Friday, October 8, 2010

~ abah i superman ~

salam and hye.

hari ni birthday abah i. happy birthday abah. abah mesti tak baca blog i kan?. tapi mana tau entah entah abah baca. bukak senyap senyap je sekodeng blog i. nasib baik tak pernah mengumpat pasal abah. jadi tak apalah kalau abah baca pun. :)

abah i tak garang langsung. tapi dia tegas. ingat lagi ada suatu hari tu. i keluar dengan member member. lepak makan makan. sedar sedar dah pukul sebelas. ooooopppppsss. bila sampai rumah saja. abah ada kat ruang tamu tunggu i sambil buat mata bulat. kecut wooo. tapi esok nya abah bawak pergi makan makan seafood sedap dekat Klang. maknanya tak marah la tuu. :)

masa i kecik kecik baru masuk tadika. i suka nangis tak mahu pergi sekolah. bila abah hantar pergi tadika, i menangis kuat kuat nak balik. okay. abah baik hati. dia pun bawak i balik rumah balik. jadi hari itu ponteng tadika. sayaaaaaannnggg abah.



ini coklat i tempah khas sempena birthday abah and emak. combine sekali birthday dua dua. kehkehkeh. i kan belum kerja lagi. ini pun duit lepas korek korek tabung dan tak makan seminggu baru boleh beli coklat nih. haha. tipu je. :)

kalau nak beli juga boleh lawat choco smile.

birthday kali ini abah nak belikan i kereta kan? kan?. eh. kenapa i yang mintak hadiah dari abah? hahaha. songsang sikit. tak apalah kan. :))



tengok abah kite. dia superman tau.

ingat faizal tahir je ke superman. haha.

happy birthday abah. love u.

xoxo

34 comments:

afdhalluddin said...

sye sayang ABAH sye...
heeee..
=)

NARDtheNERD said...

afdhal~...

kan kan kan... :))

gdoupt_monster71 said...

hppy birthday uncle heee...sampaikan salam kat dia key

NARDtheNERD said...

gdoupt_monster71...

ooo..uncle ek?..hehe..ok bang jeman..:))

Fello Ariza said...

slamat harijadi abah :P

NARDtheNERD said...

fello ariza~...

abah kita abah awk jugak ke?.. :))

meo said...

huhuhuhu

+dieabella+ said...

stylo la abah ko..haha

NARDtheNERD said...

meo~...

huhuhu?..

+diabella+~..

hahaha..kan kan?..=))

zuhanismohamed said...

selamat hari jadi abah naddy..hehe

NARDtheNERD said...

zuhanismohamed~..

thanks sygss for the wish. :)

n@jwamz said...

woOoo...nice da candid pix!
superman cool..hiks

zino said...

memang patut abah dia baca blog ni.. hehe

NICK IRFAN said...

wah! siap terjun lagi ayah akak! hehehe hebat! ha! hhpy besday gak kt ayah akak! eh! yg ke berapa ek?

NARDtheNERD said...

n@jwamz~..

kan kan...cool kan my superman..=))

zino~..

patut ka?..hehehe..

adik nick~..

hehhe..thanks dik..mana leh cakap..rahsia..;))

yua zawa said...

wish ur abah, hepyy bday.. smoga dpnjgkn usia =)

NARDtheNERD said...

yua zawa~..

thanks yua..=))

me suya said...

waaa nard..chantek.. shoot abah kamu superman pon chantekk

sekamar rindu said...

salam...

selamat hari lahir buat abah awak..
moga abah awak dipanjangkan umur, dimuarhi rezeki dan dan bahagia di dunia dan akhirat..amin

sekamar rindu said...

salam.

selamat hari lahir buat abah awak.

NARDtheNERD said...

me suya~..

thanks my dear..=))

sekamar rindu~..

thanks.. :)

Ciklinn said...

amboii bukan main abah terjun ha...

mahira oya said...

kelerz abah glamor superman tu..
baby girl superman la ni..

NARDtheNERD said...

cik linn~..

haha..kan abah kita superman.. :)

mahira oya~...

awww. baby girl superman.. :)

ASaDa RyutaRo said...

happy belated birthday utk abah kamOo.. semoga diberi keberkatan usia, dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik.. =)

Cik Moon said...

sampaikan salam pada abah yer.. wish hpy bday..smg pjg umur murah rezeki..mdh2han..hari ni hari jadi emak saya plak..hehehe

NARDtheNERD said...

asada ryutaro~

thanks for the wish dear.. =))

cik moon~

oh..ye ke cik moon..happy birthday to ur mom..=))

Catatan Kecil said...

wuih,,,,yg punya neh blog..cantik ya...

NARDtheNERD said...

@catatan kecil

adakah ini pujian?. hehehe~

Catatan Kecil said...

thank U,,,,dah berkunjung ke Catatan Kecil..Salam kenalnya telat neh,,,g pa2 kahan.

bukan pujian emang kenyataan koq

Syamsul Rijal. said...

kunjungan perdana,,,,salam kenal

NARDtheNERD said...

@catatan kecil

terima kasih ya..

@syamsul rijal

salam kenal..=))

Syamsul Rijal said...

thanks dah berkunjung ke blog aku , lain waktu mampir lagi ya...

NARDtheNERD said...

@syamsul rijal

okayy.. :))