Friday, October 15, 2010

~ elektrikretro ~

salam and hye.

i rasa semua orang yang baca blog i ni ada facebook kan?. tipu lah kalau kata tak ada. tapi i jujurnya tak ada myspace. hehe. dulu masa zaman sekolah i main friendster. tapi masa tu budak kecik tak tahu apa apa lagi. nampak hemsem je add. tak kira kenal ke tak.

tapi bila dah masuk zaman universiti. baru start main facebook. ini bila otak dah matang sikit. hanya add orang yang kenal sahaja. approve pun yang kenal sahaja. jadi kalau siapa siapa nak add i. inform dulu. i normally tak approve but i tak ignore. tell me who you are. and i'll approve straight away. :)

facebook ni macam pengikat hubugan lah. eh. pengikat hubungan macam tak sesuai. okay. pengerat silaturrahim lah kan. bunyi islamic sikit. kehkehkeh. sebab nya. dalam facebook boleh sembang pung pang pung pang. tapi bila jumpa dalam realiti. kelu seribu bahasa. tambah tambah kawan lama yang long-time-no-see. :)

ingat tak post i pasal summer on september tu?. itu pun facebook punya hal. kalau tak kerana facebook i takkan contact acap azizi lagi kot. hehe. jadi hari ni i nak promote band orang lain pulak. band encik afdhalludin. dia ni ada blog. pergi la melawat blog dia. hee.

rasa rasa kan afdhal. masa kat sekolah dulu kau pernah cakap dengan aku tak?. tak pun bertegur sapa bertepuk tampar ke?. macam tak kan. tapi tak tahu lah kot aku lupa. tapi nasib ada facebook dengan blog kan afdhal. boleh bertegur sapa. hehe. :)

ElektrikRetro

klik nama band untuk pergi ke facebook fanpage diorang. tengokkk facebook lagi. ish ish ish.

ni lah afdhal. pergi la kacau dia kat blog dia. hehe.

ini Iqbal M. rasa rasa dia ada blog gak kot.

ni sapa ni afdhal?. macam hemsem. kirim salam. hehe.

semua gambar diambil dari facebook elektrikretro. tak habis habis facebook ini membantu. heh. agak agak komuniti e-pelajar UMT boleh jadi macam facebook tak?. ekekeke.

oh lupa. pergi page elektrikretro boleh dengar lagu mereka. semua sedap sedap. :)

hye abang baju merah kat atas tu. ahahaha.

bye semua. love.

xoxo

34 comments:

tim said...

suka gmbr B&W tu.. dia ada blog tak?hehehehe

Anna Boleyn said...

salam.

kawan2 skul nad banyak ada band ekk. interesting! :)

p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

m!da BucHuxX said...

i love Fb. .
but myspece bosan la. .

Hanis MY said...

nard ni kalau tulis post mmg chumil banget... macam tuan dia hehe..

afdhalluddin said...

thnx nad....
i owe u one....

NARDtheNERD said...

tim~..

ahahaha..nnt kena tny budak tu dia ada blog ke tak..

anna boleyn~..

a'ah..hehe..diorang bergerak secara indie.. :)

m!da buchuxx~...

betul tu dear...xpenah main myspace pun i ni... :)

puan hanis~...

awwww...hehe..thanks..

afdhal~..

ouh..welcome..meh belanje nasi lemah dah la..haha.. :)

Fello Ariza said...

miss nard.. pict yg bwah skali tuh grup mmber gak ke..haha :P

NARDtheNERD said...

fello ariza~..

xlah...tu finalis gadis melayu..ekekeke~

NICK IRFAN said...

bru sy pasan! semua kwn2 akak yg lelaki semua tubuh band sendiri ek? hehe

p/s=akak bila plak? jom kita tubuh band nk? kita nynyi berduet! hehehhehehhhehehe

NICK IRFAN said...

bru sy pasan! semua kwn2 akak yg lelaki semua tubuh band sendiri ek? hehe

p/s=akak bila plak? jom kita tubuh band nk? kita nynyi berduet! hehehhehehhhehehe

NARDtheNERD said...

adik nick~..

ececeh...jom adik jom..kita duet,,,teehehe

amira zakiah said...

hahaha....dlu time sek men mia pun duk main myspace.before myspace main friendster

NARDtheNERD said...

amira zakiah~..

hehe..i tak de kenangan dengan myspace..huhu~

J.M.R said...

kalo salah guna FB, abes la...:-p

NARDtheNERD said...

J.M.R~...

tingkatkan iman..jangan salah guna..teehehehe~

suzie rahman said...

hye abg bju merah juga,hiiiii

NARDtheNERD said...

suzie rahman~..

aiippp..i cop dulu..=))

NICK IRFAN said...

ape nama band kita? nick,nard ther nerd... hehehe

Pencacai Alim said...

i takde fesbuk..hahahaha

NARDtheNERD said...

adik nick~..

hehe..orait gak tu...haha

pencacai alim~..

tipu ahh..xcaya.. :))

miss F.Y.Q.A said...

lama tak melawat youuu.

*ahh. lari topik.
HEHE =))

NARDtheNERD said...

miss F.Y.Q.A~..

ehehe..long time no see kann. :))

NICK IRFAN said...

hahaha ok2 nnt kita carikan pemain gitar dan drum plak? hehe

anggar berkawand said...

hallo kawand....
KUnjungan pedana ne....
SALAM BERKAWAND..
:D

nkara said...

hai adik berbaju merah..HAHAHA

NARDtheNERD said...

adik nick~..

alahh xyah...kita jd ajai nurul dah la...

anggar berkawand~..

salammm :)

nkara~..

sure ke adikk tuu?..ehehe~

hiro said...

hue hue hue.

NARDtheNERD said...

hiro~...

gelak ka nangis? :))

NICK IRFAN said...

ye x ye jgk? lagi romantik ye x? hehehe

NARDtheNERD said...

@NICK IRFAN

a'ah...baru romantik..hehehe

mahira oya said...

ngorat nmpk...nk sebut rase terbelit jer nih

Muhammad Taqi said...

lagunya di unduh donk

NARDtheNERD said...

@mahira oya

kan single sekrang..mengorat lah..ahaha~

NARDtheNERD said...

@muhammad taqi

unduh tu ape?