Thursday, July 8, 2010

~ eksperimen dating : pemerhatian ~

salam and hye.

hari ini. i nak cakap pasal pengalaman keluar dengan pasangan tak sama jantina dengan kita. dengan kata mudah sikit dating. sebab berdua panggil dating. kalau keluar dua lelaki satu perempuan, itu meeting. teehehe. get what i mean?. dating.

ini base on pengalaman i okay. kalau you all ada pengalaman yang lebih wow. boleh kongsi untuk kita gelak ketawa sama sama ye. teehehe. sebab nye semalam i baru keluar dengan satu encik ini. setelah keluar dengan encik ini. i dah ada pengalaman yang cukup untuk menulis mengenai perkara ini !!. cewahs cewahs serius nya. jangan marah you. =))

selalunya la kan. bila keluar mesti pihak satu lagi akan tanya. awak cakap dengan emak awak awak keluar dengan siapa?. depa mesti tanya ni. selalunya dalam hati i. laa takkan i nak kata kat emak keluar dengan tom cruise kot. ish ish. keluar dengan kau lah !!. hadoi hadoi.

lepas tu mesti ada sesi malu maluan. contohnya macam tersentuh tangan sikit ke. berebut pegang pintu siapa buka dulu. i tengok u tapi u buat buat tengok kat lain. u tengok i tapi i buat buat tak perasan sambil control cun. common kan?. hehe.

and if u see tang bab bab belanja pulak. u wayang i makan. share share. sebab i kan student lagi. duit limited oh. dating mate i pun mostly student lagi. takkan la i pisau cukur tak hingat dunia sangat kot. just ada one time tu i keluar dengan one guy ni anak dato'. kantoi sudah. bahaha. everything dia bayar. syorga i tell u. but heyy lama tak mesagge dia. nak message lah jap gi. teehehe.

lepas tu bab bab saying goodbye babai ni. teehehe. yang i perasan kebanyakkan nye i yang pulun cakap, okay bye dear, thanks keluar ngan i. pastu depa ni akan angguk kepala dia sambil waving byebye and senyum or sengih. lepastu dalam 10 minit perpisahan. mesti i received mesagge cakap, nanti dah sampai let me know okay. fine. tadi tak nak cakap dok tercongok waving byebye. tumbuk nak?. haesh.

hmm.thats serba sedikit lah pemerhatian i pasal dating. lain kali you all jangan dating buta je. take note pasal perilaku diorang. from there jugak kau boleh tau dia ni kaki dating ke bukan. bahaha. kalau guy yang kaki dating tu. kau akan rasa dia ni syok je. dia layan kau pun best. tapi!!. hati hati sebab dia mungkin pasang banyak. =))

i rasa tom cruise dah tua. tua tua pun i jatuh cinta. ada siapa siapa umur 40 yang nak dating ngan i?. jom jom. =))


pipi banyak isi. =(
xoxo

27 comments:

sI tEDI said...

aku akan sentiasa cakap dgn mak aku 'mak, org keluar dgn kawan kejap'
ekekekekek

NARDtheNERD said...

tedi...
betul juge..tapi i selalu sebut nama...=))

tim said...

part share2 tu i selalu buat hahaha

ainilavia said...

tw xpe...
tu ayat common tu..
:)

NICK IRFAN said...

wah! byk tips dating ni.. lain kali senang la sikit? hehehe

kulop ludin said...

taklama lagi cukup le umor uncle kulop 40...
hehe.....

NARDtheNERD said...

tim~

hehe..i pun sama..

aini~..

kan kan kan..=))

NARDtheNERD said...

adik nick~..

hehehe..jom dating dik..=))

uncle kulop..

jom jom..=))

hans said...

hahha
aku sama macam teddy

NARDtheNERD said...

hans~

ek?..jodohkah itu?..
hehehe~

Viva Sakura said...

hahaha...dating vs yg 1st...mr.lova2 kene tgu 4 jam...sedang kn vs kt umah dok tanya dlm ati...nk g ke x?nk g ke x?hahaha...

NARDtheNERD said...

viva sakura~...

hehehe..nervous la tu kan..=))

Anonymous said...

hehe..kelakar lah Naddy ni..tp apa2 pun take care ye..

:-)

*cheqna*

NARDtheNERD said...

cheqna~..

malas log in eh?..heheh~ tenkiu sis..=))

Norhayati Rostam said...

yati plak lain.orang nak datang umah, yati tak bagi.
haha.
tapi mak ok jek.

[sebab nak bagi orang lain datang dulu.wahaha.]

caliph shuriken said...

owh.. cmtu ek, hikk...

NICK IRFAN said...

eh! gulp!!! er..... btol ke? jom! i like! ops! (sambil tutup muka cover malu) hehe

stiffler said...

gua dating dengan awek ,gua bawak dia main golf..tak sama langsung dengan teori lu tulis kat atas..semua tu lu pernah buat kan?

miss F.Y.Q.A said...

i xde pengalaman nk kongsi
haha. len kali bg tips byk2 lg okeyhh.

i like.
;)

NARDtheNERD said...

norhayati rostam~

uikkss..bagi orang lain dtg dulu?..=))

caliph~

camtu kot...hahaha~

adik nick~

alaaaa..jgn la malus...=))

stiffler~

golf atuk wa je suka men...hahaha~

midd F.Y.Q.A~

orait bebeh..=))

afdhalluddin said...

anak dato??
jeng jeng jeng...
=p

NICK IRFAN said...

eh! mne ade malu... malu2 kucing je? nk dating kt ner ek? ops! lalalalala

Cheqna said...

hehe...mcm tau2 je..tp bukan malas, penat..

greetings from k.kngsar,

:-)

Fahim 'n Alin said...

seb bek aku mude ag..klo x aku meeting n ko..haha

suka_haha said...

pipi banyak isi=bulat hehehe...

NARDtheNERD said...

afdhal~..

shhh..jgn kecohh..=)

adik nick..

jom jom..kat penang..=))

cheqna~..

okay okay..no hal.=))

fahim n alin~..

hehe..muda pun aku layan..=))

suka haha~

biar la....buweekkk..=))

Yua Zawa said...

haha i x prnh dating. xda pglaman lgsung. segan sih.. haha