat hensemmmm. :P

tian said...

ahahaha, numpang ketawa aja