Thursday, March 3, 2011

~ cantas yunalis zarai pulak boleh? ~

salam and hye.


assalamualaikum semuaaa. tak jawab dosa kalau jawab sayanggg!! (tiru dialog anwarhadi yang hensem). HAHA. haritu kan i ada update pasal fake eyelashes tu kann. so semalam i dah la try pakai sampai berpeluh peluh bagai. best best best. sebab dia melekat kukuh tak tercabut. hoyehhh!!.



kalau cari kat youtube tengok makeup guru buat tutorial camana nak pakai fake eyelashes. semuanya nampak sangat senang macam makan kacang putih. bukan macam makan kacang putih je, pizza extra cheese pun boleh juga. HAHA. tapi kalau kau nak tau kesengsaraan sebenarnya, kau try la pakai. silap hari bulan kau menjerit sorang sorang sebab bila kau kelip mata je dia tercabut. :P




dan hasil nyaaaaa. :))





maaflah ingat nak jadi ayat ayat cinta tapi dah jadi rupa pencuri yang pernah masuk rumah awak tu kann. HAHA.




nampak tak bulu mata palsu tu?. kalau tak nampak marah lah pada camera i ye. sebab dia tak ada resolusi yang tinggi macam DSLR. sebab dia camera cabuk je. tapi i still sayang dia sebab dia dah banyak tangkap gambar gedik gedik i. HAHA. jasamu di kenang camera cabuk.




lepas dah penat penat pakai eyelashes bagai. marilah kita cuba pakai shawl pula. teehehehe.









sama tak macam ini?








HAHA. penat i tiru yunalis zarai tau. cepattt cakap sama! XD




apa apa pun. gaya lilitan ni actualy di inspired daripada hana tajima. dia sangat lawa bukan?. dia sangat lawa sampai belit tudung huduh huduh pun tak apa. i niiiiiiii?? HAHA.




p/s: jangan tegur kalau esok esok kau buat benda sama ni jugak. jangan pandang belakang sebab nanti tak pasti apa yang dihadapan. hoi. dah nak bye bye pun i membebel lagi. turun bakat emak la ni. HAHA.


xoxo

45 comments:

afdhalluddin said...

mcm yuna..
heee..
=)

NARDtheNERD said...

afdhal

haha. bodek ah tu kann. :P

oya said...

mmg glamer...

NARDtheNERD said...

oya

awwww... :)

en_me said...

jeliterrnyerr.. ehehe

fathiah said...

bile la nak try care yuna nih.. hehehehe....

NARDtheNERD said...

en_me

mcm penah dgr je..hehe

fathiah

try la dear..tp i tak rasa selesa.. HAHA

k.nisa said...

wah dh tukar background, memang cantik giler..cuteeee...comel je tepek bulu mata pelesu..eheh palsu la..hehe..pandai nard lilit shawl cam hana tajima, kak nisa nk try tapi takut bila tiba tang kena tiup angin, dh jadi lain rupa shawl tu..hehehe

NARDtheNERD said...

k.nisa

hehe tenkiu..kita try dlm bilik je kak..belum bawak keluar lagi..hehe

zuhanismohamed said...

waa..panjang gila bulu mata you i jeles ! he he

menangis yuna zarai sebab ada org dah cantas dia skrg..he he

NARDtheNERD said...

zuhanismohamed

hehe bulu mata tipu boleh laa...tapii yuna lagi hot dari i la yunk.. :)

m!3yr4h_LolLy said...

sangat2 comey ;)

Novelgurl said...

waalaikumussalam ;D cantiklah awk ^^

nelly said...

Pic yang berpurdah tu lawa seyh !!

NARDtheNERD said...

mierah lolly

hehe..tq :)

novelgurl

awww. mana ada. :P

nelly

hehe. tenkiu. :)

caliph shuriken said...

klau nk ckp x sama, bole?
x sama sbb kaler lain, hukk...

latest en3: ~ viva barca ~

NARDtheNERD said...

caliph

grrrrrrr..kena jugak ckp sam..HAHA

+dieabella+ said...

sama2...hehe

NuR 'aQiLaH said...

aiceh kak nad,

orang lawo pakai tudong hudoh pom nampak lawo yedak.
bukan macam cheq ni T__T

NARDtheNERD said...

dieabella

ehehehe. yeke?

nur 'aqilah

hahaha. mmg pun org lawa pki ape pun lawa...

Rina Azam said...

susah x pakai fake eyelashes? hehe..takut tercabut lak nanti..btw..u look gorgeous..seriusly cm arabian girl :)

NARDtheNERD said...

rina azam

susah bila dia tak nak lekat betul2..hehe..thanks syg.. :)

MIMIE AIZA said...

hana tajima cantek. kalau i pakai macam tu mesti semua org larikkk. hahaha

jomsantaisekejap said...

pergghhh...nard punya renungan tu yang tak tahan. Macam mana nak tidur malam ni...

NARDtheNERD said...

mimie aiza

i pakai pun org lari dear... :)

jomsantaisekejap

HAHA. tak yah la tido. :P

nora said...

ok ok org cakap la ni

sama sama sama

cukup tak? ke nak lagi =p

ENTRY HOT : Cam Kerang Busuk

NARDtheNERD said...

nora

hahaha.. nak nak. :P

Cheqna said...

Sis,

cantik bulu mata tu..hehehe..and shawl tu pulak ha ah sama...sama kat lekuk lekuk dia :)

but I'd rather makan kacang putih drpd nak jaga terkedip2 mata..haha..

:-)

NARDtheNERD said...

cheqna

i know more or less mmg mcm yuna kan...haha.. klu tak terel kedip2 pun tak tercabut pny.. :P

Cik Yana said...

Bukan setakat Yuna. Hana Tajima pun menangis tengok. Hahaha~

pakcik gumbira said...

sama~


hahaha. bengongla

NARDtheNERD said...

cik yana

hahaha. i know that.

pakcik gumbira

sapa bengong. hang ke? haha

She's retarded said...

saya setuju yang hana tajima sangat lawa!

nak kena puji jugak ke ni?

Pic first memang nampak macam pencuri, bukan pencuri barang tapi pencuri cinta.

kekeke

NARDtheNERD said...

kitty

kan kannn. hana tajima lawa gilaaa. :)

kisah abu nawas said...

salam sob

NICK IRFAN said...

seriuly akak lagi cantik dari luna.. sbb muka luna pucat je akak berseri... hehehhehehehehehhehehehehe

NARDtheNERD said...

kisah abu nawas

salam.. :)

adik nick

ye ke ni dik.. HAHAH.

ghost writer said...

yuna tuh nampak lawa sebab dia popular kononnya,dah makin tebal mekapnya Naddy..tapi dia tetap biasa jer..

NARDtheNERD said...

biskut

u mean yuna tak lawa? ke i? hahaha..

Cheqna said...

Sis yuNaddy :),

if tak tercabut tak pe, takut silap hr bln ditiup angin sebelah je tertanggal..hehehe

:-)))

NARDtheNERD said...

cheqna

hehe. klu sebelah je..stylo sis. :)

fyna said...

style da lebih kurang je...
hehehe...

sarah mohamad said...

me pun baru try. tu pun suruh kakak yg saya beli dekat dia tuu pakai kan . macam scary je tengok muka sendiri pakai kan. teehee .

dan mata memang berat gila :)
tapi kawan2 cakap jojes. hihihi

lalink7 said...

same la beb~

fun4u said...

Have a nice day and visit back with $mile$ at
http://adsense-adword-info.blogspot.com/