Tuesday, October 5, 2010

~ kalau padi kata padi ~

salam and hye.

kalau kau pembaca setia. mesti perasan yang i mana pernah mention pasal boyfriend. bila sebut je boyfriend i macam down. hakikatnya, mungkin single lebih menenangkan jiwa. cuma sekali je kot pernah sebut pasal dia. nak baca tekan sini.

entry ini mungkin akan ada banyak soalan. yang rasanya kau tak payah jawab. biar dia je jawab. tapi dia baca ke blog i?. tak baca pun tak apa. at least apa yang i nak tanya tu. dah di keudarakan. cewahhh. di keudarakan. bahaha.

4 tahun bukan ukuran untuk lihat kesetiaan. wow. boleh tahan kan ayat jiwang i. hehe. dulu masa mula mula kenal. boleh kata tiap tiap malam sms. kalau kredit tak ada pun. mesti akan bagitahu awal awal. bila makin lama. mula la alasan busy, kredit tak ada and tak perasan sms. tapi kenapa dulu boleh sekarang tak boleh?

dulu kalau ajak dating. dia paling semangat. sanggup tunggu i walaupun dekat dua jam i lewat. bukan salah i. salah bas rapid KL. haha. sekarang kalau ajak dating. banyak sangat alasan untuk cancel kan dating tu. kalau tak nak jumpa cakap je la. itu pun susah?.

yang paling tak tahan. bila i nampak dia online kat facebook. i tegur dia. and dia terus offline. kata busy boleh pulak melangut kat facebook tu. bukan sekali. dah banyak kali. sampai satu tahap i pun akan putus asa. mungkin dah sampai pun tahap tu. hmm.

walau pun dia tak pernah kata nak putuskan hubungan. tapi i anggap dah putus la kan. buat apa i mengharap pada yang dah tak sudi. eh macam lirik lagu. haha. hiduplah dengan cara kau. buat la apa kau suka. dan bila i dapat penganti sehemsem ashraff muslim. i tayang depan hidung kau weyh. haha. dendam. busuk perangai. :))


tak suka cakap pasal ni

eh benci la entry macam ni. geli. tapi nak kena post juga. sebab i rasa macam geram gila kat dia. gaya macam nak buat i jadi sparepart. kalau dah tak nak mintak break la weyy. ooooppppsss. teremosi pulakss. nak upah triple H pergi belasah dia lah. biar penyek. :))

ada lagu hindustan bagi mengisi jiwa lara. layannnnnnnnnnnnnnnnn.

bye. love.

xoxo

50 comments:

Kuman Chaos said...

tak baik upah orang.. baik belasah sendiri ehhe

Kuman "linkWIthin" Entry

Fello Ariza said...

erkk.. miss nard.. nk tye.."nak upah triple H pergi belasah dia lah. biar penyek. :))"..kejam..hihi :P

NARDtheNERD said...

kuman chaos~...

uiiyoo..tolong belasah kan bolehhh?..hehee.

fello ariza~..

kejam..ke?..ish tak lahh,....hehe

zalin said...

sbr2...

ika~~ said...

phm sbb aku pn pnh lam situasi cmtu..
neway,btul la..kau jgn cr dia dah ok?t cnfirm dia akn cr kau blik. n what goes around comes around!

zino said...

agaknya dia nak cakap break tak terbuka mulut tapi keadaan telah meng hint kan lebih kurang macam tu la nampak gaya nya..

bak kata pepatah

bunga bukan sekuntum
kumbang bukan seokor..

NARDtheNERD said...

zalin~..

tgh sbr la ni.. :))

ika~~..

betul..i sholud move on kan..=))

me suya said...

nard, i do tag u.. do please and ease to jump and hook there anyway :)

S..U..D..@..I..S said...

hai nard beribu2 ekor lg kat luaq....

Shaiful Zaidi said...

sabar...kumbang bukan seekor...

caliph shuriken said...

en3 geram laa ni kn..
xpe publish byk2 kali pun ok ^^

NICK IRFAN said...

sdih baca entry akak nsib kita sama la kak sy pun gf x ambik pdulik ops! eh! lalala sy xpnh kapel lagi sebenarnyer... hehe

NARDtheNERD said...

zino~..

tu la kan..cakap je tak susah pun...

me suya~..

okay dear..note that.. :)

S..U..D..@..I..S~..

beribu ribu ekoq pun susah wooo...

shaiful zaidi~..

tgh sabaq ni cikgu... hehe..betul..bukan sekoq kan.. :)

caliph shuriken~..

haha..nak publish puluh2 kali..

adik nick~..

haaaa...adik kantoi..hehe~

afdhalluddin said...

no komen..

mahira oya said...

lagu ape kah itu..

LyNn HaMzAh said...

wah...
nie entry luahan perasaan...
tak per dik...
lupakan jer dia...
insyaallah akan ada yg lain nanti...

zEeQa ~ aJiE said...

kumbang bukan sekuntum tau... :)

NARDtheNERD said...

afdhall~..

haha..thanks weyh~..

mahira oya~..

mohabatein kott..:)

lynn hamzah~..

lupakan tak mungkin...jadikan kenangan mungkin..hehe..

zeeqa ~ ajie~...

betul tu sayangsss.. i loikkee..:))

CiK QiQi said...

kalau da spesis cmtu mmg menyakit k ati nard..

lpe kn aje..wtpe brt kn pale ngn pk kn die..idup kite lg indah kalau xde die...huhu..mcm qiqi lak yg emo neh..keh3333

NARDtheNERD said...

cik qiqi~..

thanksss sayang...xmau kwn dia lagi..:))

Hanis MY said...

Nard..betul2 right decision toksah duk buang masa naa..tapi tula u need time to recover lepas tu boleh yahuu balik hehe..u deserve someone u can appreciate u hokayyy pjg plak i bebel nih

NARDtheNERD said...

puan hanis~..

thanks puan hanis...i xmau sedihh..mau gumbira sajaaa.. :))

Melati Qistyna's Mummy said...

xyah la nard dok tunggu dia g dah, blah jer... yg baik tuk yg baik gak, nard kan baik....[senyum]

NARDtheNERD said...

melati qistyna's mummy~..

thanks for the concern sis...sygsss u..=))

Aida Effarina said...

kadang2 lelaki ni misteri kan? bila time nak tackle, pandai pulak jadi sweet talker. tp bila dah dapat, asyik nak carik pasal je. huhu.

sabar ek sis. setiap yg berlaku ada hikmahnya. =)

+dieabella+ said...

sepak jek bontot dia nard..haha..ala rilex ar..ko kan mude remaja lagi..n ko kan hot..ape de hal kan kan kan..hehe

Ezao' Edogawa said...

Huhu! kak nad beremosional lah!
tak apa-tak apa.! Kehadiran Ezao akan meneutralkan keadaan. bhahaha! sabar jelah kak nad. Ezao pun dah phobic dengan kata-kata dusta mcm tu.

zuhanismohamed said...

agak kejam tapi kalu saya pun buat benda sama gak kot..tayang la bia sakit hati mamat tu..ngehngeh

NARDtheNERD said...

aida effarina~..

tenkiu sygsss..love.

+belladiea+

banyak la aku hot..hahaha~

ezao' edogawa~...

haha..cehhh..ada pengalaman nampak..=))

zuhanismohamed~..

haha..kan kan...kena la tayang kan.. :)

nkara said...

takpe nard..
org cun memang slalu teraniaya..
macam citer tamil jugak..
hehehehe

NARDtheNERD said...

nkara~...

haha..i tak cun pun. camana ni?..hehe~

gdoupt_monster71 said...

amik meriam palong abg...tembak dia heeeeeeeeee

CERITA LEBAT said...

betul nard.gua setuju...'i tegur dia. and dia terus offline.'..ini part paling fames gua slalu dgr.

NARDtheNERD said...

gdoupt_monster71~..

huiiyoo...berkecai dia.. :)

cerita lebat~..

haha..kau pernah buat kan?. haha~

darkbatman said...

haha...patutlaa komen cm2 td..rupanya ngah berjiwa lara yer.. jgn terlalu berhrp.. nt hati yg skt.. klau kita rs dia dh xnk, jgn kejar nt dia makin rimas tp bile kita wt dono, mesti dia akn mula rndukan kita.

Shiela Latif said...

siannyer dak nie...comei2 gini mesti ramai lagi yang nak...rilex 2 dulu...belum berjumpa dengan orang yang sama baik cam nard...nanti kalau dah jumpa mesti nard tak sedih gini k =))

cayalah!!

NARDtheNERD said...

darkbatman..

i tgh wat dono la ni aie...=))..

yua zawa said...

single is simple..
couple is trouble..
so, it is nice to b single :P

NARDtheNERD said...

shiela latif~..

thanks sis...i hope mcm tu juge..=))

NICK IRFAN said...

ops! syhh... jgn kasi thu org yer... lalalala heehhehe

Pencacai Alim said...

iskh..dasyat gak minah ni..aku suke..hakhak

NARDtheNERD said...

yua zawa~...

very true girl.. :))

adik nick~..

hahaha...okay2..shhhh.. :))

pencacai alim~..

dasyat ke??.. hahaha..

mahira oya said...

buat2 bersabar la ye..

NARDtheNERD said...

mahira oya..

buat buat?..hehe~

dark r0se said...

huhu~ sedey la~ kite takut jugak lau jadik camtu~:(

NARDtheNERD said...

dark rose~...

haha..bersedia dgn segala kemungkinan k..

Sabri said...

nsib kta hmpir serupa tp berbeza jln cerita..haha..

NARDtheNERD said...

sabri~..

oh yeke?. malang nya kita..hehe~

NuR 'aQiLaH said...

yaa betol tepat sekali.
pihak lawan mesti akan jadi begitu kalo da lama kapel.
2 bulan pertama je manis.
pastu masammmmmmmmmm.
gua sedang merasai nya.
huwaaaa.

NARDtheNERD said...

nur 'aqilah...

sabar k...
ada hikmahnye tuu :))