Sunday, October 24, 2010

~ tadah tangan semua ~

salam and hye.

tadah tangan semua.

kurniakan i seorang boifren yang ada sebijik kereta Harrier. bukan sebijik. dua bijik. satu dia punya. satu lagi dia bagi dekat i.

kurniakan i seorang boifren yang pandai nyanyi lagu my baby you. sebab nanti dekat wedding reception i nak dia nyanyi sambil senyum senyum tengok muka i je.

kurniakan i boifren yang kelakar. yang boleh buat i ketawa walau pun tengah nangis tengok cerita hindustan sebab shahrukh khan mati.

kurniakan i boifren yang sombong. jadi bila sombong semua gadis gadis meluat maka i sorang sajalah yang dapat. tak payah risau kena madu nanti.

kurniakan i boifren yang tahu erti bersukan. kerana dia akan sihat dan dapat hidup lebih lama bersama sama i menghadapi hari matang.

kurniakan i boifren yang tak suka pakai cuci muka dan alat solek. maka nanti bila dah kahwin dia tak kongsi cuci muka SKII dengan i.

kurniakan i boifren yang muka macam hero Asmara tu. supaya nanti keturunan i boleh jadi hero filem yusof haslam pulak.

kurniakan i boifren yang kuat daya ingatan. supaya ingat tarikh hari lahir i, emak, abah, tok dan wan. if tahu period cycle i pun bagus juga.

kurniakan i boifren yang tidak suka bela kucing. sebab nanti asyik uruskan tahi kucing je bila nak keluar pergi shopping?.

okay. amin.

tapi kan. tak kesah lah nak bagi macam mana pun. dah jodoh. itu kerja Allah. moga dia lebih baik dari i. supaya dapat membimbing i menjadi lebih baik. dapat bukakan hati i kearah yang lebih diredhai. dapat menyemai cinta i bukan sahaja pada dunia malah pada akhirat.

masih belum bertemu yang sebegitu. suci itu masih belum terasa.

sementara masih single. ehem. macam lah hot sangat kan. haha. i nak mengorat tanpa batasan lah. yelah. masa sekarang tak ada hati yang i kena jaga. tak ada hati yang akan merajuk. ewah ewah. lets enjoy hidup single bebeh. :))

okay target pertama nak mengorat farid kamil. dengan harapan dapat pergi tengok wayang sama sama lepas tu kena tangkap dengan paparazi. esok nya melodi terjah rumah i sambil i cakap no komen 10 juta kali.

okayyyyy. sudahhh sudahhh lah berangan. hmmmm.


buat muka macam ni ada orang nak tak?
ahaha.

xoxo



57 comments:

miss Fyqa said...

Amin~

10 juta kali?
Hooo.penat..
:D:D

NARDtheNERD said...

@miss Fyqa

ehehe...hiperbola je tu... :))

fizaziz said...

kalau jumpa ad ciri2 23589 tapi takda ciri2 no 4 bole ker?peramah sangat la pulak....huhu

Fello Ariza said...

amin..

tinggi test nard..hehe

NARDtheNERD said...

@fizaziz

peramah sangat tu tak bst tuu..eheheehe..

@fello ariza

ahaha..mana ada tinggi.. :))

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said...

amin...semoga berjaya mendapat kan lelaki tersebut dengan jayanya,..

mR Gee.!! said...

i doakan you... hehehehee

NARDtheNERD said...

@akma

thanks syg....hehe..

@mr gee..!!

awww...baiknyaa u... :))

.:|kamaryeah|:. said...

amiin~
semoga bertemu lah org yg diimpikan~

NARDtheNERD said...

@kamaryeah

thanks sayangs... :))

NICK IRFAN said...

amin.... moga2 akak dpt apa akak hajatkan....

kisah abu nawas said...

Amiin...
semoga terkabul doanya

Hanis MY said...

aminnn moga jumpa jodoh terbaik...kelakar yg amat..adehh sakit usus gelak huhu...

NARDtheNERD said...

@adik nick

thanks adik.. :))

@kisah abu nawas

moga moga.. :))

@puan hanis

hehehe...thanks puan hanis... :))

Aretikz said...

Saya harap tidak dapat.. kejam kan? har3x~
Saya doakan awak dapat suami.. bukan boyfren.. suami tu penamat semua.. boyfren seng2 leh putus.. yg terbek.. kapel after nikah.. peace.. hehe..

Sabri said...

hidup single kdg2 sgt mnyrnkkan n kdg2 mnydihkan..hehe

Kuman Chaos said...

amin.. ya robbalalamin... :D
kuman "langkah.." Entry

Mohd Nor Quiyyum said...

u dating la ngan farid kamil then lisa akn jeles n automatically lisa akan date ngan i lak hahaha

Mohd Nor Quiyyum said...

u dating la ngan farid kamil then lisa akn jeles n automatically lisa akan date ngan i lak hahaha

Heidi Shafiq said...

hahaha.. lawak tul la ko ni.. aku suke!!!!!

i loike...!!!

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

smoge dpt bf yg ble d buat suami.. =)

NARDtheNERD said...

@aretiks

itu sekadar angan angan i...hehehehe

@sabri

eh..jangan la jiwang2 abg lengan cantek...hehe..

@kumah chaos

ohooo..tenkiu kuman.. :))

NARDtheNERD said...

@quiyyum

nak jugak lisa tu kannn..hahaha

@heidi syafiq

ohohoho...i loikee too. :))

@fadh

semoga lahhh kan.. :))

Cheqna said...

Sis,

i doakan yg terbaik for u di dunia and di akhirat.

:-)

Fuziani JSR said...

Semoga nanti nard jumpa Mr. Right tu... Amin

NARDtheNERD said...

@cheqna

tenkiu sis...love u alot.. :))

She's retarded said...

amboi! banyaknya permintaan. jgn risau sis, nanti mesti akan jumpa the perfect guy yg entah2 mcm chase crawford

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hihihi
banyak nau syaratnya
semoga bertemu dengan insan yang dihajati aminnnnnnnnnnnn

NARDtheNERD said...

@fuziani JSR

ehehe..tenkiu tau.. :))

@kitty

ayoooo dear..kalau i cantik macam blair waldrof tu tak hape lahh jugak..ehehehe.. :))

mahira oya said...

bukan main lagi die ye..impian..

NARDtheNERD said...

@mahira oya

ehehe..kena ada impian.. :))

NARDtheNERD said...

@tinie

ehehehe..thanks dear.. :))

afdhalluddin said...

demand x leh bla...
hahahaha..

NARDtheNERD said...

@afdhal

biar la weyhh nak demand...hehehe~

alinac lover said...

TOLONG AMIN KAN..HEHE
AMINNNNNNNNNNNN~

d_tieah said...

Yang stetmen kuat daya ingatan tu mmg bgs sgt..
Haha..
Boleh lak igt waktu period ek..
Bgs2, so sng nak tau bile boleh buat anak..
Haha..

NARDtheNERD said...

@alinac lover

hehehe...tenkiu syg...=))

@d_tieah

ehehehe..tau tak pe... :))

yua zawa said...

haha romantic giler kowt u punya request.. especially yg bab lagu my baby u tu..... pufff... :)

NARDtheNERD said...

@yua zawa

hahaha..tenkiu dear.. :))

kisah abu nawas said...

aku doakan semoga terkabul cita-citamu sob

sekamar rindu said...

salam..

moga dimakbulkan...amin.

NICK IRFAN said...

hmm... bila baca siri2 bf akak nk kdg2 pun ada kat sy jgk ops! lalalallala

NARDtheNERD said...

@kisah abu nawas

thanks friend..=))

@sekamar rindu

thanks dear... :))

@adik nick

wow...ngorat adik je lah..ehehe~

Cheqna said...

tq, luv u 2!

hehehe..:-)

NARDtheNERD said...

@cheqna

hehehe...awwww.. :))

Shiela Latif said...

auwwww...patutlah kulit muker nampak berseri..pakai SKII rupanyer....sis nak jugakkkk...ekeke

NARDtheNERD said...

@sis shiela

ituu angan angan ja sis...hehehe~

faizs said...

doa ari2 tau.. =0

NARDtheNERD said...

@faizs

baik!!!! :))

kisah abu nawas said...

semoga angan dan citanya terkabul amin

Anna Boleyn said...

insyaALLAH~

jangan risau perempuan baik untuk lelaki yang baik.. begitu juga sebaliknya. Moga nard ketemu dengan orang boleh bimbing nard nanti. Amin~ :)

NARDtheNERD said...

@kisah abu nawas

thanks...hehehe..

@anna bloleyn

orait bebeh... :))

caliph shuriken said...

awk tadah tgn cpt, nk doa ni..

kurniakan tuan umah ni boifen yg sesuai dijadikan suami.. biar serba sederhana tp cukup sempurna di mata & hati tuan umah ni.. amin...

p/s: klau silap doa, sowi ek, hukk...

Cheqna said...

masih nak tadah tangan lagi?..hehe..

:-)

NARDtheNERD said...

@caliph shuriken

aaaaaa... terharu gila gila... XD

@cheqna

hehehe..okay okay..dah boleh amin... :))

Cheqna said...

amiin...

:-)

NARDtheNERD said...

@cheqna

hehe :))