Sunday, July 11, 2010

~ my BFF ~

salam and hye.

ini update blog secara pantas. sebab i ada perkara penting kena settle esok. im hopping siapa siapa yang terbaca ni. doakan yang terbaik untuk i. i really need doa dari korang. i bukan nak pergi berperang ke apa. cuma benda kecik je. tapi tolonglah doa supaya tiada masalah esok. =))

kadang kadang banyak perkara yang kita tak boleh simpan dalam hati. dan kadang kadang kita kena luahkan apa yang ada dalam hati untuk rasa sedikit lega. macam i rasa ni. macam nak pecah dada tahan semua ni sesorang. but i am very lucky that i have met a friend that will lend ear to listen what im saying.

thanks for everything kidey. i tak tahulah apasal kan kidey. i feel really comfort cerita apa apa je dekat you. and i rasa lega sangat lepas cerita kat you even i takut jugak untuk hadapi hari mendatang. thanks tau. nanti datang la rumah i suruh emak masak special untuk you. i tak reti masak so suruh emak lah ye. teehehehe.


ini kidey. pssst i edit the picture. sebab tu nampak hemsem sikit. padahal xhemsem sangat pun. larrrrriiikkkkkkss. =))

jangan lupa. wish me luck. doa yang terbaik untuk i. i really really need it. be strong naddy. =))

xoxo

23 comments:

dak eina (◕‿◕) said...

gud luck nad ;)

Sher said...

nad..gud luck ye..heheh

NICK IRFAN said...

eh! nape ni kak suspen jer? laki dlm gmbr ni bf akak ker??? hehhehe

NARDtheNERD said...

dak iena~

thanks...

sher~

tenkiu dear...=)

nick~

bukan boifren dikk...bff je..=))

miss F.Y.Q.A said...

gud luck. smoge sumenya lebih baik :)

NARDtheNERD said...

thanks fyqa..love ya..=))

Cheqna said...

sis, whatever it is, good luck..hope for d best..jgn buat kacau2 dah..hehe..

:-)

.fateha aziz. said...

all the best 4 u. hope everything will be oke. =)

NARDtheNERD said...

cheqna~...

thanks sis..i really need that..=))

fateha~..

thanks saya...=))

Norhayati Rostam said...

all the best.
but ada apa eh?
hee~

NICK IRFAN said...

bff???? boyfriend forever la kan??? hehhehe

NARDtheNERD said...

norhayati..

thanks..is all about my future..=))

NARDtheNERD said...

adik nick~...

ishhh...bukan lahhh..hehe~

NICK IRFAN said...

eh! tp nape korg x kapel ek? serius sy tgk dua2 sama2 padan dan sesuai... harap2 ade jodoh antara korg... hehhehhehe amin...

NARDtheNERD said...

adik nick~

haesh. xleh xleh xleh. mane leh couple ngan best fwen..=))

mankete said...

wink wink utk nard... good luck for anything that u wish ... :)

NARDtheNERD said...

mankete~..

thanks..love u..eh salah..marah awek man nnt..teehehe~

mankete said...

man nyer email quess666@yahoo.com..delete ek hehe..man out dulu

NARDtheNERD said...

eh terpublish pulak..jap lagi naddy delete..hehe~

kay-N said...

wahhh nk watpe????hehe neway..pe2 pn all d best~ =)

NARDtheNERD said...

kay-N...

hehe..thanks my dear..=)))

NICK IRFAN said...

hehehe klu dh jodoh mcm mne?? hehe eh! kak asyik dok usik akak je lupa nk tnye akak tulis "wish me luck" eh! akak ambik exam ke?

NARDtheNERD said...

adik nick~..

xmungkin kot~...lebih kurang exam gak la...=))