Tuesday, June 22, 2010

~ jangan marah you ~

salam and hye.

Dulu masa i umur 12 tahun. i ade pencil box guna kotak video tape. siapa yang baya baya i mesti penah bawak pencil box yang actually orang letak video tape tu. time tu dulu dvd belum famous lagi. semua orang guna video tape. gedabak haha. pastu susun penuh bawah kabinet tv. banyak oh.

Kalau budak laki punya pencil box videotape ni. diorang letak gambar wrestler macam stonecole, bigshow. macam macam lagi lah. i tak layan semua tu. ganas ganas tak sesuai ngan jiwa i. takpun togel je takde gambar apa apa. budak laki kan selekeh. kikikiki.

Tapi kalau i punya. mesti la ada gambar lelaki kacak. haha. tengok i kecik kecik 12 tahun dah tahu kacak tu apa. emak la ajar ni. hahaha. nak tau i letak gambar siapa?. hehehe. gambar alex yoong ohh. hahahaha. besar punya. dia pakai baju merah i ingat lagi. i gunting dari majalah mangga letak kat pencil box i. haha. eh maluya~~. apasal i cerita ni. =))


Sebenarnya nak cakap tadi i lunch dekat Cafe Chawan, bangsar. tahu tak siapa duduk sebelah meja i?. alex yoong !!!. kau tau tak i macam tak pecaya boleh jumpa hero pujaan zaman sekolah rendah dekat dekat cam gini. terus rasa nak bagi tahu dia i penah gunting gambar dia dari majalah mangga letak kat pencil box. haha. demn.

tapi bila nasi lemak rm9.90 sampai depan mata. i makan makan makan makan makan makan. tiba tiba i toleh tengok meja sebelah. eh mana alex yoong?. alaaaaaaaa. dah blah. pasal nasi lemak tak sedar bila alex yoong belah. keji tak?. haha.

pheww. panjang tak intro?. jangan marah u. siap letak gambar lagi kat intro. jangan marah u. hahaha. okay i dapat award. jangan marah u. =)). diea bagi. tenkiu sayang. =))



Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
  1. ada kembar.
  2. study kat UKM
  3. rajen datang blog i
  4. follower dia banyak woo.
  5. dia suka makan kot~...kot~..hehe
Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies.
  1. semua tentang i adalah interesting. hehe
Picks your 10 most deserving receipients and describe them.
  1. adik nick ~ adik kesayangan. hehe.
  2. cheqna ~ sis kesayangan. hehe.
  3. ruti ~ abang kesayangan. ngahahaha.
  4. buyat ~ tomato buyat buyat~
  5. yua zawa ~ suka bola. hehe.
5 cukuplah kan. hehe. kalau nak buat boleh bleh klik sini. sebab i dah disable right click. teeheee. okay bye semua. mahu pergi lunch di bangsar lagi. cari alex yoong. =))

xoxo

25 comments:

rutikeben said...

nnti abg buat key..

hahahahaha

buyat(bebola tomato) said...

hahaha alamak baru kenal cik nard lah..
ngeeee....
ad kembar rupenye...

NARDtheNERD said...

ruti~..

hahaha~..baek abg..kahhhkahkah. =))

buyat~..

eh kembar tu pasal diea la..
cube bace betul2..hehe~

buyat(bebola tomato) said...

hahaha sowie2~~
mamai tadi..
tgk cite hindustan kt youtube td

Cheqna said...

Naddy dear,

tenkiu tenkiu..dapat title sis sayang lagi..beruntung..hehe

so rugi lah u,"pujaan hati budak 12 tahun" .. lain kali lupakan dulu nasi lemak rm9.90tu..haha..

btw, nak tau camana "rupa" i, check out my latest post *wink* wink*

:-)

balqis said...

haha, ingat lagi pasal kotak pensil tu.

NARDtheNERD said...

buyat~..

its okay dear..=))

cheqna~..

hahaha...i like nasi lemak more than alex yoong nampak nye...=))

balqis~..

kan kan kan..u guna gak ke?..=))

Aqila Sarah said...

haha ! same ohh . mase kecik kecik dlu suke pky video tape jadi pencil case :pp

senandung semalam said...

aku pun penah gune...
fkr2 blk cm funny gle je,....
hehhhehee

NICK IRFAN said...

huh! alex young! wah! eh! cte psl pencil box tape tu mmg sejibik kena kat sy! hahaha sy mmg slalu letak gmbr wresler pun.... hehe

NARDtheNERD said...

aqila~

kan kan kan~...yeay geng..hehe~

senandung semalam~

haha~...lawak kan..kenangan tu...=))

adik nick~

hahaha~...kantoi di situ...adik jgn lupa award tu...=))

Nik Shazwan said...

ruugiiiiiiiii!!!

NARDtheNERD said...

rugi pasal alex yoong ke?..hehe~

NICK IRFAN said...

sy dh letak dh award akak kasi ni... tp soalan sy xleh copy sbb xleh plak? hehe

NARDtheNERD said...

haha~..
xkesah pong dik..=))

mahira oya said...

sy minat alex yoong jugak..
besday date same ngn die..suke!!

NARDtheNERD said...

eheee..
bila ye birthdayy alex yoong?
=))

jual rumah di bnr said...

TANAH AMAN DAN TENANG , 15 mnt Tol bogor, 10 mnt Botani square,10 mnt Kebon Raya bogor. Lokasi CLUSTER BAYU BNR DIJUAL SESUAI HARGA NJOP LUAS 180 HRG 310 JT, ADA JUGA LUAS 225 , 426 M2 ..KEAMANAN 24 JAM . SERTIFIKAT LENGKAP..sangat bgs buat investasi
Hub.08180 4949 369

NARDtheNERD said...

eh ape ni?..teehehehe~

yna. said...

pencil box kotk tape..haha..ltk gmbar..jadual..mcm jd album gmbr dah..hihi

NARDtheNERD said...

tu la kan yna..hehehe~

NICK IRFAN said...

huh! ade org jual umah plak kat blog akak? hehe tp rasanya kat indonesia ni bkn malaysia...

NiZaM Limited said...

ahaks..pensil box drpd kotak video tape..mmg cook..bleh muat barang banyak kat dlm tu..
bdk2 skrg msti xdpt nak rasa guna bnda tu kan..psl skrg xde jual tp video tape kat pasar malam. kehkeh..

rutikeben said...

wahhh

ada orang jual rumah..ekekeke

NARDtheNERD said...

adik nick~

tu la...jual rumah plak kan..hehe~

nizam~

budak2 sekarang stylo..mana layan pencil ox tape ni...=))

rutikeben~

a'ah la ruti..nak beli ke?..hhee~