Thursday, June 17, 2010

~ entry cuti sekolah ~

salam and hye.

eheee. lama gila i tak update blog. biasalah cuti sekolah ni teman emak buat rombongan. bawak semua anak anak buah dia jalan jalan merata dunia. oh perasaan jadi cikgu tadika tu memang terasa. ini baru bawak empat kanak kanak. sudah jerit jerit sana sini. budak budak ini memang tak ada telinga kot. bahahaha.


i bukan nak buat di
ari atau laporan pasal rombongan dengan kanak kanak tu. tapi nak cerita pasal kisah cinta di musim world cup ini. yelah. kena la up to date kan. orang cerita pasal bola. i pun kenalah cerita pasal bola. barulah boleh mengorat zakuan adha. eh ke aidil zafuan. hehe. serius i tak penah cam mana satu yang dah kawen dengan rita tu. lalalala.



buat kekasih hati. eh i ada kekasih ke? teeeeeeetttt.

di musim worldcup ini.
i takkan message atau call you. kalau i call pun you pun. tengah tengah i nak lomantik lomantik dengan you. tiba tiba you mesti cakap. "i call you after bola habis ye?". nenek you la kan nak i tunggu you telefon balik lepas itu. tsk tsk tsk. baik i tido.



di musim worldcup ini.
i takkan tengok any worldcup match dengan you. sebab i tak pernah paham offside tu apa. sebab nanti you akan try untuk buat i paham. tapi i tak paham paham jugak. kesian u. hehe. yang i tau tengok player hensem je. sorry. =)



di musim worldcup ini.
i takkan faham kenapa u kena tengok every match. tengok team you minat dah la. tak pun tengok berita je kan senang. sebab kan kat berita tu confirm confirm tunjuk gol saja. xpayah u susah susah tak tido just for sebijik gol tu. haesh.



kekasih hatiku. layan la worldcup tu. sebab i suka lelaki jenis ini. pemain bola lagi i suka. suka sangat sangat. macho. teehehehe. i tak suka mamat layan game pc 24jam. eeeeiii. tak macho. hehe.



ambik kau semua gambar tak ada kaitan dengan entry. bahaha. menyampah gila kan. lalalalala.

okay lah. bye semua. =))

xoxo

23 comments:

afdhalluddin said...

hahahaha...

NICK IRFAN said...

huh! bf akak x kol akak ke? sbb tgk bola ke? hehehehhee tp nk buat mcm mne kak? semua laki2 mmg giler bola... hehehe


p/s=sabar ye kak sebulan je bola piala dunia ni nnt bf akak tu kol la akak balik? hehehe...

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

haha..
aku pnye la khusyuk bace smbil tgk pic..tp mmg xde kaitan ngn pic pn..hehe~

NARDtheNERD said...

afdhal~

hahahahaha =))

adik nick~

ye lah kot...nak cari boifren baru la..=))

cik fasya~

kan kan?..menyampah tak? =))

Cheqna said...

hehehe..nice entry dik...n like d last pic.

:-)

yua zawa said...

ahahaha naddy x minat bola ke?
entry mmg xda kaitan ngan pic pon.. hahaha....

NARDtheNERD said...

cheqna~

tenkiu sis..=))

yua zawa~

minat sikit sikit je..
kan kan?..menyampah tak?..=))

rutikeben said...

hahahahahaha
sian..

mrah dia ckit!heheh

NARDtheNERD said...

hahaha~
tolong la marah kan...=))

rutikeben said...

leh ke camtuh..auwwwww

malu2 hahahaha

NARDtheNERD said...

leh la...
teehehe~
=))

rutikeben said...

okeh..nnti g marah die grrrrrrrr

hahahahha

NARDtheNERD said...

haha~..
jom jom...
grrr. =))

buyat(bebola tomato) said...

da kire elok boleh sebut name aidil zafuan dan zaquan adha dengan betul...
ad yg tersilap aidil zaquan...
aidil yg kawen ngan rita btw..

NARDtheNERD said...

hehe..
terel la u buyat boleh cam diorang..
=))

suka_haha said...

hai naddy yg macho hak3x...

NARDtheNERD said...

matdin...
i macho ke??..=))

mahira oya said...

x suke world cup kah..hehe..

NICK IRFAN said...

akak x minat bola ke? try la tgk2 nnt dgn bf akak... mne thu lama2 akak minat ker? hehe

NICK IRFAN said...

akak x minat bola ke? try la tgk2 nnt dgn bf akak... mne thu lama2 akak minat ker? hehe

NARDtheNERD said...

minat sikit sikit je dik..hehehe~

buyat(bebola tomato) said...

hahaha terel ke?
xde la..
sebab saya ni penyokong bola sepak n9...

NARDtheNERD said...

oooo...patutla...teeehehe~