Thursday, June 24, 2010

~ status ~

salam and hye.

Kalau cuti sekolah. ape selalu orang buat?. kahwin kan. haha. tadi kat facebook belambak lambak orang post gambar kahwin. seronok tengok. macam macam tema colour ada. pengantin pun muka bahagia je. nampak macam indah kan?. tapi indah ke sebenarnye?. hehehe.

Umur i pun dah 21. emak asyik kata nak renovate bilik bagi cantik sebab nanti i nak kahwin. lepas tu emak siap kata lagi nak pergi bandung or jakarta shopping barang kahwin. kad kahwin yang cantik cantik orang bagi semua emak simpan nak buat contoh. emak ingat i dah nak kahwin ke?.

Tapi emak. i ni calon pun tak ada. dulu ada la. tapi entah lah. rasa macam tak ada jodoh dah je. sekarang sudah single. bila emak cerita pasal kahwin terus i tensi. mana i nak cekau calon ni. haha. susah sangat nanti kalau i dah 27 tak ada calon lagi. emak tolong cari kan lah eyk?. i tak memilih. emak cari yang macam dr sheikh muzaffar tu pun okey. hehehe.

Sedih kan tak ada boifren. terpaksa lah keluar dating dengan budak kecik. dah lah budak kecik. nakal pulak tu. nasib baik dekat public. kalau tak i dah gigit gigit budak ni. hehe. kat public kena la control control ayu kan. teehehehe.


dating ngan minah nakal ni la. adoi merana tau.


pastu bajet model pulak tu. ceeitt.


bajet model lagi. menyampah i.



Eh. tak ada langsung gambar i kan. tengoklah kat padang bola itu. ada abang abang maen bola beramai ramai. i malu nak posing posing sebab ada abang abang kat situ. haha. geli geli. seronok jugak dating kat playground dengan budak kecik nakal ni. boleh survey calon. bahahaha.



Balik rumah. baru tergedik gedik nak snap gambar. i tak rasa sedih pun dengan perubahan status ni. sebab dah terbiasa and dia pun dah lama diam. so daripada menanti yang tak pasti. cewahhh. baik kita lupakan je semua okeh!. hehe. boring kan entry macam ni?. tak fun langsung. geli geli. bye semua!!.

xoxo

28 comments:

senandung semalam said...

agak sedeyh la xde boyfie...
hahhahaa...
tp xde la ksh sgt...
hak3x...

athirah ayu said...

bdk tu sape?

sI tEDI said...

kelaur dgn budak tecik lebih membahagiakan

NARDtheNERD said...

senandung semalam...

haha~..sedih kan.. but what to do...=))

tyra...

sepupu punya nak..=))

NARDtheNERD said...

tedi..

betul tu...=))

SheY PuLL said...

isk2...comel nyew...:)

NARDtheNERD said...

shey pull~

sape i ke?...hahahaha~

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

gantung x bertali la neh.
nti i poskan tali mau?:P

tomei la budak tuh..geram2..

u da keje ke?

NARDtheNERD said...

cik fasya~

bukan gantung la.
putus. =))

comel cam i..=))

i tgh menganggur..=))

nuRaisha Azmi said...

u bole cekau laki2 imam muda
diorg confirm baek :)

NARDtheNERD said...

nuraisha azmi~

masalahnye...diorang nak ke kat i?..hehehe~

afdhalluddin said...

layan perasaan ye...
hehehehe...

NARDtheNERD said...

afdhal~

layan sorang sorang...
ehehe~

Sher said...

nard..comel budak tu..

hehe..emm...jgn lah sedih kalo x bf

ea...kita single mingle dulu.. hehe

NARDtheNERD said...

sher~

comel kan..hehe~
tull tuu..
single la hot~..=))

farysa said...

klo ade boyfie tp kurang bhgia wtpe
baik single tp happy
tak perlu ssh gdh2,ngis2
klo smpai jdoh ttp kwen
jgn rsau babe
=))

NARDtheNERD said...

farysa~

very true syg...tenkiu..=))

Cheqna said...

comelnya yg....sikecik tu..hehehe...

aiseh sis, nak shopping kat Bandung bg tau lah..haha..

:-)

NICK IRFAN said...

eh! akak kluar dgn bdk kecik ni ke? la...sian akak? nsib dorg x kata anak akak? mcm sy dulu pnh bwk spupu sy jalan2 sekali smua aweks kt situ ingat anak sy? adoiyai...

NARDtheNERD said...

cheqna~

okeh..nak pesan ape di bandung?..hehe

nick~

ehehhe~...i masih kelihatan mude remaja dik..xde org igt anak..=))

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

ko cte sedey tp xmcm sedey pn gye nye..
xpe2 nnt mst dpat yg lg meletup pnye.. ;)

NARDtheNERD said...

hahaha~..

kalau aku sedih2 nanti kau meluat..heheh~

NICK IRFAN said...

btol3... hehe akak mmg nmpk muda.. sy klu xknal akak dulu sy x kata 21 msti ingat 18! hehehehehehheheheheheh

NARDtheNERD said...

adik nick~...

hamboi..bodek sakan~..kembang akak...hehehe~

tim said...

dulu suka tengok abang2 main bola
suka pegi kedai ptg2 coz kena lalu pdg hahahaha

NARDtheNERD said...

hahaha~..i sekarang pun suka tengok lagi jugak..=))

NICK IRFAN said...

yup! btol la akak ni baby face! hehe

NARDtheNERD said...

adik nick~

hohoho...awww,,,=))