Friday, July 16, 2010

~ stalker blog busuk ~

salam and hye.

semalam i try untuk check traffic kat page nuffnang. tak boleh bukak. jadi i pun sedih sedih kejap dalam 5 minit. and then i try lagi. oh tak boleh lagi. time ni dah rasa macam eh apasal ni?. siap hantar email kat nuffnang lagi. kan dah kata i kalut. teehehe. sebab i adalah pengguna mozzila tegar. jarang jarang guna google chrome. so i try la bukak nuffnang kat google chrome. boleh. legaaaaaa. =)). harini dah okay dah guna mozilla. dah boleh bukak dah.

pastu i pun gatal gatal la pergi check keyword of the day. kehkehkeh. oh. terperanjat i. ada juga orang cari blog busuk i ini ye?. malu malu malu. tak pun i rasa i ada stalker la. stalker yang tak reti sangat pasal blog ni kan. or stalker ni jenis tak tahu link blog i. hi stalker. kau tengah baca ke sekarang ni?. =)).


tengoksssss.
*tak nampak?picit lah*

tengok tengok. blog busuk pun ada orang cari. teruja sikit. teehehe. tak apa lah. tak kisah lah siapa pun kau stalker. thanks sebab sudi masuk blog busuk i ini. mungkin kau patut tonjolkan diri kau di tempat komen komen. anonymous pun tak pe. tak payah pakai nick nick bagai. i sangat appreciate it tau stalker. =))


tayang lubang hidung untuk stalker

betul ke i ada stalker?. ntah ntah i yang google blog i sendiri. lepas tu i lupa tak ingat langsung. loser loser. eh tak ah. stalker ni. confident je. bahaha. stalker, i sangat harap yang kau adalah farid kamil. bye stalker. =)

bye readers. ada 's' sebab perasan ramai baca blog i. =))

xoxo

25 comments:

miss F.Y.Q.A said...

aww ade stalker..
hehehe :)

NARDtheNERD said...

miss F.Y.Q.A~

awww..ntah lah stalker ke tak..=))

kema said...

hehe~stalker.....kih3...
kalo btol stalker nad tuh farid kamil...waaahh sonok nye..*mod gatai*

NARDtheNERD said...

kema..

hehehehe. isk best kan kalau farid kamil stalker tu..=))

sHaiRA haIFA said...

stalker ke stonkol?
hehe

NARDtheNERD said...

shaira haifa~

stonkol maen blog ke ek?..haha~

darkbatman said...

haha.. okla 2 ade yg mncri kat blog bknn kat balai..ahahaa

Internet business at home automated system said...

Hope that through the network to help more health or economic needs a friend
Easy on the method used to help alleviate their financial burden while allowing family members restore their health,
Through the Internet at home, you can easily understand the cause ...
Free registry experience:
http://sn.im/vemma_usa
Thank you for your time reading, do not give up the chance to even know, know no loss to you!

NARDtheNERD said...

darkbatman~

kat balai?..uis glamer tu. silap2 bleh masuk blog u..=)

internet business at home automated system~

no thank u..=))

Nur Hayaty said...

owh2...ada stalker....(smbil garu2 kepala apa exactly stalker ni ye..hehe =P)

RedBoy said...

ada stalker rupanya erk? hehehe

fndrocka said...

blog aku wangi..

NARDtheNERD said...

hayaty~

stalker tu macam nasi lemak laaa...hahahah

redboy~

ngaahaha~. ntah la.

fndrocka~

okay aku cium dah. wangi nyeeee. =)

Nur Hayaty said...

hahaha....layan jela...=P

NARDtheNERD said...

hayaty~...

teeheheh~..layan je la kann..=))

si para para said...

err macam mana nk tahu stalker tu??hehe tak tau pun...

comelnya gadis yg bertudung tu...

NARDtheNERD said...

si para para~

i teka je stalker tu...tehehehe~..comell ke?..aww awwww..

hans said...

den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

NARDtheNERD said...

hans~..

betui kaa weii?..sat nak pi tgk..=))

Cheqna said...

ni kena hire P.I ~ private investigator...so buat lah contest "mencari P.I"

then another contest "mencari Naddy's stalker"..

hehehehe...

:-)

NARDtheNERD said...

cheqna~

wahh good idea la sis...
i tak trpikir pun...
heheghe~

NICK IRFAN said...

wah! sy x pnh plak check keyword sy... ape mksud keyword tu ye kak?

NARDtheNERD said...

adik nick~..

uit. dah sihat ek dik..keyword tu orang google blog adik kuar kat situ lah..=))

Anonymous said...

Sorry for off topic, but 2012 is close, is this really matter?

Anonymous said...

thanks for post.This article translate for me, my friend Marko
greetings from Camp from Thailand