Saturday, July 3, 2010

~ karnival kahwin. shy okay. ~

salam and hye.

semalam keluar pergi mid valley untuk celebrate baity dapat kerja as RND dekat sebuah kilang susu. teehehe. nanti boleh bagi i susu free ye baity. susu kilang tempat baity kerja tu okayh. jangan fikir lebih lebih ye. kalau fikir lebih boleh mengundang kebiruan. bahaya bahaya. =))

bila tiga orang perempuan pergi mid valley. iaitu i, baity and dinie. bermakna kami semua adalah single. eh tak ah. i jek single. baity dah ada balak belajar jauh kat indon tu. siap balik nanti jadi doktor lagi. jeles i kat kau baity. jadi bini doktor kau nanti. =))

buat pengetahuan semua. cewahs cewahs macam pengumuman. teehehe. dekat mid valley itu ada karnival perkahwinan ye. tak tahu atas dasar apa kitorang tiga orang terus masuk dalam karnival tu. paham tak itu karnival perkahwinan?. bila sesiapa masuk situ mesti sudah ada calon kukuh, ekonomi kukuh, dan tarikh kukuh untuk kahwin. kitorang? bahahaha.

kena pulak time kitorang masuk tu time orang tak ramai. kau faham tak ramai promoter serbu bagi brochure pasal pakej diorang. tiba tiba perasaan malu mula wujud dalam jiwa i, baity and dinie. macam gatal nak kahwin pula ye berada di sini. kehkehkeh. terus kitorang tiga tiga lari laju laju keluar dari karnival ni. teehehehe.


brochure yang i sempat ambik sebelum malu

its a very good carnival actually. from tunang untill your wedding day. every package ada kat sana. you can choose on your budget range. sangat berguna untuk orang yang nak kahwin. orang macam i pergi untuk berangan je. teehehe.



i tried to snap picture of myself with the brochure using selftimer. but sadly a the time my phone nak snap bergerak lah pulak phone tu. sebab tu macam ada elemen gegar sikit. teehehe. and i edit sikit the colour. but it looks like syaitonirroojiiimmmm pulak. bahahaha.

okay lah sayang sayang. enjoy your weekend okayh. bye bye. =))

xoxo

22 comments:

AiDa AzRyN said...

kat sini xwt pun karnival perkahwinan.. klu ader ley tengok2.. hehe~ ;p

NARDtheNERD said...

if u pegi ngan calon...xla malu sangat kot...hehehe..=))

dak eina (◕‿◕) said...

ok pe gmbr yg last tuh..huhu

beshnya kalo dapat pegi karnival tu~~

NARDtheNERD said...

hehehe~
best best~...kalau u dah nak kawen la..=))

zOuL_iMMe said...

pergi kursus dulu...baru gi karnival..hehe

zOuL_iMMe said...

gi kursus dulu baru gi karnival..hehe

NARDtheNERD said...

zoul~..
calon takde boleh pi kursus ek?. haha~

::cdot the dot:: said...

nak pergiii..nak pergi tgk karnival..

mana ada ada can aku naik pelamin lg sekali..

NARDtheNERD said...

cdot~
kalau kau pegi situ.
bukan sekali je boleh naik.
puluh puluh kali pun boleh.
hehe~

buyat(bebola tomato) said...

hahaha agak kelakar disitu

NARDtheNERD said...

haha..kelakar ek?..=))

NICK IRFAN said...

wah! ade karnival perkahwinan plak? dia mcm khusus kwin jgk ke?

NARDtheNERD said...

xlah dik...
ni jual barang kahwin je..
hehe~

ceritalebat said...

karnival perkahwinan???biaq betoi??haha

NARDtheNERD said...

betui la lebat~..eh panggil ko lebat leh ke?...heheh~

mahira oya said...

terasa nk pegi..tp tu la..nk kawen tu lum lg..

anies said...

b4 dis pon mid penah buat. aku masuk dgn bf aku. ade promoter kedai gmba ni tanye kitorg, nak kawen ke tunang? aku dgn konfiden ckp nak tunang. promoter tu tanye bile, aku ckp ujung tahun. bf aku kat sebelah da terkebil2. nasib baik die layankan je aku yg bengong ni. jahat tak i buli bf? hahahahahaha

NICK IRFAN said...

oh..ingatkan dorg menganjurkan khusus kwin td? hehehe ape2pun best jgk dgr akak cte ni.... psst... akak bila nk kwin? hehe

farysa said...

nak kawen!
nk kawen!
haha

NARDtheNERD said...

mahira~

pergila~..malu sikit la..=))

anies~

if i pergi ngan bf pun i wat camtu gak...hehe

nick~

lambat gi dik..xde calon..hahaha~

Cheqna said...

boleh bayangkan u all ber3 cabut lari, siapa menang lumba lari?..hehe...

insyaAllah dik..bertemu yang terbaik

:-)

NARDtheNERD said...

farysa~

mee too.. hehe~

cheqna~

aww. we all tiga2 menang..hehe~