Sunday, October 31, 2010

~ siwon oppa ~

salam and hye.

tiba tiba ter'addict' dengan drama korea. last drama korea yang i addict adalah 'my girl'. sampai sekarang cerita 'my girl' ada lagi dalam laptop i. tak sanggup nak delete 'gong chan' yang hemsem kacak dan bergaya. malah tinggi putih macho dan menggoda. okay sudahh. banyak pulak pujian dekat abang 'gong chan'.

baru baru ni tertengok cerita 'Oh! my lady' dekat youtube. macam best pulakss. sebabnya oppa i yang berlakon dalam drama tu. ehehe. teka la oppa i sapa. teka la cepat. semua malas nak teka kan?. haha. okay lah i bagitau je la sapa oppa i. :))


oppa. T_T

oppa ni nama dia siwon. alahhhhhhh. takkan tak kenal super junior. kan kan kan?. kalau readers lelaki tak kenal lah kot kat siwon oppa ni. haha. kalau kenal agak pelik. bolehh kah i cop anda gay jika anda lelaki dan minat pada siwon?. eh tak boleh la kan. i perempuan minat kat maya karin takkan i lesbo kot?. eh. konfius dah ni. hee. :))

cuba tengok siwon oppa kat atas tu. dia ada perut enam pack. bila tengok tang perut siwon oppa. terperasan pulak dekat sepehenda siwon oppa. calvin klein kau tau. hahaha. sepehenda siwon oppa pun nak tengok. kau memang tak senonoh naddy. :))


oh! my lady scene.

dalam 'oh my lady' ni. siwon oppa ada anak. comell sungguh. rasa macam geram bila tengok lelaki hemsem main main dengan budak kecik. macam ada ciri ciri daddy penyayang. eheeee. jom kahwen dengan i siwon oppa?....heeeee. :))

mesti korang nak tau siapa heroin kan?. tak nak lah letak gambar heroin. kalau nak tau siapa heroin pi tengok kat youtube sendiri. self service. ahaha. bukan apa. ini blog i. heroin nya mestilah i. tak main la letak gambar heroin lain. :))

i dah angau. serius. sebelum tido siwon. masa tido siwon. bangun tido pun siwon. okay. ini ciri ciri angau kah?. haha. gila lah. angau pada lelaki hemsem yang tak mungkin kau dapat naddy. buang masa je kot. :))


gambar heroin ni mestilah kena ada.
haha

okay lah semua. nak sambung tengok siwon oppa lagi. tsk tsk. inilah kehidupan perempuan tidak berboifren untuk pengetahuan semua. angau pada lelaki korea je kerja. :P

xoxo

35 comments:

me suya said...

hehehe suya da dolod bnyk citer korea..masa nk tgk je xde since da stdy week kan.. so tgu lepas exam nt..btw, suya suka donghae and leetuk.. paper hari ni ckp donghae ade jadi hero satu cite kbs yg baru.. i will wait :)

NARDtheNERD said...

@me suya

oh ya kaa. donghae pun hemsem.. :))

NuR 'aQiLaH said...

wuu wuu wuu
tak minat korea ! gagaga

Farah Sygs said...

body mantap tu...haha...
neway rara mukan korean freak..bese2 jew...

caliph shuriken said...

jgn smpai oppa ni jd opah ok, hukk...

miss Fyqa said...

Haha,
you nie mcm2 ja. :P

NARDtheNERD said...

@nur aqilah

xminat sudahhh..ahaha

@farah sygs

i suka korea yang hemsem jaa..ahaha..

@caliph shuriken

ehehehe..opahh kat perak nuuu..ehehe

Yua said...

i love super junior damn much.... especially donghae n heechul <3.... theee hehe..
tp kalau siwon, i agak anti. dont know why.... @_@...
~ i wish i could marry Donghae... cam haram kan.....

NARDtheNERD said...

@miss fyqa

eheee..u know me kann.. :))

@yua

yess!!.. let siwon be mined alone...hehe..tapayah berebutt..eeeiii ada hati nak kawen ngan dong hae...=))

Fello Ariza said...

nard;
oh!

itu aurat..

haha :P

NARDtheNERD said...

@fello ariza

aurat oppa ke fell?..ahaha..biar le dia... :P

aLya said...

waaa..siwon oppa..terus jatuh cinta gak bile tengok siwon oppa dukung anak..
kite share oppa ye nard??hehehe

NARDtheNERD said...

@alya

share??....tak mahuuuu..hehe

Hanya Seorang Sahabat said...

salam sahabat.

lalink7 said...

nard...kite baru episod 12 Oh My Lady niee...hehehe..tgh tgk laju2 niee..xsangka minat korea jgk..heheheh..

gimme 10..heheh

NARDtheNERD said...

@hanya seorang sahabat

salam... :))

@lalink7

eh...u lagi laju...i baru episode 8...eheeee..yeay!!

KERDILDESA said...

i minat gila kat oppa. so you nak chop i gay ker??? heheheh .
love suju very much!

Anna Boleyn said...

yes yes gong chan hensem kan. hehe omg..oppa siwon pun hensem lerr!! hehe eh comellah heroin 'oh my lady' pakai shawl lagi. :p



p/s : jom baca

Mission 2 accomplished - Warm advice to all HLN commentators.

NARDtheNERD said...

@kerdil desa

oh really?...ehehe..tak lah..i pun minat SNSD...lesbo ka?. :))

@anna boleyn

hensem gila kot gong chan...ahaha.. :P

She's retarded said...

nasib baik naddy tak minat hee chul.
haha

NARDtheNERD said...

@she's retarded

ehehe..hee chul lawak..tapi perempuan sangat lahhh.. :))

kisah abu nawas said...

fotonya yang atas keren banget sob.
nice fulll

NARDtheNERD said...

@kisah abu nawas

kerennn kann...:))

darkbatman said...

hahaha.. mantap

NARDtheNERD said...

@darkbatman

oppa i mantap kan?...haha. :))

lombokguide said...

We have follow u plase follow back many thanks.

alexa yussida said...

my last k-drama lak ur beautiful...lame sunggoh tak melayan k-drama ni..huuu

NARDtheNERD said...

@lombokguide

thanks k...=))

@alexa yussida

oooo..ehehe..boring sangat tu tgk tuu..=))

sHeRrY said...

actually i didn't read the post because i don't understand malay but i noticed siwon-oppa^^, I've also seen oh my lady and my girl before:] i'm actually a taiwanes and korean drama addict^^, as you can see under my paperclips section i've got there posts about taiwanese and korean drama and i've seen more than what i've got in those posts^^,

Pencacai Alim said...

mcm badan aku..hahahaha

Cheqna said...

siwon miwon...kesian adik ku yang sedang angau...hehehe..

:-)

NARDtheNERD said...

@sherry

thanks sherry..seems like we share the same interests here..i do like taiwanese and korean drama too...will visit ur blog later. :))

@pencacai alim

pehhhhh. kau pun oppa ye?. haha.

@cheqna

:P hehe..hemsemmm kan?. :P

NICK IRFAN said...

huh! cte bru ke? ada main kat tv x? sy pun last tgk cte korea cte my girl jer lps tu x tgk sgt....

NARDtheNERD said...

@adik nick

xde lahh baru sangat dikk.. :))

Fana Flora said...

orang handsome buat apa2 pun ensem kan. hahahha

sengal gile statement aku