Thursday, November 4, 2010

~ lollipop ~

salam and hye.


i dah khatam cerita 'oh! my lady'. best juga lahh. tapi memang tak boleh lawan 'my girl'. tapi still best jugak sebab siwon oppa yang berlakon. hehe. rasa macam tak percaya boleh tengok siwon cakap banyak banyak. rasa nak ulang ulang je. obsess kan?. :P

nak tahu tak last i tukar handphone bila?. masa matrik hokayy. tahun 2006. see?. betapa i tak membazir dan setianya pada handphone ni. boleh kata almost 5 years. gila hebat kott. handphone i ni dah beratus kali jatuh. sengaja jatuhkan pun penah. tapi tak rosak. gila kuat punya handphone. :P

dalam cerita 'oh! my lady' kan. handphone siwon oppa sangat cantik oh. serius cantik. alahhh. kalau handphone korea biasalah. yang jenis flip tu kan. depa macam suka gila la pakai jenis flip. tak tau apasal. apasal ek?. depa tak pakai blackberry ke?. hoho.


lollipop 2

handphone ni la siwon oppa guna dalam 'oh! my lady'. comell gila sebab ada LED kat depan tu. bila ada orang call dia keluar cahaya cahaya bentuk kartun. tapi!!!!!!!!. tak release kat malaysia lagi lollipop 2 ni. sedihh. ada siapa siapa nak sponsor i pergi korea?. sebab i nak beli lollipop 2 ni. :P


lollipop

kat malaysia baru ja release lollipop ni bulan januari haritu kott. lambat sikit dari korea sebab korea dah release lollipop 2, tahun lepas. tsk tsk tsk. nak beli jugak lah. tak kira mana mana lahh. janji ada LED kat depan tu. hehe. terus rasa macam korea. awwww. i loiikeee. :P


geram i tengok video tuu. rasa macam nak beli sekarang jugak. hmmm. nak pergi cari kat lowyatt lah. harap harap ada. nak sangat nak sangat. orang lain pulun nak blackberry. i nak benda ni ja?. haha. tunggu nanti kalau ada pinkberry baru i beli kotsss. :P


pura pura comel.

macam kau tak pernah pura pura comel kan??. i selalu ja pura pura comel. tak salah pun kan. heroin korea kalau kau perasan semua nya pura pura comel. haha. XD

xoxo



41 comments:

♥WAN NURNABILAH♥ said...

haha! smua pura-pura cumel ke you? hehe. bkn dorang mmg cumel ke? hehe. u try la tgk cite playfull kiss. kwn i ckp best. ;)

NARDtheNERD said...

@wan nurnabillah

i rasa laaa. xcaya lahh dlm real life nak comell2 bagai tuu... :P

kisah abu nawas said...

cocok buat cewek sob

lalink7 said...

nard

ahaksss...
same la kite kot..cantek giler kan phone tue...kaler biru, pink..memang tgh hot phone tue kat korea xpun dorang nak promote hp tue...

kalau ade..tlg belikan utk madu u nie yer...

dah abes tgk ker?
arinie last episod..
hahahahha...

my girl mmg terbaekk lah..hehe

eh..ape citer korea yang best2 lagi ek? suggest for me sat..

AiniLavia said...

so sweet dat fon..prefer fon tu kot dr BB..rmai sgt dh pkai BB..buhsan..:p

mahira oya said...

i like...dah tgk hampir terbeli..
tp mak n adik ckp trlalu budak2 bentuknya..aduyai..

Yua said...

eh siwon lg? brapa byk kali siwon daaa.. ekekeke...

Cikbelog said...

owh saya suka enpon nie..comel kan

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

weh ak pn mnat gk ngn lolipop 2..
bru jer tgk bpe ari lpas..
keypad die agk besh..
sdap la nk maen msg..hehe

caliph shuriken said...

awal next year my company ada trip gi korea, klau cukup kuota mmg bole pilih destinasi holiday ar.. klau x nk korea, bole pilih dubai / LA.. :p

NARDtheNERD said...

@kisah abu nawas

iya kann... :))

lalink7

cantik gila kann dear..haha..mmg depa nak promote phone tu kott..emm..member i suggest playfull kiss...katanya best gila..try la.. :))

@ainilavia

kan kan..sweet dan comell..=))

@mahira oya

tak pe lahh...nampak muda mudi gituu.. :P

NARDtheNERD said...

@yua

kan dia oppa i... ahahah..

@cikbelog

sangat sangat comel la dear.. :P

@fadh

wehh asal tak beli...kat mana kau tengok?

caliph shuriken

gi la korea...nanti bolehh i pesan lollipop2 kat caliph oppa..ekeke..

εїз Cik Fasya εїз said...

mak aih..aku pn da tertawan dgn kaler pink tuh..sweeeeet!mau juge..suka bnd comel2..

NARDtheNERD said...

@fasya

kan somell kan. :))

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

siwon!
uppa!huhu

best ke citer tu?
nak tengok gak~

btw..
do folow my blog k..

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq2~

Cheqna said...

sis,

sementara nak ke low yat, beli je laa lollipop yg budak2 makan..hehehe

:-)

NARDtheNERD said...

@ctiey

bestt...sebab ada siwon oppa.. :))

@cheqna

ahaha...xsabar sangat kan... :P

Mohd Nor Quiyyum said...

aigoo..

NICK IRFAN said...

nset bru ke ni? sy xnh tgk pun... slalu yg popular mcm nokia? blacberry yg tu selalu tgk...

caliph shuriken said...

aisey.. kna panggey oppa plak, hukk...

NARDtheNERD said...

@quiyyum

aigooo... haesh. XD

@adik nick

a'ah..ni brand dia LG dik.. XD

caliph shuriken

eheheh..kena lahh bodek u kan nak pi korea.. :P

Shiela Latif said...

adeiii...sungguh ngancemmm lollipop nun...
sis mampu bluberry jer nard...muahahahah

rubi @ cawan2 said...

tapi kan nard, kalau beli pon henpon korea ni, kalau rosak, nak ke pi patah balik gi korea tuh?

korea tu bukan dekat macam sebelah rumah je nard oiii... hahaha

syakera said...

kwn sy pakai lollipop...amat jeles...hp tuh amat2 comel tmbh2 bila wrna pink...huhuhu.nti nak kupul duet beli y lollipop2 tuh...

NARDtheNERD said...

@sis shiela

ehehe..kenapa handphone semua nama makanan ek?..hehe

@rubi

eh... oppa i kan ada kat korea... :P

@syakera

kan kan...amat comell kan lollipop ni.. XD

Fello Ariza said...

beli on9 x bleh ke nard..

hehe :P

NARDtheNERD said...

@fello ariza

tak berani la fell... :))

afdhalluddin said...

same la mcm aku....
aku pown da lame x tuka phone...
baru aje tuka...
hehehehhee....

She's retarded said...

fon korea memang comel2, geram tul tengok.
xfaham kenapa ramai org suka blackberry, xcomel langsung

NARDtheNERD said...

@afdhal

wahhhh..nak tengok henfon baruu?... :))

@kitty

haha..orang suka blackberry sbb dia mahal kottsss... :P

Anna Boleyn said...

wow comel gila lah hp ni! nak beli jugak. nanti klu nard dah beli jgn lupa show show kat sini tau. nak tau harganya. hehe :)

p/s : ini ada tips sikit-


What is the time people will usually get online? | Tips waktu sesuai untuk publish entry

NARDtheNERD said...

@anna boleyn

ehehe...nanti i show show ye dear kalau i beli.. :))

si biskut said...

ko memang obses ngan siwon ek...

NARDtheNERD said...

si biskut

ha ah... :))

Sabri said...

dh lme x lyn cte korea..best ke cte tu cik nard??

NARDtheNERD said...

@sabri

best..sebab ada oppa kita.. :P

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

kt giza mall, kota damansara..
klau ko nk taja ble la ak bli.. =p

NARDtheNERD said...

@fadh

aku pi cari pas raya ni lahh..
:))

me suya said...

kawab suya da beli..
7pluss kan?

NARDtheNERD said...

@me suya

yuppp...plus memory card dalan 800++ gak..huhu..

lalink7 said...

nardy ~

playfull kiss dah tengok..tengok sblum oh my lady lg..ahahaha..memang best pun..terbaekkk ahh..