Friday, October 1, 2010

~ karaokeholic ~

salam and hye.

mula mula dulu. i selalu ikut Nor je. ikut je. sebab dia begitu pulun bagitau i yang lepas kau kena sekali mesti kau ketagih. masa tu i budak baik lagi. tak reti lagi benda benda ni. tak tau nak salah kan siapa. Nor ke diri i sendiri?. hehe.

lepas dah selalu ikut Nor. i pulak yang bagi Eiji dengan Yana ketagih. Eiji memang tak boleh belah. dia kalau dapat. memang orang lain tengok je la. bukan reti kongsi kongsi. semua dia sapu. kalau tak percaya. boleh baca entry ini. haha.

sayang sayang tau ke ape yang i cerita ni?

KARAOKE :)

actually i kena tag dengan Fara Murni untuk karaokeholic contest. alang alang i memang kaki karok. why not join kan. tak rugi apa apa pun. hehe.

Powered by BannerFans.com
here is the contest banner. :)

and syarat-syarat penyertaan.

1. Ada blog sendiri. Jangan guna orang lain punya pulak.
done :)
2. Jadi follower blog ini. Senang nak tau update nanti.
done :)

3. Buat entry pasal contest ni dengan tajuk KARAOKEHOLIC.
done :)
4. Letak banner contest dalam entry dan sidebar blog korang.
done :)
5. Letak 1 keping gambar korang berkaraoke.
done :)

6. Tag rakan blogger. Tak kisah berapa orang pun :)
done :)
7. Tinggalkan komen pada link ini. untuk saya update link participants :).
done:)


and there go the picture. :)



bukan senang untuk maintain cun bila karaoke. sebab tu bila lelaki hemsem ajak pergi karaoke i tak nak ikut. malu lah kalau lelaki hemsem tu tengok aksi luar biasa tu. hehe.

oh lupa pulak nak sebut nama penganjur contest. haha. sebab i lupa i kasi besar sikit nama u ok dear. haha. she is Farah Liyana. i nak tanya u la farah. u belanja hadiah tu seumur hidup ke?. haha. gurau gurau ye sayangsss. :)

nas (geng karok)
mesuya
eiyka elisya

tiga orang ni kena tag.
i randomly pick ok. :)

xoxo

25 comments:

Hanis MY said...

wow wii nard..skang sape geng karok u?

NARDtheNERD said...

puan hanis~..

tsk tsk. lama dah tak karok. tunggu masuk UPM baru karok balik kot.. :)

echah mashuri said...

haha...karok xhengat!:P

kema said...

hee~kema pon suke karok..tp salu mcm xde geng jer..nor pnah ajak tp xsempaat lak nk join..huhu~

ehem2 walupon sore xsedap kema ttp suke karok..hahaha~

NARDtheNERD said...

echah mashuri~

haha..suka doe. :)

NARDtheNERD said...

kema~..

haha..suara sedap ke xsedap belakang kira. hehe.

Yua Zawa said...

kalau da dpt mike tu, mmg x ingat dunia. hahaha.

Ezao' Edogawa said...

semoga berjaya meraih hadiah contest ye? hehe

NARDtheNERD said...

yua zawa~..

ahaha..memang lupa daratan. :)

nurul nasriati said...

aku nak join tp nak letak pic yg sama bleh?? hahaha..
rnduny nak karok cam dulu2!!

NICK IRFAN said...

best ke karok ni? sy pnh pegi jgk tp xpnh pnh plak nynyi segan la... hehe

NARDtheNERD said...

ezao' Edogawa~..

thanks...mintak mintak la mng kan..haha~

nas~..

haha...gambaq yg hg pegang mike la wehhh..

adik nick~..

best woooo dik..=))

gdoupt_monster71 said...

hee nak dgr suara tembam

NARDtheNERD said...

gdoupt_monster71~...

heeee...sedapp tau suara kite...hehe~

NICK IRFAN said...

la... ruginyer... bkn ape bila dapat mic je trus sy jd gagap? adoi...

NARDtheNERD said...

adik nick~..

bleh rap la kalau cam tu..ahaha~

Zaer!! said...

wah! sampai tag karoake pon ade??hehe.bagus la blogger kite ni kan.semua aktiviti die jadikan tag..bagus2!hehe

NARDtheNERD said...

zaer!!

hehe..a'ah..esok esok ntah apa apa lagi la yang diorang tag..haha~

NICK IRFAN said...

rap? eh! menarik jgk sy minat gak rap2 ni x terpikir plak? nnt nk try la.. thnkz! hehe

NARDtheNERD said...

adik nick~...

try la dik...best woo..hehe~

Pencacai Alim said...

aku dh updte..ko bile lagi?kehkeh

NARDtheNERD said...

pencacai alim~..

haha..dah update dah. eh macam rindu kau lah. haha~

Anna Boleyn said...

eh ehh kita pon karokeholix juga. nak join ar.. bile tarikh tutup contest ni?

NARDtheNERD said...

anna boleyn~..

30 oct kot dear...=))

NARDtheNERD said...

anna boleyn~..

30 oct kot dear...=))