Saturday, June 19, 2010

~ revolution of pink in my life ~

salam and hye.

dulu masa i form 4 form 5. colour pink memang tengah glamour. i pun banyak jugak la barang barang warna pink time tu. daripada beg, pencil box, botol air, locker...semua lah colour pink. gedik gitu. tapi bila dah masuk alam gadis-gadis-available-untuk-kahwin ni. i rasa pink tu dah macam geli geli. hehe. tapi tetap suka pink la. =))

okay actually i nak buat tag. tapi i lupa siapa yang tag i. hehe. sori ye sayang yang tag i tu. i lupa sangat sangat. hehe. jangan marah ye yunk. nanti tak comell. hehe. but i manage to find this tag dekat blog fiezah91. hehe. okay mari buat tag. =))


we love pink award tu. awww. =))

sebab tu intro i pulun cerita pasal revolution of pink. sebab tag ni pasal pink lover je. orang tak suka pink mesti jeles. hohoho. okay jom tengok soalan soalan pulak. hehe. =))

ini soalan
  1. Sila link kepada orang yang bagi award ini kat kamu
  2. nyatakan sebab anda suka kaler pink
  3. Sejak bila suka dengan kaler pink
  4. Nyatakan 5 barang paling kamu sayang yang b'kaler pink
  5. Snap picture kamu dengan barang kamu yang kaler pink itu(1 barang pun cukup,yang penting kaler pink) *yang ni kalau tak nak buat pun tak pe*
  6. Tag kawan-kawan kamu yang minat pink jugak
ini jawapan
  1. alaaa. serius i lupa siapa yang tag i. kalau u baca ni dear. tampil kan diri u tau tau. baru glamour. awww. =))
  2. haha. suka sebab color pink macam gedik dan comel. hehe. =))
  3. time sekolah dulu dulu. ala masa zaman baru nak kenal dunia. hehe.
  4. *beg*baju*kasut*accessory*baju dalam*
  5. picture boleh scroll kat bawah k. =))
  6. hehe. siapa rasa ada barang pink tu buat lah. buat!!. eh garang pulak. =))

my pink tops. ni antara yang paling i sayang. =))


i batak pink jugak kan?. tak sedar pulak. kehkehkeh.

sekarang ni bila tengok tengok balik barang i. eh kenapa sudah banyak colour coklat?. adakah itu tanda lanjut usia. tidakkkkkkkkkkkk !!!!!. mahu pergi beli olay total effect lah. *tetiba*. bye semua !! =))

xoxo

20 comments:

rutikeben said...

awak sangat pink..hahaha

NARDtheNERD said...

yeke?..tidak lah...teehehe~

Cheqna said...

pink so sweet..lemah lembut wanita ayu..hehe

:-)

NARDtheNERD said...

betulkan sis...sweet lemah lembut je..=))

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

i pun suke pink!

Cheqna said...

macam sapa?..*wink* *wink*

:-)

yna. said...

go pink lover!! (penyokong sampingan..sy suka blueeee..nasib otak x bluee!) haha

NICK IRFAN said...

huh! pink je semua! hehe skrg akak minat kaler ape plak? msti merah plak?

Fieyda said...

PINKKK PINKKKKKK SUKE!!!!!! :)

NARDtheNERD said...

cik fasya~

pink chantek kan?...

cheqna~

i dont want to answer it..u know it kan..teeeheheh

yna~

go go go~ hehehe

adik nick~

sekarang suka warna coklat..hahaha~

NARDtheNERD said...

fyda~...

santekk kan kan kan~...=))

Fay Nana (Cik Fana) said...

owh ur pink top itu cantikkk! :D

NARDtheNERD said...

thanks syg...=))

NICK IRFAN said...

coklat plak? hehe cantik gak...

The Hetzel said...

dulu i xsuka pink.i rs pink sguh cheesy.tp tiba2 skang erkk ske plakz

NARDtheNERD said...

adik nick..

coklat lawaa kan..hehe~

hetzel..

pink geli kan actually..hehe~

rasiqzone said...

pink..??kesenangan cewek ya...

salam kenal dan jangan lupa mampir balik...

NARDtheNERD said...

iya~
okie =))

farysa said...

i like pink tooooo
=))

NARDtheNERD said...

yeay sama...geng geng...=))