Tuesday, June 8, 2010

~ deepavali ke? ~

salam and hye.

raya bulan berapa ye?. oh bulan sembilan kan. sendiri tanya sendiri jawab kan. baik tak payah tanya. bahaha. bukan apa. semalam i ikut emak i shopping. nak cari kain buat baju raya. kena tempah awal awal. nanti makcik tailor jual mahal tak mau amik tempahan. malas nak jahit tak cakap. eh. apasal tiba tiba emo kat mak cik tailor ni?. bahaha.

sebenarnya. entry ini bertujuan semata mata nak tayang kain baju raya i. oh. buruk betul perangai. beli apa apa semua nak upload kat sini. bahaha. bukan apa. kot kot kalau ada yang berkenan. boleh i buat bisnes online gitu. eh. kuasa pulak i nak bisnes bisnes bagai ni. =))



kita zoom sikit. =))



tiba tiba emak i tanya dekat i. kau ni nak deepavali ke raya puasa?. wakakakakakaaka. kain ni actually untuk buat punjabi suit. tapi tak apalah kita buat kurung moden. kalau buat punjabi suit nanti orang ingat i salah raya pulak. bahaha.

okay lah. i sudah lapar mahu pergi lunch. tadi sudah breakfast bantal bantal berisi coklat bytes cadbury. sedapp oh. esok mahu sarapan itu lagi lah. oh ya. jerawat masih ada. mesti rindu wajah i kan. nah amik ni. buat pengubat rindu. bahahaha.



separuh muka je boleh bagi tengok. separuh lagi ada jerawat. tak boleh tengok. bahahaha. apa baby aniff buat tu.? aww aww. botak itu seksi kan?. lalalalalalala. bye semua. =))

xoxo


34 comments:

Jemari Seni said...

Nard! Deepavali sudahnyer! Takpe la janji ada gak! hehehhehe

dee said...

nard, tahun ni nye kain baju raye banyak name ape je yg dh di jual?? the new one for raye dis yer?? mesti dh berlambak org jual kat jalan tar kan..heheh:)

yna. said...

baby botak yg cute itu tgh m'goda ka??hihih.. :)

NARDtheNERD said...

jemari seni~...

tu la pasal...kikikiki.

dee~...

ye kot..i tak pi jalan tar pun dear..hehe..

yna~..

baby tu tgh test saham dear...=))

reen_sofee said...

aku jeles sebab aku tak dek baju raya se nye tahun neh!
ade tuh ade tapi kene beli yg siap laa.
sedey!!!!
hee~

syAzAnA said...

dah standard kot sari buat baju kurung. lawa taw. wee~

NARDtheNERD said...

reen sofee.

mmh selalu i beli readymade. tahun ni we try different way pulak.

syazana.

ni bukan saree dear. punjabi suit. =))

senandung semalam said...

xksh la bju mcm deepavali ke rye cine ke rya puase ke... jnj raye... hahahhaaa...1 malaysia... gud2 plus cntk n unik ape... ;)))

NARDtheNERD said...

betul tu shayangggs...1 malaysia...=))

yna. said...

test saham apa??hihi

NARDtheNERD said...

teehehe.
saham macho dia la...=))

sI tEDI said...

nak tgk gak camne jadinya baju tu.

Cheqna said...

takkan sehelai je sis...alang2 nak berbollywood kenalah banyak persalinan...hehehe..

+dieabella+ said...

sengal la ko nad..deepavali plak..hahahaha..tp cntek gak baju tuh..aku pon nk beli 1 la..werk!hehehe

NARDtheNERD said...

tedi...

nnt i raya i posim2 byk k dear...=))

cheqna...

betul gak kan...kena la 4 lima pasang kan...=))

NARDtheNERD said...

dieabella~

beli la..beli la...boleh geng hindustan ngan aku...=))

blueCITY® said...

salam nard,
apa khabar? sihat ke
lama nya akak x masuk sini
entah macam hal la plak, hukhuk..

waaaaaaaaaaa
cun cun ma
dah siap mesti cun kan
tapi dah tak surprise la
dah basi kan kan
hahahhaha
cantik maaa

NARDtheNERD said...

sis biru...

hehe...sentekk kan..basi pun tape..bukan orang tawuu pun...kikiki~

cikCEPET said...

ahahaa~
smgt nyew na raya...

:))

NARDtheNERD said...

hehehe...
simangat leee....perlu tu..=))

NICK IRFAN said...

cute la baby aniff tu? hehe mcm muka akak pun ada? klu org xthu msti kata anak akak.. hehehe cute3... eh! baju punjabi ker? ape2pun bg sy cntik gak klu dibuat baju raya sbb lain dr yg lain nnt dh siap tunjuklah kat blog kami smua nk tgk.... hehe

hans said...

ahaks
xper
pakai jer
hohoho

NARDtheNERD said...

adik nick..

ala..mcm muka akak ke?..hahaha...=))

hans...

hahaha. pakai je kan..=))

yua zawa said...

cantik kain.. nice....tp wrnanya agak garang.. hu8

NARDtheNERD said...

garang baru jadi attention dear..=))

hans said...

yups...cun apa pakai...1 Malaysia maaaa
hohooh

NARDtheNERD said...

betui tuuu..satu malaysia...aww aww..=))

NICK IRFAN said...

wah! akak tukar header ke? cantik3... cantik mcm tuan pnye blog jgk... hehehehhee

Ezad said...

uiks.. awlnye.. tempah ek.. hu~

NARDtheNERD said...

adik nick~...

aww aww..tuan pny blog cantik kee?..hahaha~

ezad~

a'ah..awal ke?...=))

buyat(bebola tomato) said...

sambut dua2 senang

NARDtheNERD said...

betui tu buyat..=))

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

owh ho nad..
ak pn bse jer wt bju gne kaen sari..
klau ko pnah pasan..
de 1 bju krg ak kaler merah..
dr kaen sari..
then bru nie wt kurung phg gne kaen punjabi..
*suke*

NARDtheNERD said...

oh. yang merah tu ek.
aku tak perasan. hehe.
teehehe~