Monday, March 14, 2011

~ jegging ~

salam and hye.


this week might be another busy week for me. ada assignment yang i rasa sangat susah and i am so blur. and also there is no final paper for this course (environmental pollution and treatment technology). marks for final is taken from this assignment. maknanya assignment ni kena buat sehabis baik. so that result pun akan dapat sehabis baik. wish me luck everyone. :)




kalau sempat i will update lagi this week. kalau tak sempat maybe tak update. even i tak update this week. do visit my belog often okay. :)





see the pant?. santek kan??




it is called jegging.




semalam masa shopping online i jumpa la one blogshop yang jual jegging ni. dah lama dah macam niat nak beli skinny jeans or jegging ni. tapi i takut sebab i dont have a beautiful leg macam minah minah wonder girls. kaki depa semua kurus lurus tanpa sebarang lemak. hehe.




but i beli jugak since i dah kurus sikit. kehkehkeh. colour sebijik macam kat atas tu. nanti dah sampai parcel tu i upload it here. kalau rajin i pakai. then i tangkap gambar. HAHA.





ok bye. nak gi buat assignment.





sekarang ni masa cepat je berlalu. pejam celik pejam celik. sekarang dah bulan March. pastu April. haish. bila la nak kahwin ni. BAHAHA.



xoxo

44 comments:

fathiah said...

wat esaimen leklok.. hehehe... oh, jegging :)

NARDtheNERD said...

fathiah

baikkkk! oh jegging. ^_^

Miss Dill said...

assignment dulu.

baru kawen. hihi


Miss Dill^^

NARDtheNERD said...

miss dill

xleh ek kawen dulu. AHAHA.

Liquid said...

may nnt kawin lah tu ahahaha

LyNn HaMzAh said...

nama dia jegging yer...tak tahu plak kak lynn...

NARDtheNERD said...

liquid

ahaha. orait gak tu. :P

lynn hamzah

a'ah..jegging...hehe.

zuhanismohamed said...

gudluck untuk assignment tu eh ! dapat kan 100 markah..ngeh ngeh :)

NARDtheNERD said...

zuhanismohamed

hopefully i dapat 100...aminnn. :P

She's retarded said...

good luck!
jangan asyik on9 je
kekeke

NARDtheNERD said...

kitty

online tp keje jalan xpe. HAHA.

+dieabella+ said...

same ke nad jegging dgn skinny?br 1st time dgr binatang jegging nih...haha

NARDtheNERD said...

dieabella

jegging ni aku rasa dia jeans tapi legging. HAHA.

afdhalluddin said...

sampai jodoh kawen la nanti....
=)

Novelgurl said...

Salam

good luck =)

NARDtheNERD said...

afdhal

yupp tepat sekali..hehe

novelgurl

thanks.... :P

miss Fyqa said...

gud luck dear.

kawen jgn lupa jemput i.

:)

NARDtheNERD said...

miss fyqa

thanks.. ok i will. :P

thomas said...

skrg ni topic hangat sedunia ialah radioactive polution,
ada treatment ke?

zino said...

org tuo2 kato seluar ketat ni.. balut nangko

NARDtheNERD said...

thomas

treatment tu maybe ada. but we must do our part. mcm jgn keluar masa hujan, stay at home and dont inhale to much outside air. it might contain a trace ammount of radiation.

zino

ehehehe. alamak.

missh aryeika said...

assignment ouh assignment !!

HAHA , kawen naty .
lalala . .

NARDtheNERD said...

mish aryeika

haha. buat dua dua lagi cool kan. :P

Cheqna said...

Sis, yang I nampak sekali, u dah kurus sikit..wah..best lah tu..hehehe..

:-)

Cheqna said...

oh, n good luck sis! :-D

NARDtheNERD said...

cheqna

ehehe. sikit ja sis. tenkiu.... :))

Cik Yana said...

Cik Yana ada 3 psg jegging ni. Best gak pakai, tak de la seksi mcm legging tu. Kalau tak nak ketat beli yang saiz besar sikit. Hehehe~ lagipun, harga lagi murah dari jeans. Hahaha~ Jimat2 :P

NARDtheNERD said...

cikyana

i baru nak try pakai.. kalau cantik nak beli byk2.. HAHA.

m!3yr4h_LolLy said...

wat asgnment molek2 k. cntik la jegging to.brape hinggit u bli ? hee ;p

NARDtheNERD said...

mieyrah lolly

thanks dear. ehehe, teka la.. :P

NICK IRFAN said...

nmpk mcm seksi pun ada? sy ske2 ops! hehehhehe

Rahimah Ramlan said...

me ada beli jegging tu ari..x kirelah peha bsr pemeluk pokok kelapa kan? nak pakai jugakkk~~
hahaha..tapi sbb pemeluk kelapa tu lah jegging ku rosak...huhuhu~

*maka tgh on mode diet skrg

CahayaCintaIlahi said...

wah ada jegging pulak skang ek
neway nanti uplod taw.. n website
katne u beli nard.. i nak gak taw
hehe.. sbb kadang2 teringin gak nak
gune. tp sedar akan tahap kelemakan di peha.makan hasrat itu dilupakan hehe

NARDtheNERD said...

adik nick

amboi amboi...hehe

rahimah ramlan

awwww. i tak sabar nak rasmi jegging i. hehe.

cahayacintailahi

okay okay. nnt i update with the link sekali k.. :)

nora said...

alaaaa share ar link blogshop tuuuu
nak gakkkkkkkk

ENTRY HOT : Lucah Day :p

NARDtheNERD said...

nora

nanti aku share kan..igtkan weyy..haha..

IFA Athirah said...

cpt2 smpai parcel!nk tgk!hehe http://geekintherainbow.blogspot.com/

NARDtheNERD said...

IFA Athirah

dah smpi dah dear.. :))

Cheqna said...

sikit2 lama2 jadi bukit..hehe..diet sis diet :-)

NARDtheNERD said...

cheqna

yuppp. bilalahhh nak jadi bukit tu kan..hehe

MIMIE AIZA said...

kalau kawin nati ajak taw.. ajak taw. hahaa

Trah Assan said...

ahh lamanya tak buka blog :')

btw mane sis beli jegging tu eh ? which blogshop ?

khairul said...

good luck dear

roslinda sanusi said...

ok..buatlah assignment tu dek.. :)
today is my bz day too..nak update blog pon tak sempat.. but will do if got masa lapang nanti..just keep in touch k.