Wednesday, June 30, 2010

~ banyak merapu je ~

salam and hye.

i ada macam macam nak cerita ni. tapi tak tahu nak cerita yang mana satu dulu. sebab semua macam best untuk cerita kat readers sekalian. cehh. reader siap ada 's'. ada ke orang baca blog i?. kihkihkih.

korang suka twilight? newmoon?. haa. i sukaaaa u. tambah tambah si taylor lautner tu. lagi i suka. badan dia ketul ketul. bila badan ketul ketul dengan serta merta kelihatan hensem ye. ouh geram nya kalaula i dapat dia i peluk tak lepas. hehe. tapi yang paling best. i dapat ticket free pergi tengok eclipse. ngeh. boleh bertentang mata dengan taylor lautner. jeles tak? jeles tak?. baiknya nuffnang sebab pilih i. =))


ini fanpage belog

i sudah buat fanpage belog i. haha. kau bajet kau punya blog ada peminat naddy?. saja suka suka ye kawan kawan. kalau rasa suka tu like lah ye. tak ada paksaan. bukan macam kau-kena-like-kalau-tak-like-buang-daerah. tak ye. i tak kejam macam tu. i lemah lembut sopan santun ayu je. =))



bagi yang tak kenal. kat atas tu adalah muka i. ada beza tak gambar tu. mana lagi cantik?. hehehe. kalau ada yang jawab dua dua tak cantik. memang i menangis 7 hari 7 malam. teehehe. yang bawah tu i edit guna photoscape. nampak macam mekap kan?. photoscape je pun. =)

okay semua. agak agak joe flizzow nak tak teman i tengok eclipse. hehe. tak tau nak bawak siapa lagi ni. mintak mintak la joe flizzow free kan time tu. =))

xoxo

22 comments:

myda said...

due2 nice dear..
ya....i <333robert..lalal~

NARDtheNERD said...

myda~

thanks u sayang. haha. i <333 taylor. lalalala. =))

Hanis MY said...

nard kat mana nk donlot photoscape ada free version tak?

NARDtheNERD said...

puan hanis~

kat sini

http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

photoscape mmg FOC~ =))

NOOR FATIN said...

call la joe flizzow~ kui3

NARDtheNERD said...

nor fatin~..

jap jap nak call..=))

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

hehe..blog ko pemes nad..=)

Shamrin Mat Janih said...

Actually suka bc blog ni, tp tak tau nak komen apa. hehehe

SheY PuLL said...

mcm mn nak buat LIKE kat FB 2..
sila ajar saye..:(

apih el nino said...

siap ada fans sekarang. best best. hehehe.

fndrocka said...

joe flizzow dah kalah mentor...mungkin dia free lah

Terbaru :Tuesday With Fndrockacak

NICK IRFAN said...

wah! hebat giler penangan potoshope!! nmpk berbeza la! nmpk mcm kembar akak plak? hehehe ape2pun dua2 cantik jgk.... hihi

farysa said...

i sgt tak sukeeeeee
tp mybesfren sgt sukeeeeeeeee
hahaha

afdhalluddin said...

hmmmm..
=/

NARDtheNERD said...

cik fasya~.

eh. tidaklah. ramai lagi lebih femes. hehe

sheypull~.

oo..nak wat gak eyk~..bleh tgk kat tutorial blog ejum. ejum kenal tak?..hehe

shamrin~

komenla ape2 aje..hehe~

fndrocka~

tu la pasal. sbb tu nak ajak joe. hehe~

NARDtheNERD said...

apih~

like laa. like laa. hehehe.

adik nick~

oh duadua santek ye..tenkiu..hehe

farysa~

i sangat sukaa jacob black sajeee..=))

afdhal~

uikk~ apesal?..

mahira oya said...

wow..siap ado fan page..kelerz..
kem slm kt joe flizzow..haha

NARDtheNERD said...

mahira oya~..

hahaha~..i jwb kan bagi pihak joe..waalaikumussalam..=))

NICK IRFAN said...

eh! kak mcm mne akak buat fan page ni kt fb ni???

nick irfan said...

moga2 akak dpt berjmpa joe flizo! hehehe

ceritalebat said...

nard,aku baru lg mnulis ni,follow n support aku k..thanks..aku ngah follow kau..=)

Linglung said...

lagi 4 hari eclipse kuar wayang!!