Tuesday, March 1, 2011

~ cantas title Rozita Che Wan ~

salam and hye.


well im back to my normal life. last week sangat la mecabar jiwa seorang student macam i. HAHA. sampai tak tido malam tau. ini baru i belajar environment. dah tak tidor seminggu. apatahhh lagi student medic diluar sana. HAHA. tak tido sebulan ke?. :P



bukan apa. emak ada seorang member baik dulu duduk kat kawasan rumah i. tapi sekarang dia dah pindah bukit antarabangsa. hari tu masa tengah sarapan kat restoren mamak. jumpa la member baik emak ni. okay macam jejak kasih tau emak berpelukan bagai. HAHA.

member baik emak ni ada anak tengah study medic. kat mesir. masa jumpa tu dia dok cerita la bila nak balik mesir balik, kerajaaan support ticket laaa bla bla bla. okay fine. dia ada lima anak tapi dia dok jaja cerita yang bakal doktot (cam comel je sebut doktot) ni je. HAHA. kesian anak dia yang lain.




eh apa i mengumpat orang ni. HAHAHAHA.




back to the topic. hehe. lepas exam tu emak and abah macam tahu tahu ja i tension. hehe. emak ajak pergi timesquare cari hadiah kak lang. so pergi la timesquare jalan jalan lepas submit tak home test. awwwwww. heaven gila i cakap u. sebab kepala ringan tak payah pikir test dan boleh shopping. MUAHAHA.






fake eyelashes

HAHA. bulu mata palsu beli kat timesquare. puas hati bolehh beli banyak banyak cam ni. i nak cantas title ratu bulu mata dari rozita che wan. hehe. nanti bila i dah try i upload kat sini ye semua redears. lepas tu kau semua boleh la kutuk kutuk tak cantik ke hape ke kan. :))






eyelid glue.

ini mesti beli lepas dah beli bulu mata palsu. kalau tak macam mana nak kasi bulu mata tu lekat kan kan?. kalau tak beli ni pi beli gam uhu pun boleh lekat rasanya. HAHA. yang ni glue dia colour hitam. so bila pakai eyeliner tak de la dia comotkan eyeliner kita. :))





blog i berwajah baru kan??. hehe



sebab bangun pagi tadi apa tah imageshack tulis. pastu keluar gambar katak kat backround i. geli geli. pastu terus i tukar deco blog i. cantik takkkk? HAHA.







selamat tinggal mata tak ada bulu mata.



haha. take care everyone. :P

xoxo

45 comments:

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

tibe-tibe rase nak pakai bulu mate palsu...weee~ XD

Mila Ahmad said...

bulu mata 2 patern laen² erk?
nad pown da kena pic katak 2 erk?

She's retarded said...

blog sudah jadi kuning+pink. I like!
tak sabar nak kutuk pic nad pakai bulu mata palsu tuh
kekeke

NARDtheNERD said...

myra si gula gula hati

hehe...meh meh pki ramai2.. :))

mila ahmad

tak dear..patern dia sama je.. a'ah kena pic katak tu...

kitty

hehehe...mmg nak bagi org kutuk pun. :P

afdhalluddin said...

mengapa bulu mata penting???
=p

Miss Dill said...

comel2!

bulu mate & blog. hihi


Miss Dill^^

fathiah said...

wah... xpenah pun pakai bulu mata palsu.. hehehehe

NARDtheNERD said...

afdhal

orang cakap ngan kita kan dia tgk mata..
hehe

miss dill

oh tenkiu sayang. :))

fathiah

jom pakai jom.. :)

Hanis MY said...

cepatlah upload nard...tak sabr nk tgk... wow wiii me like ur new house cun mcm tuan dia jugaks la hehe...

NARDtheNERD said...

puan hanis

hehe..ok i will.. thanks.. :))

en_me said...

jeliternyerr..

thanx cik nard singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg itttewww.. ehehe

Cik Eliza said...

bak sini bulu mata palsu uw satu, haha

Fadzli Amir said...

penah tengok seorang lelaki yg lembut memakai bendaalah ni...kitorang kutuk habis...sebab bulu mata tu panjang sgt macam awning tingkap....hehehhe..

pasal kes kedai makan ituari...betul la macam nad kate..tu under JPS...thanks..

NARDtheNERD said...

en_me

okay...no hal. :)

cik eliza

amik laahhh..hehe

fadzli amir

rozita che wan pakai lawa kannn..hehe

n@jwamz said...

mata u tak pakai bulu mate palsu pun da cantekkk dear:)

jomsantaisekejap said...

Pergghhh kalau letak bulu mata kat mata nard yang bulat tu, rasanya bukan rozita che wan saja yang melopong...semua jejaka2 handsome yang dalam list nard tu akan sms time tu jugak buat temu janji....

Novelgurl said...

salam..hahha habislah mata kena pakai bulu..lalala~

NARDtheNERD said...

n@jwamz

awwwww.. malu i.. :))

jomsantaisekejap

hahaha. ye la tuu. :P

coffeepinkee said...

waitin 4 ur bulu mata plsu on the next post :)

caliph shuriken said...

nard.. gam uhu laa terbaikkk, hukk...

latest en3: ~ the law of attraction ~

nelly said...

Bulu mata palsu ?
kenapa tiba2 rasa berminat ..
OMG ! Hahaha .

NuR 'aQiLaH said...

teringin jugak.
tapi x pandei.
mungkin ilmu belom penoh di dada.
kakaka

KELI OH KELI said...

mata dah cantik...bulu mata pun dah cantik...kalau pakai..perghhhhh...lagi cantik la tu!pewittt..nard che wan!

iKaN kELi HaSiL dARiPaDA BaHaN KiTar SemULa"

adnil linda said...

nard...
lentik x bulu mata palsu tuh???

Mr Laici said...

Cantiknya Blog nie.. macam puan dia jugak.. ><


Entry Terbaru: Akhirnya!! Buffered Earning yang ke-3

NARDtheNERD said...

coffeepinkie

ehehe..okay syg... :))

caliph shuriken

gam uhu lekat selama lamanya..hehe

nelly

haha..pi beli sekarang.. :))

nur 'aqila

xpandai..belajar la..hehe

keli

hahaha..lawakla nard che wan..hehe..

linda

lentik lentik...i loikeee.

mr laici

awwwww..yeke? hehe.

oya said...

x pernah try pakai bulu mata palsu...kelerz ye nk jd ala2 RCW

NARDtheNERD said...

oya

try la dear...syok.. :)

nora said...

anak makcik tu alaa yg bakal doktot tu lelaki ke pompuan yang

tetiba nak feeling gosip =p

NARDtheNERD said...

nora

long time no see babe. hehe. yang doktot tu lelaki.. HAHA

perondajaketbiru74 said...

hmmmm nice blog babe...

Cik Yana said...

Menangis la Rozita Che Wan nanti hahaha~ cik Yana tak yah pakai bulu mate, sebab dah panjang. Member selalu cakap bulu mata macam gajah yang dalam cite sesame street tu. Kurang asam tol. Hahaha~

mira_nas said...

syg.. x silap saya HARAM pakai bulu mata ni.. sebab mengubah ciptaan Allah.. sila rujuk ustaz ye..

p/s: maaf saya bagitahu supaya awak tak berdosa memakainya.. saya juga tak berdosa kerana tegur awak.

NARDtheNERD said...

muse

oh thanks dear.. :))

cikyana

hahaha..boleh buat bulu penyapu..ekekeke..gurau..

mira_nas

eh rugi la dahh beli tak pakaiii.. HAHAHA.

Hanis Azla said...

makin cantik blog nard.. bila nak tayang gambar dgn bulu mata palsu tu.. naklah tgk.. he..he..

NARDtheNERD said...

hanis azla

thanks dear...nnt i uploda k.. :))

zino said...

lentik la mata ya hehe

NARDtheNERD said...

zino

begitulah nampak nye...hehe.

aziz said...

hahahhaha.,.,. begitulah :)

NARDtheNERD said...

aziz

haha. apa yg begitulahh. :P

lalink7 said...

nard, kite dah beli 3 kotak fake eyelashes...huhuhuhu...memang tgh cantazzzz habessssss rozita..

NARDtheNERD said...

lalink7

awwww. byk nye yunk. hehe. i loikke. :))

mira_nas said...

klu mascara ok. kot.. still asli.. ala jual la kat orang lain.. duit boleh cari..

MIMIE AIZA said...

i pun sibuk dgn test.. x de pun take home test. cisss

sarah mohamad said...

nard pun kena sumpahan katak eh ritu. teehee. nice aje background ni. teehee :)