Sunday, November 28, 2010

~ MYAUTHENTICZONE OPENING GIVEAWAY ~

salam and hye.

dulu masa first year i buat degree. i ada seorang roomate nama Nor. dia pun sekolah girl school macam i. cuma bezanya dia sekolah perempuan selama 5 tahun dan i just 2 tahun je. so tahap mesra antara dia dan schoolmate melebihi tahap BFF. kalau korang tak biasa akan kata lesbo. tapi tak weyy. bukan lesbo. mesra je.

lepastu suatu hari Nor ni dia balik bilik sambil cakap "Nard aku ada cerita best !!". okay i pun hooray hooray bajett dia bawak balik cerita ada lelaki kacak macam Lee Dong Wok atau Rain. masa tu drama korea memang tengah hot. bila dia bukak dan tayang rupa rupanya dia bawak balik "victoria's secret fashion show". baiklah. terpaksa tengok perempuan sexy dengan Nor. :P

sejak pada hari itu i mula mengenali brand Victoria Secret.

motifnya cerita kat atas sebab i nak masuk giveaway. haha. hadiah dia victoria's secret summer garden colection weyy. siapa nak bagi kau free?. haaaa. cik rosie posie nak bagi kita free. but theres a rule yang kena follow. tadaaaaaaaaaaa !!
  1. Follow our blog - myauthenticzone.blogshop.com
  2. Create satu post untuk giveaway ni
  3. Link semula contest to this post.
  4. Tepek banner kat bawah di sidebar.
  5. Komen sikit pasal blogshop ni.. ok ke tak..apa perlu tambah ke..ape yg korang nak di bawak masuk ke.. ape² la.. ^^ [[ since ni giveaway..tiada special markah akan diberi.. cuma cadangan/komen yg memberansangkan supaya blogshop ni dapat dikembangkan sangatlah dihargai]]
  6. Tinggalkan link entry korang kat sini so that saya leh buat terjahan yer!
  7. Ajak kengkawan lain masuk by tagging dorang ke apa ke amatlah digalakkan :P

~ okay dah follow
~ post pun tengah create ni.
~ okay. post dah link di banner.
~ komen i pasal blogshop u.
i rasa dah okay dah. orderform semua dah ada so ianya dah complete. just untuk penambah baikan. gambar gambar maybe u bolehh besarkan sikit. so that orang yang rabun rabun cam i ni boleh melihat dengan jelas. hehe. one more. your background macam a bit gloomy. maybe tukar ke pastel colours nampak lebih lembut. ituu saja. yang lain sudah perfect. hehe.
~ okay. nanti i tinggal link kat blog u.
~ siapa siapa nak join give away ni. boleh lah click banner di bawah. :))



okay mestilah nak tayang hadiah yang akan menjadi idaman tu kan. seronoknya kalau i yang dapat. hoho. bolehh i pakai EDT dia pergi first ever master class kat UPM nanti. ekekeke. this is items forn victoris's secret. pilih lah nak yang mana satu. kalau kau menang lah kan. :))



kalau i menang. i nak EDT berry kiss lah. ehhheeee. belum menang dah demand. teruk kau naddy. haha. oh ya. close date adalah pada 25 Disember 2010. and pada siapa siapa nak terjaf FB mereka boleh tekan sini. :)


budak ni nampak busuk kan. bagi la dia hadiah tuu. XD

xoxo

35 comments:

caliph shuriken said...

gud luck nard ^^

nsib baik ingt GA ni hadiah pakaian cekci VS tu :p

NARDtheNERD said...

caliph shuriken

ehehe..nasib baik kan.... :P

hans said...

gudluck cikgu nard

P/S : Jika Followers Blog Ramai Adakah Duit Nuffnang Blogger Itu Banyak?

P/S : Gua Nak Tanya Pasal Dr Rozmey, Rayyan Fantasi, Endhiran, Aarif Lee Dan Bruce Lee

NARDtheNERD said...

hans

thanks hans...=))

NICK IRFAN said...

mekap ni utk apa plak? anyway gudluck ye kak!!! smoga berjaya!!! amin...

NARDtheNERD said...

adik nick

minyak wangi la dik...hehe..thanks tau..=))

miss Fyqa said...

gud luck youuu.
kalau menang jangan lupakan i.
hehe ;)

NARDtheNERD said...

miss fyqa

thanks dear... hehe

sekamar rindu said...

salam..

good luck...

NARDtheNERD said...

sekamar rindu

thanks dear... :))

gingerSnap said...

Hello friend,
I'm a little bit late but better late than not visiting at all. Thanks for the sweet line. Enter me in the giveaways;).
Kiss,
Ginger

zmah said...

Selamat berusaha kepada yang menyertai.

NARDtheNERD said...

gingersnap

u can enter the giveaways if u are interested dear..=))

zmah

thanks zmah..=))

nora said...

gud luc tau, nanti menang share ek =p

NARDtheNERD said...

nora

thanks syg...klu i menang lah ok..
:))

lalink7 said...

rajennnyeeeeeee...

hans said...

gudluck again

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

NARDtheNERD said...

lalink7

sebab nak hadiah maaa...

hans

kau wish sampai 2 kali..konfem aku mng...hehe..

alinac lover said...

menarik je ek~

NARDtheNERD said...

alinac lover

a'ah...mmg menarik..heee. :))

syamsul rijal said...

walaupun saya kadang tidak ngerti dengan bahasa sobat ...tapi blognya mantap dengan info - info yang bermanfaat....

She's retarded said...

victoria secret memang sexy! kalau menang share2 la hadiah ye! (wink)

NARDtheNERD said...

syamsul rijal

apa apapun...thanks sbb singgah..:)

kitty

very sexy kannn.. :))

Cheqna said...

Naddy,

I wish u luck lah with d V.S..hehe

:-)

MIMIE AIZA said...

semoga berjaya :)

NARDtheNERD said...

cheqna

thanks sis..tak mau join ke?

mimie aiza

thanks dear... :))

Mohd Nor Quiyyum said...

all da bez nard!

Hanis MY said...

NArd goold luck tau, nanti i sampaikan salam u kat abg jepom haha...

Anna Boleyn said...

kuikui nak join!! good luck nasr.. :)

Cheqna said...

Sis,

if i menang nanti kesian pulak kat u, hehehe..

:-)

oya said...

gud luck darl..byk tol GA ye

hans said...

hahahaha
insyaallah
moga2 menang
dah 3 kali dah wish nih

P/S : I Follow You! You Follow I Balik Yer! Kalau Tak Follow Balik Dikira Angkuh, Sombong Dan Bongkak! Habis Bagaimana Dengan Kamu Yang Memaksa Orang Itu?

NARDtheNERD said...

quiyyum

thanks dear.. :))

puan hanis

awww terharu...thanks.. :))

anna boleyn

join laaa dear... thanks.. :P

cheqna

tak pa sis..rezeki masing masing..=))

oya

thanks..tu la kan..byk gila.. :))

Rosie Posie said...

cik Rosie terjah..thanks Nard for joining.. wah! berry kiss mmg sedap..bau dia rasa cam nak makan.. hihihi... insyaAllah ada rezki..rajin2 la singgah blogshop yer..special price for followers.. :P

NARDtheNERD said...

rosie posie

okay thanks dear... i will.. :))