Thursday, July 22, 2010

~ contest: hitam itu menawan ~

salam and hye.

ehem. macam lama tak masuk contest kan? kannn? kannn?. dulu masa mula mula buat blog dulu selalu la join contest. tapi satu pun i tak pernah menang. bahaha. tak ada rezeki. nak buat camana. =))

hari ni nak join contest. sebab dah dua orang tag i. aini dengan sis shiela. i join je la eyk. menang ke kalah belakang kira. yang penting kita have fun. tengok pic saingan saingan mantap semuanya. i rasa takut nak join pun ada jugak. teehehe.

  1. menjadi follower missyaniabdullah. (sudah. lama dah)
  2. gamba mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih.(sudah)
  3. gamba bebas janji hitam putih. (sudah)
  4. buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan linkkan kepada belog missyaniabdullah (sudah. i mean on the way)
  5. kena letakkan banner contes di side bar belog korang...and mesti linkan pada belog missyaniabdullah (sudah)
  6. sila tinggalkan link korang di bawah contes ini..senang nak usha (sudah)
  7. tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain (okay!!)
  8. contes bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010..keputusan akan diberitahu seminggu dr tarikh tutup.
  9. hadiah menanti anda : 1st place - album gamba 2nd place -coklat

i join guna gambar ni ah.

malu malu malu. malu sebab orang lain punya gambar semua lawa lawa. i punya je sememeh sambil muncung mulut. i pilih gambar ni sebab this one yang paling latest. hehe. takkan nak letak yang lima tahun lepas punya gambar kot. bahaha.

tag 5 persons

sakura
bluedianthus
mira
asleenda
mell

okay lah. bye semua. ingat nak post something pasal khairy jamaluddin yang hensem tu. esok lah ek. siapa siapa nak join. join jek. kalau menang u all dapat hadiah. =))

xoxo

21 comments:

Cheqna said...

sis, good luck lah ye..n since i tak minat nak masuk, u boleh menanglah..hehehe...

ok ape gambar contest u tu..rajinnya dia buat..

:-)

NARDtheNERD said...

cheqna~

tenkiu sis. hehe. thank god u tak masuk..teehehe~

sI tEDI said...

good luck

mida said...

yaa...
hiam
iu
memang
menawan..

NARDtheNERD said...

si tedi~

thanks.

mida~

betul3..=))

Shiela Latif said...

good luck k nard...mesti ada can menang nie... :)

AiDa AzRyN said...

gud luck ye.. hehe~ ;D

NARDtheNERD said...

sis shiela.

isk isk. sis tu pun ape kurang nye. hehe~

aida azryn.

thanks dear. =))

Hanis MY said...

wah2 vass gitu gambar i loike..pasti menang, jangan lupa umum kat blog eh..and yes my dear i need to change hahaha...

NARDtheNERD said...

puan hanis.

saingan ketat sangat lah. susah nak menang. hehe.

tim said...

nak join nak join

NARDtheNERD said...

tim~

join la sayang. the more the merrier..=))

nick irfan said...

smoga akak menang! gmbr akak ni pun nmpk menawan.. hehhe

NARDtheNERD said...

adik nick~

tenkiu adik. tapi mcm tak menang je. hehehe~

mahira oya said...

syok nih..

NARDtheNERD said...

mahira oya~...

join la..=)

hans said...

gudluck weih

P/S : Review Film : Ong Bak 3 Memang Lucu! Hahaha!

NICK IRFAN said...

eh! kak sy pun ade dpt! tp sy x join pun.. hehe sbb malu la nk letak gmbr sndiri... hehe

NARDtheNERD said...

hans~

thaks weih. nnt aku terjah kau. =)

adik nick~

alaaa. ape nak malu. adik kan hensem. =))

hiro said...

semoga berjaya..gua tak masuk, bg can kt u..haha

NARDtheNERD said...

hiro~...

hahaha~..i terharu. =))