Thursday, June 10, 2010

~ tayang harta lagi ~

salam and hye.

tadi kena marah dengan emak. huuhuu. orang streamyx punya pasal. i yang kena marah. apa lah emak ni. marah lah orang streamyx tu. marah i buat apa. actually ada problem dengan bill streamyx. tiba tiba i kena marah. keshiannnn i kan?. hehe.

adat la tu kena marah dengan emak. sob sob sob. mari buat tag tayang tayang harta. bahaha. sis qellisa ni macam tau tau je i memang suka tayang harta kat blog. harta tak banyak pun. tapi suka tayang. sharing is caring kan kawan kawan?. teehehehe.

1. Snap the picture both inner and outer of the wallet.
2. Introduce your wallet brand, price, where you buy
3. Take out whatever inside your wallet (at least 5 pictures)
4. Snap a picture of you with your wallet.
5. Tag 5 person.



outer


inner

purse ni actually i beli kat times square. macam kedai tak ada brand gitu. teehehe. harga dia bawah 20 je. hehe. student tak payah pakai purse mahal mahal. betul tak?. unless. kau ada sugar daddy support. boleh la kau pakai louis vuitton bagai. haha.


things in my purse.

dalam purse i ni semua benda benda basic ja. ada atm card, kad matriks, ic, calendar, boutique discount card, gambar2, kad suntikan hepatitis B. eheee. kad darah, and bat C 20. eh lesen kereta mane?. huahuahua. kantoi tak lepas P lagi. =))


minah penyibuk.

sibuk betul minah ni. kacau je orang nak posing posing manje. tengok la muka nakal tak mau bagi balik purse tu kat i. puas kejar satu rumah baru nak bagi. nanti kau fatina. =))


at last. bahaha.

dapat jugak rampas balik purse tu untuk posing posing. bahaha. mesti la kakak kau yang besar ni menang fatina. lain kali tak payah lah nak bawak lari purse tu lagi. buat penat je. eheee. jerawat besar nye. i maluuuuuuuuuuuuuuuuuuu. =))

masa i jumpa anne. anne adalah adik darkbatman ye kawan kawan. anne cakap merahhhhnye purse ko. haha. merah la ong. ke onk?. teehehehe. oh. i nak past tag ni kat.........

mira azman
chybee
nadd
belladiea
mysara newrie

i tag perempuan je. bahahaha. lelaki jangan jeles k. nanti tak hemsem. okay all. byebye. eh lupa. nak buat tag ni picit sini eyk. blog i tak boleh copy. lalalalala.

xoxo

33 comments:

zino said...

purse merah kena penuhkan dengan RM merah2 hehe..

NARDtheNERD said...

eheee. biru la baru besh. =))

yua zawa said...

merah.. nnti kena kjar ngan lembuuuu... ha8

NARDtheNERD said...

ish..watpe tunjuk purse kat lembu...=))

hans said...

xbanyak sangat la barang dalam purse ko yer

p/s : Episod 31 Siri ADKDA Boleh Dilayari Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-diakau-dan-aku-episod-31.html

NARDtheNERD said...

a'ah...xbanyak..asal?..ko punya byk dari aku eyk?..=))

NICK IRFAN said...

wah! cantiknyer purse akak... hehe eh! ade gmbr sapa plak kat purse tu? ha! bf ek??? hehehhehee

NARDtheNERD said...

hahaa~...
adik ni...nampak aje...=))

sekamar rindu said...

salam..

senyum2..melihat purse u...

NARDtheNERD said...

sekamar rindu..
senyum2 juge...=))

qellissa said...

thanks wat tag tu, akk tau coz penah baca en3 pasal harta menda dlm beg naddy tu..merah menyala purse kamoo itew..=)

NARDtheNERD said...

hehe..u are welcome sis...=))

ain nadzirah said...

byk harta mende dlm beg duet tue...
nk duet nyer bole???
huehehehe

hans said...

hahahaha
aku banyak kad

NARDtheNERD said...

ain~

mestila tak bolehhh...=))

hans~

hahaha...aku agak dah...=))

Tupai Karan said...

beg duit aku : namecard holder je.. syiling dlm poket.. haha ;p

NARDtheNERD said...

tupai..
haha..rugi aku tak tag kau..=))

Tupai Karan said...

aaa tamao2.. malu lah aku org tgk begduit aku cam dak skola nya haha

NARDtheNERD said...

haha...
tak pa la..
beg duit aku pun busuk je...=))

NICK IRFAN said...

eh! bca kat gmbr atas ni akak balik kmpung ke 3 ari? ape2pun have a nice day! nnt jgn lupa update blog tau! :)

NARDtheNERD said...

a'ah dik..akak balik kampung...
tak update kot..sbb kg takde internet..=))

hans said...

hahaha
nak buang sayang
tapi kadang2 aku buang juga

NICK IRFAN said...

blk kmpung nape kak? msti kazen kawin ni... hehe

NARDtheNERD said...

hans~..

hahaha. perangai kau macam aku lah. hahaha~

adik nick~

a'ah..ade kenduri..=))

NICK IRFAN said...

eh! kak xde entry bru ker? hehe rindu entry2 akak... hehehe

Fahim 'n Alin said...

menarik tag ni..seb bek aku x kena..haha

Fahim 'n Alin said...

menarik tag ni..seb bek aku x kena..haha

NARDtheNERD said...

adik nick..

busy la dik.. jap ek..=))

fahim n alin

haha..aku tag ko lah..=))

NICK IRFAN said...

ok? ape2pun nnt jgn lupa update tau... :)

Aril Lanang said...

pergh ada gambar pakwe la...

NARDtheNERD said...

adik nick...

okay..bereh..=))

aril..

dah buang dah sekarang..=((

Frodo Baggins said...

gua letak duit dalam plastik jer.
muahahahhahaha


>>___<<


((sila cium2 mak, kompem hilang marah. keh3x))

NARDtheNERD said...

teehehehe.
plastik pun beg jugak..=))

okey..cium mak japgi..=))