Tuesday, November 16, 2010

~ thanks wanzi ~

salam and hye.

esok hari raya. but kali ini tak balik penang. raya di KL sahaja. selalunya raya haji memang raya kat KL. sebabnya kalau di kampung i. sambut raya haji ni simple simple je. jadi kalau tak balik pun tak adalah rasa kecewa sangat. kiranya KL pun masih lagi meriah kalau raya haji ni.

selalunya kalau raya haji di KL ni. i tak pakai baju kurung pun. tapi i pakai cantik cantik macam nak pergi dating lah. but bukan pakai baju kurung. emak kata tak apa. jadi tak apa lahh kan?. hehe.

oh ya. sebelum i terlupa. wanzi ada bagi hadiah dekat i. awwwww. terharu gitu sebab ada orang sudi bagi hadiah dekat blog busuk i ni. tsk tsk. terharu. hehe.


tag2



ini lah hadiah tu. :))

untuk siapa siapa nak amik banner i ni letak kan blog u all. ambiklahh. and let me know. nanti i akan letak jugak banner u all di ruangan 'meh mengorat meh'. give and take lah kan. :))

once again. thanks wanzi sebab bagi banner ni. sangat cute and comell. eh bukan kah cute dan comell memberi makna yang serupa?. ahh. bantai je lahh kan.

xoxo

32 comments:

miss Fyqa said...

selamat hari raya Aidil Adha =))

hehe

NARDtheNERD said...

miss fyqa

selamat hari raya to u too...
:))

afdhalluddin said...

orait gak 2...
aku pown tgh carik jodoh skang nie...
hahahhaa....

LyNn HaMzAh said...

selamat hari raya aidiladha juga...

NARDtheNERD said...

afdhalludin

haha...jom la tukar banner aku klu gituu... :))

lynn hamzah

selamat hari raya aidiladha juga sis...=))

Amy Syaquena said...

salam..

Happy aidiladha..

Kisah abu nawas said...

Selamat hari raya sahabat

Imtikhan said...

salam sahabat
blognya keren ya penuh dengan warna pink

Tip Trik Blogger said...

Selamat Hari Raya Ydul Adha

NARDtheNERD said...

amy syaquena

selamat hari raya jugee. :))

kisah abu nawa

selamat hari raya...=))

imtikhan

salam..thanks ya...

tip trik blogger

selamat hari raya juga.. :))

sahromnasrudin said...

salam ziarah..kunjungan pertama kali ke blog ini..salam eiduladha 1431H

NARDtheNERD said...

sahromnasrudin

salam aidiladha... =))

mahira oya said...

selamat menyambut hari raya haji..
raya mana

NARDtheNERD said...

mahira oya

hehe..raya KL je dear...selamat hari raya jugaa.. :))

caliph shuriken said...

nard, salam aidiladha..

p/s: sy ambik banner awk ^^

NARDtheNERD said...

caliph shuriken

salam aidil adha...ok thanks...nnt i ambik u punya banner..=))

M a W a D D a H said...

cutenye banner tue...

selamat hari raya korban naddy...

NARDtheNERD said...

mawaddah

comell kan..=))
selamat hari raya juge adah..
:))

Fello Ariza said...

nard..

nk ckp pe ea..

emm...

owh...

selamat hari raya aidiladha..

hehehe :P

NARDtheNERD said...

fello ariza

selamat hari raya aidiladha fell..
:))

Cheqna said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha sis :-)

NARDtheNERD said...

cheqna

selamat hari raya aidiladha to u tooo sis..=))

alinac lover said...

nanti yong amik naa...

She's retarded said...

ada orang dapat hadiah la.

selamat hari raya aidiladha!

biskut said...

wah macam thinkerbell gitu..cute.
salam aidiladha nard.

NARDtheNERD said...

alinac lover

okayy yong dear..=))

kitty

eehehe...selamat hari raya jugaa..=))

biskut

cute kan...
salam aidiladha juge...=))

Yua said...

naddy... camat aree rayer.. wlopon u xbalik penang, but still u sambut bsama family u kat KL kan.. x mcm I.. sedey...

NICK IRFAN said...

akak dok kmpung kt penang area mne? kt kl plak rumah area mne? hehehe sj je nk thu... :)

Fahim 'n Alin said...

lawa2..

samat hari raya nard

syamsul rijal said...

sorry telat mat hari raya idul adha....

Pencacai Alim said...

samala kita..jarang smbut raya haji

Ps said...

ea salam kenal juja......

huhuhuhuhuhuuhu
keren Ea bLogny!!!