Wednesday, March 30, 2011

~ i hate to walk down the memory lane ~

salam and hye.


setiap kali pergi KL sentral. setiap kali tu i teringat dia. i selalu tunggu dia sebelah patung mcD. lepas tu dia akan buat kalut. "awak kejap saya nak simpan beg" "awak kejap saya nak gi toilet" "awak kejap terserempak kawan". tapi lepas tak sampai seminit. muka dia tersengih depan mata. saja la tu nak test. :)




i hate to walk down the memory lane.




setiap kali pergi mid valley. i mesti cari kerusi yang kita pernah duduk sama tu. perasaan tu tetap sama sampai sekarang bila i duduk kat kerusi tu. tapi i yakin, u never feel the same. awak mesti dah lupa kerusi yang mana dan kat mana kerusi tu. takpe, biar i sorang je yang tahu. hmm.




i hate to walk down the memory lane.




setiap kali jumpa map dekat mana mana supermarket. terus teringat dia. teringat macam mana kita cari atm machine sampai sesat sesat. dia yang tak reti baca map tu. kata orang pulak tak reti. suka hati je. hee.




i hate to walk down the memory lane.







tapi alhamdulillah, i masih boleh tersenyum untuk semua.
(perggh.. muka besar padang golf. :P)





kena move on. kena move on. kena move on.





takkan selamanya nak hidup dalam kenangan. tsk tsk. dan i bukan orang yang bila clash 'aku kutuk kau'. tak. sebab kau pernah jadi someone yang aku suka, yang aku damba (cewah). sebab kenangan tu milik i. kekal dalam ingatan.



anuar zain belum ajak i kahwen weyy. sebab tu dok hidup dalam kenangan jeee. HAHA.




oh sori lah i tak tahu nak mengadu kat sapa ape yang i rasa ni. if rasa meluat let me know and next time i try to avoid this kind of entry. just because i cant stand this pain. nak cerita jugak kat orang. bagi rasa lega. bagi rasa lapang.




p/s: i meroyan sebab dia upload gambar awek baru dalam facebook. haish.



xoxo


54 comments:

caliph shuriken said...

oic.. klau cmtu nard upload plak pic anuar zain, hukk...

latest en3: hayabusa di taman sakura

NARDtheNERD said...

caliph shuriken

haha. upload gambar caliph la. :P

afdhalluddin said...

kumbang bukan sekor...
=)

NARDtheNERD said...

afdhal

oh. thanks sbb igtkan.. hehe,

KELI OH KELI said...

cool mygeng..gadis sehebat kamu akan berpasangan dengan pria terhebat juga...paling kurang FT...yeahhhhhhhh..
JOM NYANYI LAGU IKAN KELI

NARDtheNERD said...

keli oh keli

haha. FT tu yang tak tahan. thanks keli. :))

NuR 'aQiLaH said...

penah dapat teddy bear cap memory lane. weee ^^,

thomas said...

It's ok to walk down memory lane,
if it gives you good memories
if not pls move on
it's not the end of the world.

NARDtheNERD said...

nur 'aqilah

so ape kena mengena ngan i? hehehe.

mrs.sabri said...

kenangan tu indah utk di kenang.. :)

NARDtheNERD said...

thomas

thanks bro. really appreciate that. :)

mrs.sabri

yg indah je dikenang. hehe.

Obat Sakit 2011 said...

tetaplah tersenyum sobat..
trims

NARDtheNERD said...

obat sakit 2011

baik.. :)

missh aryeika said...

yang lepas biarkan lepas oke .
walau apa pon nard kne move on oke :)

NARDtheNERD said...

mish aryeika

okay, thanks. :)

Annyss Azlan said...

tak payah pikir pasal orang yang tak pikir pasal kite. mule kan first step untuk hidup yang lebih ceria. okay?

NARDtheNERD said...

annyss azlan

okay sayang. :)

lalink7 said...

ohh itu pasal laa..rilex la dear..dunia belum berakhir..karaoke lagu shaden sikit..hehehe..

smoga jumpa pacar yang baru dan lagi ganteng darinyaa...xpyh la stalk die..buat sakit hati je..yetak nard?

NARDtheNERD said...

lalink

yupp betull. i tunggu anuar zain yunk.. :)

Obat Sakit 2011 said...

senyuman yang bagus sobat

budak kampung said...

mak aihhhh awat saye tetibe sedih nih....aduhhhhh...anyway moge ceria selalu...thnx jadi follower saye ke 300...ni ade award untuk kamu...

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/03/terime-kaseh-pade-followerku-ke-300.html

NICK IRFAN said...

huh! sian akak sama la dgn sy teringat memori lama... eh! hehhee

NARDtheNERD said...

obat sakit

:))

budak kampung

sedihh ke?.. hehe. eh. i ke follower ke 300 tu?. hee

NARDtheNERD said...

adik nick

eh?. hehe. ce cite ce cite. :P

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

senyum banyak2 ok

NARDtheNERD said...

mizz sue

baikk. :)

A retarded kitty said...

hembus nafas tarik nafas. eh, macam terbalik je
kekeke
sukati la nak tulis apa pun. bukannya kita tulis cerita pasal aib orang lain ataun citer lucah

M a W a D D a H said...

kenangan tu susah nak luputkan..tu la namanya kenangan...kalau terlampau perit, try la buat aktiviti bersama member2 biar kurang skit rasa ingat tue...im feel like that a long time ago...hukhukhuk...

f4dLy :) said...

Kenangan masa lalu... menyisahkan banyak cerita indah.
salam kenal yah dariku...

NARDtheNERD said...

kitty

terbalik pun masih boleh pakai.. :)

mawwaddah

yupp.. betul. tp lepak ngan kawan selalu cerita pasal balak dia pun boring juge.. :P

fadly

nice to know u too.. :P

.linalinot. said...

sedihhhnye. tabah! :)

NARDtheNERD said...

linalinot

ai ai capten. :)

ghost writer said...

baru sebentar kamu kata kamu bukan jenis yang harus membenci dan mengutu dia malah ia satunya kenangan yang terindah dalam hidup kamu...

tapi kenapa mesti kesakitan kerna kenanagan itu sangat membahagiakan selagi kamu mampu membawanya..

NARDtheNERD said...

ghost writer

sbb itulahh kenangan. :)

Mama Gee said...

move on. move on.
tutup buku lama..
buka buku baru..
chaiyok2... :)

biarkan kenangan di belakang...satu masa nnti kita boleh senyum2..gelak2 ingatkan kenangan tu...

NARDtheNERD said...

mama gee

hehe. tenkiu mama gee. :)

nora said...

dah dah
pasni ingat anuar zain je
i tak kisah share ngan u hihihi

ENTRY HOT : Nak Merajuk

NARDtheNERD said...

nora

alamak kena kongsi ngan u ke?. hehe.

ieda said...

ya teruskan hidup dan terus ceria walau dia telah tiada .. life goes on dik :))

kenangan tetap akan tinggal kenangan , jgn diingat lagi , simpan kemas dlm hati :))

NARDtheNERD said...

ieda

yupp i will sis.. :)

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

sabar dia..
kite hidup bkn dlm kenangan.. tp kenangan tu xsalah dear..
juz anggap ia seperti angin sepintas lalu..

better jgn amk taw pasal si dia lg.. y u hidup dlm kenangan sdgkan dia bahagia dgn org lain...
u must b strong dear...

*opssss juz komen je k*

NARDtheNERD said...

bunga orkidz

saja luah isi hati. hee.

m!3yr4h_LolLy said...

sabar yup u.. i nie pun kadang2 macam u jugak.. tp xtau setakat mana i kuat.. huhuhu :(

sayabukanSAMDOL said...

banyak besabau ye,
hidup mesti dijalankan :)

NARDtheNERD said...

mierah lolly

huhu. tu la kan dear.. :)

sayabukan samdol

baikkkk! :)

mankete said...

hurm..memory silam yg sukar dilupakan.. kadang tersenyum sendiri mengenang kisah silam.. ok la kadang2 nak ingat balik kan.... hati kita sipa yg tahu ehehe..

+dieabella+ said...

sedih gile nad aku bace entri nih...sob3...nape aku salu rase ko ngan aku sekepala eg?haha...

NARDtheNERD said...

mankete

yuppp. memory will always remains... :(

dieabella

awww. jgn sedihhh. aku pun sedih sikit je.. hehe. awww. kita kan geng. :P

darkbatman said...

lame gile x msuk sini.. header pun dh baru..waaa..tahniah2. ehh nad, kuatkan hati yer..

NARDtheNERD said...

darkbatman

hee. tu la sapa suh lama x mai. :P

fatinmmj said...

nard!! wlu pe2...kuat..trus..kuat..pduli semua itu...itu smua kngan lalu..save je...smpn kmas2...lps tu nyanyi lagu I WILL SURVIVE!!! 40 KALI...aiskrim dh try..heheh..i will survive,..heheh(lelaki ini suke sgt upload gmbr awek bru dlm fb..sje je...huhu)

fatinmmj said...

nard!! wlu pe2...kuat..trus..kuat..pduli semua itu...itu smua kngan lalu..save je...smpn kmas2...lps tu nyanyi lagu I WILL SURVIVE!!! 40 KALI...aiskrim dh try..heheh..i will survive,..heheh(lelaki ini suke sgt upload gmbr awek bru dlm fb..sje je...huhu)

A retarded kitty said...

jiwang-jiwang!

Dari sudut Hati kecilku said...

1st time nak comment kat blog nard ni. well, tabah ye nard. kita same boat darling. i felt ur feeling...he left me and married with other woman. kena kuat kan..kalau tak, meroyan..woman power..cheers...