Monday, July 19, 2010

~ joe wakaka ~

salam and hye.

tak sangka tak sangka. memang tak sangka betul. tak sangka lah joe wakaka tu super friendly. sangat sangat friendly. maybe dia belum banyak peminat lagi kot. and dia still belum busy lagi. so he have a lot of time to entertain all his fan. isk isk. tambah sayang i dekat wakaka crew. awww.

okay fine. u all tak kenal mana satu joe wakaka kan?. i tahu. sebab dia tak lah glamour macam alam. first time i tengok showdown. i pun tak kenal mana satu joe wakaka ni. lepas tu i tengok sort of diary showdown kot. and ada seorang mamat yang macam lawak lawak comel explain pasal the place they gonna perform. ituu lah joe wakaka. terus i suka. dia somell.

wakaka ni kalau perform diorang banyak buat drama lawak lawak. selalu diorang suruh joe jadi perempuan. ramai panggil joe, joeyance. teehehe. cute i tell u. i tengah taip sambil senyum ni. hadoi. angau angau. =))


kau tengok ni. macam mana tak sukaaa. =))

mula mula i nak add dia punya facebook. tapi dah full. kecewa i. tak pe lah kan. tak de rezeki. time tu i dah pasrah dah. pastu i saje je send message kat joe. tanya dia take fanpages ke?. dia reply oh. teruja jap. somell sungguh. sangat friendly. =)


see. joe reply my message.

okay dah like pun joe. lepas tu i gatal gatal lah write something on his wall. balas lagi. eh comell betul lah. tak dapat nak kata tak comell because its proven. bagus ada artis anggap fan as friend. walaupun fanpage. tapi dia still boleh layan macam kawan kawan dia. sangat cool la abang joe. ceh terus panggil abang. bahaha.


terharu. sobsobsob.

siapa siapa nak like joe boleh klik sini. oh lupa pulak. gambar tu i amik kat fanpages abang joe. eh abang lagi. ngeeheee. jarang marah ek i amik satu. saja nak bagi u famous. teehehe.

i hope u can stay forever like this lah. jangan dah famous lupa orang yang pernah support u. whatever its is. good luck joe and all wakaka crew. =))


gambar i mesti la kena letak kan?

xoxo

31 comments:

m.k.z.e said...

kan joe best friend alam kn

mesti tak layan "alam story"

joe pun ada ms 2

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

nadd...
comel la joe tuh..
eh,tergatal pulak..:P

miss F.Y.Q.A said...

cute cute cute!


abang joe tue. hehehe.

u pown comel jugak :)

NARDtheNERD said...

m.k.z.e~

mmg tak layan lah alam's story.
sebab i dok asrama. T_T

cikfasya~

comel kan kan kan.
i told u..=))
mood gatal jugak.

mis F.Y.Q.A

hehehe.
of cos joe cute.
i pun cute?. awwww.

hidrogen said...

baru kenal joe wakaka, baru tau sporting juga orangnye.

NARDtheNERD said...

hidrogen~

hehehehe~. tu la kann.
tak sangka. hehehe~

Nur Aainaa Khairunnisa said...

minat joe ek?
die bz dah kot skang...
dah jarang dapat kaco die n nyakat die...uhuhuuh....

NARDtheNERD said...

nur aainaa~

busy ek...
dia reply je message i. teeheee~

Nur Aainaa Khairunnisa said...

ehehehee...fans...harus di layan...ekekeke....;p

NARDtheNERD said...

nur ainaaa~

haaa. tawuuu tak pe..=))

kema said...

tomei nye die..hehe kema nk mgatal skali leh x??

NARDtheNERD said...

kema~

jom jom.
gatai sesama jom..=))

Cheqna said...

hehehe..tak tau pun apa dia showdown tu, apa lagi abt Joe..haha..

amboi2 adikku sorang ni...

:-)

NARDtheNERD said...

cheqna~..

joe sangat cute. how come u tak kenal...teehehe~

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

wah!!
ngat i sowg jer gler kt dis "abang"..haha..

like like like joe!!!

NICK IRFAN said...

sapa dia ni kak??? blogger otai ker?

NARDtheNERD said...

sue~

eh. i pun igt i sorang je syok kat ABG tu. hahaha~

nick~

adoi dik. bukan la. dia bboys. hehehe~

NaNaJoe said...

alamak!!
adakah nana yg ketinggalan zaman?
xlayan showdown ni~ :P

NICK IRFAN said...

oh.. brakedance ke??? ha! yg showdown ari tu ke??? la... x pasan plak? hehe

NARDtheNERD said...

nanajoe~

teehehe. i layan showdown pun sebab wakaka. =))

adik nick~

betull la tu dik. eh apasal boleh tak perasan pulak?. heheh~

zz@mira said...

sgt comel..hehe...sy nk i like gak...:)

NARDtheNERD said...

zz@mira~

mmg comell. like la like la..=))

hans said...

promote betul nih
hahaha


cuba ekau bagi pandangan sikit jika ekau berada ditempat orang2 nih

P/S : Entry 18 Tahun Ke Atas Sahaja : Tiba - Tiba Rasa Takut Mahu Menggunakan Tandas Awam!

NARDtheNERD said...

hans~

i promote joe ke?. mmg ah. haha. =))

NICK IRFAN said...

sbb ari tu byk muka sgt? susah nk cam? hehe eh! akak minat ctk bboy gak ker?

NARDtheNERD said...

adik nick.

haha tu la..byk sgt kan..akak pun prasan joe je..=))

mrilham said...

great post. link exchange please

NARDtheNERD said...

mrilham

tenkiu~..
okay..=))

tricksrex said...

haha
mesti tak delete kan msg die tuuu

NARDtheNERD said...

hahah~

mmg i tak delete pun..=))

NICK IRFAN said...

hehhee btol3...