Monday, October 11, 2010

~ vote azhan for nescafe kickstart ~

salam and hye.

siapa kat sini pernah masuk matriks?. matriks best kan. dulu i matriks kat gopeng. KMPK. memang best. budak budak lelaki kelas fizik hensem hensem. i dengan tun selalu pulun tunggu dekat pintu belakang lecture hall 5 yang bertembung dengan lecture hall 6. lecture hall 6 tu budak fizik punya. haha. maka selalulah main main mata apabila berada disitu.

masa zaman matriks ni la zaman cari boifren or awek kot. masa tu hormon nak ada boifren or awek tengah merembes. jadi akan banyak la kau lihat couple couple di cafe cafe. tak kurang juga di library waktu malam. haha. situasi biasa la tu. :)

masa kat matriks dulu. i ada kawan sms suka suka. hehe. dia roomate i punya budak class. biasalah. sms malam malam masa tengah stay up. merapu itu ini. salah sorangnya adalah azhan. masa kat matriks tak pernah jumpa. dah keluar matriks baru keluar tengok wayang sama. ehehe.

azhan ni macam cartoon sikit. i mean he is a funny guy in a weird way. hehe. and dia ada masalah ingat jalan jalan di KL. masa dia hantar i balik rumah. im very worried dia tak sampai balik Putrajaya tu. but thank god malam tu azhan sms cakap dah sampai rumah. haha.

last 2 days, azhan ada sms. telling me that he made it to the second round of the nescafe kickstart!. wow. tahniah la azhan. dan dia ada request suruh vote. i just nak mintak readers readers tolong vote for azhan. boleh?

only need several simple steps

log in here


click on the picture to go there. :)

and now click

video gallery


scroll down lagi


taraaa

click dekat video
azhan bin mohd husain


yeay! dah boleh vote. :)


ini video nya.
tengok lah. tengok lah. lepas tu boleh pergi vote. :)


jadi harap harap siapa siapa baik hati do vote for him. dia memang talented jadi game tester. kalau bukak facebook azhan ni. penuh post pasal game je. hahaha. :)

dengan ini i tamat lah post kali ini. i susah payah print screen all that tau azhan. belanja i nasi kandaq jom. eh nasi?. oh no. i kena avoid carbs. sebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbb.....


i makin gemoksss. :(

xoxo

23 comments:

gdoupt_monster71 said...

makin cute pe...

kema said...

ohh..kema pon mkin gomokksss....

NARDtheNERD said...

gdoupt_monster71...

yeke bang jeman?..awww.. :)

NARDtheNERD said...

kema~..

hohoho...yeke?

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

vote nard lah..bole..?haha

NARDtheNERD said...

sue@p.l.e.i.a.d.e.s~...

vote kita pun boleyhhh. haha~

NICK IRFAN said...

eh! dia bkn bf akak ke? nmpk secocok je... hehehhehehehehhehhee

yua zawa said...

vote jgn x vote...
u makin tembamsss... oppsss... hehe

NARDtheNERD said...

adik nick~...

banyak la adik..dia dah ada girlfren ok..hehe..

yua zawa~..

oppppsss. i tau dahh..hehe~

dark r0se said...

kite pown dah gemox jugek!:(

NARDtheNERD said...

dark rose~..

ehehe. jom diet. :)

afdhalluddin said...

bf lame..
=p

NARDtheNERD said...

afdhal~...

haha..mana ade weyh.. :)

NICK IRFAN said...

oh.. dia dah berpunya ke? hehe sory2 ingatkan single td? hehehe jgn mrh kak? sj gurau2 manja jer... hehehehhehehehehe

NARDtheNERD said...

adik nick..

tamau kawan adik lah camni..hehe~

hiro said...

ai ensem gak???

NARDtheNERD said...

hiro~..

u budak fizik ke?..hehe..

amira zakiah said...

takpe2....still lagi comei

NARDtheNERD said...

amira zakiah~...

awww...thanks dear... :))

NICK IRFAN said...

nape plak? sory la kak... jgn la majuk plak? sob2...

NARDtheNERD said...

adik nick~..

ahaha..saje nak manje2 ngan adik..=))

Anna Boleyn said...

hehe masa matrik mmg tngok ramai yg bercouple smpai kena sound dengan lecturer asyik dating jer. ada yg dah ada bf/gf before ni pon dok carik awek/boyu lain kat matrix. :)

NARDtheNERD said...

anna boleyn~...

ahaha~..tawu tak pe... ;))