Sunday, October 3, 2010

~ summer on september ~

salam and hye.

dulu dulu masa i sekolah di Setiawangsa. tempat tu baru nak develop. masih tiada hiburan. kalau nak keluar bersama rakan rakan mesti akan pergi jaya jusco wangsa maju. itu tempat paling happening yang emak i bagi pergi. alah. masa tu baru 14 tahun. belum kenal dunia lagi.

bila time time nak habis form three baru la pasaraya GIANT dibina. cehh. itu tempat emak beli ikan. haha. tapi ada MCDONALD sebelah GIANT. jadi kami satu kelas. eh satu kelas ke?. tak lah mana yang suka buang masa macam i dan beberapa kerat yang lain je akan pergi MCDONALD lepas kelas tambahan. :)

tapi sekarang Setiawangsa dah maju sikit. dah ada jaya jusco sendiri. tak payah merantau sampai wangsa maju lagi. then dah ada setiawangsa center. eh kalau tak silap la. ada banyak pilihan makanan. ikan bakar sekinchan pun ada kat situ. malam malam ada uptown. kira dah ada life sikit la.

banyak jugak orang glamour duduk setiawangsa. Pierre Andre pelakon jangan pandang belakang tu dulu senior sekolah i. haha. dia pengawas. ingat lagi dulu sengaja cari tangga yang Pierre ni jaga untuk naik pergi kelas. haha. budak perempuan gedik macam ni lah. haha. :)


summer on september

ini band kawan sekelas i masa di Setiawangsa. macam cool kan?. okay tak, memang cool. mereka tak bayar i apa apa. cuma i saja saja menawarkan diri untuk promote group depa ni. mana la tau nanti depa jadi famous gila gila. masuk tv sana sini. boleh i tumpang glamour. :)

kalau macam rasa nak dengar lagu diorang boleh tekan sini. nak jadi fan dekat fanpage facebook diorang pun boleh tekan sini. nak tempah diorang buat show pun tekan sini. :)


acap azizi

i kenal dengan acap ni lama gila kot. dari sekolah rendah. haha. tapi tu la acap. dulu masa sekolah rendah kau macam baik. jadi i tak sangka la kau akan pilih ini sebagai bidang kerjaya kau. bila masuk sekolah menengah kita dah tak sama kelas kan? kan?. yela. kau kan budak pandai. :)


raja ezzat

ini raja. sama sekolah menengah juga. dengan muka yang jambu. memang ramai peminat dari kalangan awek kot. tak pasti la pernah sama kelas ke tak dengan kau raja. tapi yang pasti pernah keluar main boling dekat ampang park dan kau misscall i tak henti henti. haha. budak sekolah baru ada henfon. cam tu lah. :))

all the best okay. semoga berjaya hingga ke united states. :)).


ini naddy. dia bukan artis.

haha. bye. :)

xoxo

28 comments:

farah A said...

singgah blog naddy :D nice belog dear . tade shoutbox , jd ta tahu kt mane na tinggalkan jejak , hehe :D

Yua Zawa said...

kirim slm kat raja. ahaks2...

NARDtheNERD said...

farah A~..

apaaaaaaaaaaaa??????????. tak ada shoubox?. haha.

NARDtheNERD said...

yua zawa~...

ahahaha..dah agak dah..:))

hiro said...

nard, back up singer.

afdhalluddin said...

promot band SOS siot..
hehehehe...

Sekapur Sireh said...

wah summer on september... band genre ape nih...?? hardcore...?? indie...??

NARDtheNERD said...

hiro~..

haha. aku lead vocal lah. haha.

afdhal~..

hehhee..kau ade band?. meh aku promote lagi. :))

sekapur sireh~..

haha..a'ah..metalcore kot. :)

darkbatman said...

byk nya kenangn dia mase skola dlu ehh.. aie xbyk sgt cz dlu budak skema..hahaa

NARDtheNERD said...

darkbatman~..

hehe..xcaya la aie skema. yeke?. hehe.

nur said...

dah maju ye setiawangsa tu.. pernah berkeliaran di situ dulu

ALL IN ONE

NARDtheNERD said...

nur~..

getting more and more develop..i loikee..=))

NICK IRFAN said...

wa! semua ni kwn akak ke? hebat btol dorg ni...

NARDtheNERD said...

adik nick~..

a'ah..hebat kan. :)

Ezao' Edogawa said...

band kwn2 akak tu mcm bunkface lah.
:)

Ezao' Edogawa said...

band kwn2 akak tu mcm bunkface lah.
:)

afdhalluddin said...

ye sy pown ade band gaks...
heeee...
=)

NARDtheNERD said...

zao' edagawa~..

haha..sbb muka raja mcm sam kan?..hahaha~

afdhall~..

awww...bleh la i promote jugak nnt..=))

Anna Boleyn said...

salam..

thanx ekk sebab sudi tinggalkan komen kat entry HLN.sory lambat balas kunjungan. busy gila baru2 ni.

raja tu umur bape ekk? ehemm ehemm :p

p/s : mahu kekal langsing?? jom tengok advertorial pertama anna boleyn untuk tahu rahsianya!

NARDtheNERD said...

anna boleyn~...

22 this year..same with my age..haha.. :))

caliph shuriken said...

dh lama x gi JJ WMaju mkn sushi, hikk...

NARDtheNERD said...

caliph shuriken~..

haha. jom la pergi. :))

S..U..D..@..I..S said...

yg last tu ingat artis baru..hehe rupanya nardnaddy

NARDtheNERD said...

S..U..D..@..I..S

haha. bukan dia mmg artis ke?.. :))

Melati Qistyna's Mummy said...

shoutbox si nard tu ae 2 hah :P

moga suksessss yea :)

NARDtheNERD said...

melati qistyna's mummy~...

haha..kan kan..thanks sis..=))

afdhalluddin said...

trimas sbb sudi nak promot kan...
heeee...

www.myspace.com/elektrikretro

www.facebook.com/elektrirektro

NARDtheNERD said...

afdhal~..

nanti aku buat eyk.
:))