Monday, July 5, 2010

~ nak ke? email i tau ~

salam and hye.

i dah blogging lebih kurang setahun lebih kot. tapi awal tahun ni je start aktif. dulu dulu masa i start buat blog. i start with zero. tak da follower. tak da orang komen post. syok sendiri lah boleh kata. biasalah kan. bak kata orang tua tua. jauh pemandangan luas pengalaman. dalam dunia blog ni. kena rajin. take notes ini tips. bahaha.

nawaitu i daripada i mula blogging sampai sekarang tetap sama. i want to share something with public to feel my hapiness. kalau perasan la i memang jarang post sedih sedih. sebab i nak semua yang baca blog i happy. but post post macam santapan rohani belum ada lagi la dalam blog i. ilmu belum cukup mantap lagi bai. teehehe.

nuff tu pulak. sekadar sampingan. ada rezeki ada la. i takkan paksa people to click my nuff. mana ada nikmat blogging kalau sikit sikit post pasal buffered la. unique visitor la. keyword lah. i cerita pun kadang kadang je. terselit sikit dalam entry. hanis zalikha pun tak pernah publish semua pasal nuff dia. i suka baca blog dia. kadang kadang terinflunce sikit. sikit je. teehehe.

so. the point here is. baru nak masuk point penting ini. tadi baru introduction je. kehkehkeh. walaupun i dah lama jugak blogging. i baru ada banner gerak gerak yang i buat sendiri. hohoho. i bagitahu you all dengan bangga ni. tolong tepuk tangan atau senyum simpul tanda ucapan tahniah kat i. i amat hargai. =))






boleh la ambik tepek kat blog tuan tuan puan puan ye. tekan control-C. walaupun huduh. i tetap bangga. okay. rasa macam nak buat kebajikan sikit lah. kalau ada siapa siapa nak suruh i tolong buatkan banner huduh macam i punya. boleh email i. sebab i tengah tiada kerja. upah free je. tapi huduh camni i punya je la ek. teehehehe

naddy_cayunk@yahoo.com

okay. email la i kalau nak banner huduh macam i punya. jangan segan segan. sebab i tengah baik hati ni. err. semalam nampak tak joe flizzow kat mentor?. tak kan?. dia tengah dating ngan i time tu. bahaha. bye.

xoxo

24 comments:

SYAZA said...

nice banner anyway..
t leh tuka2 :)

NARDtheNERD said...

syaza~...

tenkiu syg...=))

Mommy Pinky said...

wah, hebatnya buat banner sendiri. buat la tutorial. tak reti nih (+_+")
download photoshop ape ek? xde photoshop pun lagi..huhu~

NARDtheNERD said...

mommy pinky...

ayoo.tutorial?...hehe..photoscape je sis..hehe..

ninie_azriena said...

huhu..
tanks sgt2 tau nad..
(n_n)

Norhayati Rostam said...

sweet!dah letak pun..hee~

NARDtheNERD said...

ninie~

welkam sayang~..hehe

norhayati~

tenkiu sayang..love u..=)

NICK IRFAN said...

wah! hebat la akak sy hehehehee x reti pun bab2 phostoshop dan potoscape ni? cuma best je tgk org buat... ape2pun tahniah kak sbb ade banner sendiri!! :)

NARDtheNERD said...

adik nick~

thanks adik..akak tak abis bangga lagi ni...heheh~

fizaziz said...

ala...pas nie nk kurangkn lah post sedih2..hehe..tp malu org baca..heee
nak kak long!wat kan satu...

NARDtheNERD said...

fizaziz~

boleh boleh..kau nak gambar ape?..colour ape?

zOuL_iMMe said...

lawa2..
buat tutorial lah..hehe

ainilavia said...

haha huduh pe nye..
so sweet la dear..:)

NARDtheNERD said...

tutorial?
ayooo. kau pura2 tak reti ek?
hehe.

farysa said...

lps ni u leh wtkn ntk i plak
hehe

NICK IRFAN said...

ape2pun tahniah ye kak! psst.... nnt tnjuklah sikit tutorial cara nak buat banner? hehehhehehehehhehehhehee

NARDtheNERD said...

farysa~

boleh aje dear...let me know tau..=))

Cik Bucken said...

nice banner~~ ^_^

mahira oya said...

wah..kelerz...
nk buatkan ke..cam best jer..

NARDtheNERD said...

adik nick~..

kehkehkeh. malas la dik nak wat tutorial..=))

cik bucken~

tenkiu yunk..=))

mahira~

boleh nak watkan..letme know..=))

NARDtheNERD said...

aini~

tenkiu dear..=))

Abu Luqman said...

selamat malam...tnet slow la..sm tak kluaq

kaseh cempakaz said...

nard kalu akk nk gambar muffin cupcake lh tak?nk suruh nard wat kan?

NARDtheNERD said...

leh je kak~..nnt bagi emel ek..senang nak hantar..=))