Thursday, June 3, 2010

~ oh touching. awww ~

salam and hye.

i tak lunch lagi ni. so, kena tulis laju laju untuk cepat makan lunch. sebab skip breakfast tadi. bila nak cari lunch tegedik gedik lapar. moral of the story jangan skip breakfast ye. nanti lunch makan banyak. macam i. tak elok tu. hehe.

tahu tak dekat dalam dunia blogging ni. ada ramai yang baik hati. bila kita baik dengan seseorang blogger tu. mereka sangat menghargai kita. perasaan ni kadang kadang tak wujud dalam alam realiti. eh apakah?. bahaha.

i memang suka balas kunjungan orang. kau datang blog i. i datang blog kau balik. boleh kata tak pernah miss la. hehe. follower ciput macam i boleh la balas balas kunjungan. bila follower melambak macam hanis zalikha tu. how?. masih terlayan lagi ke semua?. insyaallah i will do my best. cehceh. berangan nak ada follower beribu.


lawa tak header ni?

tau tak siapa bagi i?. encik caer. hehehe. dia bagi i header ni sebab i suka pergi blog dia. teehehehe. terharu i. tiba tiba je mintak emel i. ingat pasai apa. rupanya nak bagi header comel ni. alalalalala. terharu biru i. =)). thanks tau. i bukan tak nak letak lagi. sebab i tengah survey background matching dengan header ni. thanks ye caer. selalu la pergi blog dia. nanti dia bagi u all header comel macam dia bagi kat i. =))


picit baby ni kalau nak pergi blog caer

okay. tak ada lagi gambar gedik gedik i. jerawat belum hilang. esok nak pergi tengok lagenda budak setan dengan jerawat ini. puas hati kau jerawat. boleh tengok lagenda budak setan juga. bahaha.

xoxo

26 comments:

cikCEPET said...

ahahaa~
jrawat pon dpt g tgk muvee...

:))

mohd sasuke said...

trimas sudi buat entri psal caer..terkejut gak cos caer x mntak blsan pon..ngeh3..anyway trimas ye

khalidah said...

comel la background nih...mmg girl habis laa...haahaha

jemput2 datang blog saye lak...ukhwah dalam blog lebih erat...ye x? kalu kat luar, x tau lagi...;p

sI tEDI said...

baiknye en caer.
hye en caer

stiffler said...

gua nak buat jugak la header untuk lu..baru lu sayang gua..ye dak?

NARDtheNERD said...

cik cepet~...

kan kan..tak aci..=))

khalidah~..

betul tu..cantik kan...tu la..ukhwah dalam blog lebih indah..=))

caer~

ngeh3...sbb u ikhlas la kena buat entry khas...

tedi~

baik kan?..=))..hehehe~

Anne Boleyn said...

alaaaa.best nye dapat header free. hana pon nak tuka header ni. nth bile nth ley wat. rs dihargai sngt kn ble dpt mcm ni? :) btw nard thanx tau sbb dtg blog Hana drop comment. :)

eh nard, lagu pe ek kat blog nard ni cam best je. bgtau hana nnt kay. :)

NARDtheNERD said...

stiffler~

lu tak buat header pun wa sayang lu ketat2...=))

anne~

hye hana. rasa diriku berharga gitu..=))..lagu melly haramkah tajuk dia..=))

Cheqna said...

Sis Naddy ni memang rajin jenguk2...selamat lah ye jalan2 tu..

Jerawat juga dapat nama...n peluang tgok wayang...hehe...njoy!

:-)

NARDtheNERD said...

cheqna.

awww. malu i..=))

~yna_kawaii~ said...

cutela header tuu..say hi tu en caer..hihi

NARDtheNERD said...

yna~..

cute kan..=))

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
waAa..bestnye dapat header free..lawa plk tu..nak kena usyar2 si caer gak nie..huhu

NARDtheNERD said...

roy~..

gi la bodek caer...=))

mohd sasuke said...

salam...anda boleh amek di blog saye..dgn syarat buat pantun ntuk caer dlu..ngeh3

mahira oya said...

dh tgk movie ni ek..
ooo..best la ade header org bg..
*sigh*

NARDtheNERD said...

caer.

aiyarrk. i tak reti pantun oh...=))

oya~

hehe..bodek la abg caer tuu..=))

NICK IRFAN said...

wah! cantik la header dia buat kt akak ni!!! tahniah kak! :)

NARDtheNERD said...

adik nick..

hehehe~ =))

The Hetzel said...

tantek nye header tuhhh~~

sekamar rindu said...

salam..

sangat suka bace entri ni..:)

NARDtheNERD said...

the hetzel~..

hehe~..kan kan...=))

sekamar rindu~..

thanks...=))

Azizul Luqman said...

header tu cantik lah kot bg sorang pompuan...
hehehehe... :P

NARDtheNERD said...

azizul luqman~

awak rasa tidak cantik ye?. kecik hati encik caer. =))

Shuk said...

cute header..huhu. blog sy xda header, footer pn xda.. :P

NICK IRFAN said...

eh! nape x letak kat header akak header dia kasi ni? hehehe