Tuesday, March 22, 2011

~ cerita basi ~

salam and hye.


lamaaaa nya tak update. sorry semua. salah i sebab tak organised masa dengan baik. kalau i organised masa dengan baik, mesti i dapat update blog hari hari. ehehe. tapi tu la. banyak komitmen lain yang kena buat dulu. contohnya macam buat assignment, baca jurnal, tengok wayang, makan, tido dan sebagainya.





jadi hari ini i nak update cerita basi. jangan bosan ye sayang sayang !!. :)





khamis minggu lepas. ooopps sori, jumaat actually. i pergi tengok hikayat merong mahawangsa dengan fana and fiza. its a bit too late than others sebab i busy. tapi siapa kesah kan. lambat ke cepat ke still i tengok. hehe.





bukti ni weyhh. wajib lah tayang. HAHA.




overall i puas hati la. stephen hughes rahman tu sangat maskulin. his body memang macam body body pahlawan gitu kan. i really want to see the english version of this movie. yang diorang nak release kat oversea tu fully english kan?. rasa tak puas tengok sekali. siapa ada softcopy movie ni. please forward it to me. hee. :)





oh ya! i dah janji nak tayang jegging kan. :P








muka garang macam 'kau pehal? kau pehal?'. HAHA.




okay bilik bersepah penuh bahan ilmiah. hehe. dan peha i besar. i tahu and u dont have to mention it. HAHA. tapi i muat kot jegging. bangga siot. cuma part peha je ketat sikit. :(




p/s: emak buat kek batik siram chocolate semalam. macam mana nak kecik kan peha ni. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.




xoxo

44 comments:

afdhalluddin said...

x tgk lg citer mahawangsa tu..
hehehehe...
=p

+dieabella+ said...

aku nak bgtau gak...peha ko besar...hahaha..jahat x jahat x?gurau nard...ko always comey!=)

NuR 'aQiLaH said...

tahniah! dah dapt jegging :D
plek nau namanya..huhu

NARDtheNERD said...

afdhal

ish outdated nyaaa. hehe.

dieabella

haha. mmg besau pun peha aku. :P

nur 'aqilah

hehe. tenkiu... :P

caliph shuriken said...

x cukup tu.. kek batik tu patut siram sirap sama, hukk...

latest en3: keyword hot macam pizza

NARDtheNERD said...

caliph shuriken

letak sirapp?. pengsannn. hehe.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

ramai kate HMM nie best..nak tengok gak ar nanti...:)

NARDtheNERD said...

myra si gula gula hati

best..tak rugi la tgk.. :)

m!3yr4h_LolLy said...

kesian cik mieyrah xtengok lg cite to..hee..btw, legging to sgt gojes dear !!

NARDtheNERD said...

mierah lolly

gi tgk cepatt..hee. thanksss. :)

zuhanismohamed said...

wow..memang gojes ! he he..

masalah kita sama lah..peha besar !tp sy lagi bsar kot..isk isk..

NARDtheNERD said...

zuhanismohamed

hehe..tenkiu..tulaaa. kena pi marie france bodyline. tsk tsk.

thomas said...

Singgah lawat org utara.

Novelgurl said...

Salam..yummy2 sedpnya kek batik^^

missh aryeika said...

missh dah tgk cite merong :)
best sangat !!

NARDtheNERD said...

thomas

hihi. thanks thomas. :)

novelgurl

mmg sedap. :P

missh aryeika

a'ah..best kan.. :)

lalink7 said...

wahh jegging pula..kena jogging dulu baru leh pakai bnda alah nie..hehehe

Whoopz said...

garang sey muka lu.. Takot tgk.. :p

NARDtheNERD said...

lalink7

hihihi. betul betul. :P

whoopz

HAHA. kau pehal? kau pehal?

NICK IRFAN said...

sy pun teringin jgk nk tgk cte tu... bila la dapat tgk? hehe

say to easy=) said...

hikyt merong mahawngsa tetap best!citer melayu pling ok lah setakat nie

NARDtheNERD said...

adik nick

jom kita gi tgk sama2.. :P

Trah Assan said...

hero dia mmg hot kebabom ! :P

btw bak sikit kek batik tuuuu , mengidam pulak :'(

NARDtheNERD said...

say to easy

yupp..pandai abg yusry buat cerita.. :))

trah assan

hottttttt sgt!.. nah amik la kek tu. :P

Kisah Abu Nawas said...

salam sob
welcome back menulis lagi

NARDtheNERD said...

kisah abu nawas

thanks ya.. :)

Miss Dill said...

nak kek cokelat gak!

Miss Dill^^

NARDtheNERD said...

miss dill

mai la sini.. :P

She's retarded said...

nak kek batik!

NARDtheNERD said...

kitty

meh la sini amik.. :))

mrs.sabri said...

peha besar?hehe..kalau kecik sgt pun x lawa jugak.. :)

Obat Sakit 2011 said...

meskipun basi namun tetap menarik

KELI OH KELI said...

ui.tengok merong mahawangsa x ajak pown..huhu...sedih2...:(
BON VOYAGE!BERLAYAR JAUH DENGAN SAMPAN IKAN KELI

ghost writer said...

gi xcercise sekarang jugak Naddy...hihi

tapi part baca jurnal tuh yang suka.awesome.

NARDtheNERD said...

mrs. sabri

a'ah..i setujuuu. hee.

obat sakit 2011

thanks ya.. :))

keli oh keli

jom jom..tgk lagi sekali.. :P

biskut

hihi. tak nak ah exercise. hehe.

CahayaCintaIlahi said...

kek batik siram chocolate pergh namanye mantap.. hehe same la yunk kte pun mengalami susah untuk kuruskan bahagian peha uwaa ;'((

nora said...

ko pehal? ko pehal?
ada hutang??
bayar arrr cepat aku nak beli jegging gak :p

ENTRY HOT : Beku

NARDtheNERD said...

cci

huwaaaaa. camana nak bagi kecikk ni?..hehe

nora

hahaha. :P

MIMIE AIZA said...

tolong poskan kek batik siram chocolate tuuuu.. heeee

NARDtheNERD said...

mimie aiza

ehehe. meh la dtg umah i. :P

Cheqna said...

sis,

best ek cerita merong tu? i tunggu dvd ajelah sebab i dgn panggung tak kawan..hehehe..

:-)

NARDtheNERD said...

cheqna

best sis.. music dia cool gila. better u tgk kat wayang. :)

Amalina E Azmi said...

abg merong bkn sekadar tuff tp ensem kot. haha kn kn:p

nad, oke je jegging tu..kalau kecik sgt cm minah2 wonder girls pun x lawa :)

NARDtheNERD said...

amalina E azmi

haha. abg merong buat aku idamkan lelaki melayu tulenn. thanks dear. :)