Tuesday, June 1, 2010

~ 20 perkara pasal i ~

salam and hye.

hari ini bangun pagi terus pergi toilet. tengok cermin belek belek muka i. terus i macam homaigod homaigod. ada jerawat besar punya kat pipi belah kanan. ciss. ni mesti sebab i selalu angan angan pasal faizal tahir. orang kuat berangan banyak jerawat kan?. betul kan?. haha. so maknanya. akan tiada gambar gedik gedik i di setiap entry. sampai jerawat hilang. ngeh.

okeh. lupakan pasal jerawat tak guna tu. mari membuat tag. hoyeh hoyeh. kali ini ada awek cun tag i. hehehe. and the person is ruzana shaliza shashah mohd ruza. pheewww. nama penuh i letak. thanks ye sebab sudi tag i. tau tau je i takde kerja. =))


kena cerita pasal 20 perkara tentang diri sendiri. ngeh. tuan blog punya cantik. picit gambar untuk terbang ke blog beliau.

so. sebab i pun tak ada kerja. boleh la layan menda menda cam gini. oh ya. banyak gila kot orang tag i. teehehe. i buat mana yang interesting dulu la kot. mana yang tak berapa best tu. lambat sikit i buat ye cayang cayang. =))


ini lah 20 perkara pasal i.

okay. done. i nak tag siapa ye?. emm. siapa rasa macam tak ada kerja. in other words. suka buang masa. buat lah okay. i punya cam huduh ja. boleh la tu kan. hehe.

kan dah kata takkan ada gambar gedik gedik i sampai jerawat hilang. jangan rindu i tau. bahahaha. okay bye.

xoxo

19 comments:

stiffler said...

yang flexible tu gua suka..keh keh

NARDtheNERD said...

stiffler~

hoish. haha~

kaizen shinobi said...

flexible? ngehahaa.... maksudnya leh lipat2 badan ke? ngehahahah

NARDtheNERD said...

kaizen~...

a'ah..sbb i kan ahli gimnasetik. hahaha~

zino said...

tag ni lah benda yg saya tak pernah buat hehe

si para para said...

shoping itu indah..hehehe betol2

NARDtheNERD said...

zino~

hehe~..try la buat..=))

para para~

i looiikkkee~..=)

syue said...

anak tunggal? wahh, bestnyaaaa!

ur dream psl nk bljr smpi phD, yehh, sama ;)

NARDtheNERD said...

syue~...

jom jom..berusaha sampai phD..=))

gades ain said...

smart arh entry sis! terbaek, rajen sis edit . huhuhu

NARDtheNERD said...

ayien...

sis takde keje oh. =))

Cheqna said...

lagu jiwang n SRK fan as well? patut laa ada jerawat..hehehe..

n semoga berjaya mencapai PHD tu!

:-)

NARDtheNERD said...

cheqna~

thanks sis.
hehe. ade kaitan eh?
=))

~yna_kawaii~ said...

i jga p'chenta kimia! :)

NARDtheNERD said...

yeay!
bleh geng. =))

qellissa said...

akk pon dpt gak tag ni , tp x buat lg..huhuhu...

NARDtheNERD said...

qellissa~

i takde keje sis...sbb tu wat tag ni..hehe~

NICK IRFAN said...

wah! byk gak sy thu psl akak ni? thnkz! eh! akak asal penang ke? kt area mne???

NARDtheNERD said...

adik~..

a'ah..penang..kat kepala batas. =))