Monday, March 7, 2011

~ contest jom cover mulut ~

salam and hye.


selalu bila tangkap gambar orang akan buat macam macam posing. ada yang tongkat dagu, ada yang tunjuk peace, ada yang muncung mulut dan ada jugak yang pura pura buat muka comel (okayy. i la tu). HAHA.



tapi tak kesah lah kan. semua orang ada gaya sendiri bila amik gambar. macam i, mostly gambar i semua jenis sengih nampak semua gigi. sebab dulu pernah ada kes, orang tanya kenapa semua gambar kau senyum tak nampak gigi?. kau tak ada gigi ke?. HAHA. bunyi ayat tu macam penghinaan bukan?. HAHA.




so hari ini nak join contest yang kena posing rare sikit. contest jom cover mulut. ajuran cik Halusinasi. :)




syarat syarat

1) Perlu menjadi follower dalam blog ni.
2) Wajib letakkan gambar di atas ni dan link ke entri ni.
3) Upload 1 gambar
4) Tag 2 orang kawan anda
5) Tinggalkan link anda ke ruangan comment entri ini.




okay i dah pun jadi follower ke 338 blog cik Halusinasi ni. siapa siapa berminat nak join contest jom cover mulut ni boleh tekan gambar dibawah. :)



click untuk join. click untuk join.




gambar cover mulut i. HAHA.


alamakss kantoi jari i tak runcing. tsk tsk.




so, i nak tag dua orang daripada readers i. which are..

polkadonut
belladiea

join okay korang. u will never regret. oh ya. thanks untuk sueyda coz tagged me to join this contest. :)




lately i macam banyak je join contest. kan? kan?. tak apa kan sayang sayang?. tapi nanti kalau ada cerita baru pasal diri i nanti i update okay (statement bajett artis). HAHA. my ex-schoolmate ada jual kajal eyeliner. i macam ineterested to buy la. nanti boleh update mata galak macam perempuan arab here nanti. oh i cant wait. :P




xoxo

45 comments:

NICK IRFAN said...

comel2... gudluck! :)

Melati Qistyna's Mummy said...

wish u luck dear, xper la x runcing, janji mata mu galak...heeeee

NARDtheNERD said...

adik nick

thanks adik.. ehehe. :)

NARDtheNERD said...

melati qystina's mummy

awww sis..tenkiu. :))

lea said...

wah...mcm2 jenis contest skrg ni ye

NARDtheNERD said...

lea

a'ah..mcm2 la ni.. :)

MingMing said...

wah.. comel2.. cam nak join jugak la.. tp tgkla kalo de mase nti..=)

en_me said...

gebunyer tangann.. ehehe

NARDtheNERD said...

mingming

join ye dear..gud luck!

en_me

alamak...HAHA

sarah mohamad said...

jojes!
good luck my dear :)

Novelgurl said...

Salam..ehe..cute^^ good luck k !

NARDtheNERD said...

sarah mohamad

tenkiu sayang...:)

novel gurl

eheee..tenkiu.. :))

fathiah said...

wah wah wah.. gudluck ya :) nak join, ntah ade x pic.. hehe

NARDtheNERD said...

fathiah

hehe..tenkiu...cari pic cepat... :))

perondajaketbiru74 said...

okler pose u tu....hehe

NARDtheNERD said...

muse

ahaha. malu i. :P

She's retarded said...

good luck! kalau menang, hadiah tu kita share2 tau.
sharing is sexy yaw!

NARDtheNERD said...

kitty

haha. i tak sexy tapi i gojesss.:P

afdhalluddin said...

cover gigi kuning...
=p

Imran nyambek said...

wweeeewit

NuR 'aQiLaH said...

putih melepak nya tangan. hiks

NARDtheNERD said...

afdhal

haha. gigi aku putih weyyy. :P

imran nyambek

haha..awwwww. :P

nur 'aqilah

haha, i mmg putih. lala.

Fahim 'n Alin said...

hahahah


gudluck nard..


p/s aku suka lagu mnasir nih..hiii. kau main ke?

caliph shuriken said...

cover mulot sbb tgh mam biskut tiger kn, hukk...

latest en3: ~ blue diamond ~

noorcahaya said...

aww , comel je pic . goodluck :) nanti mnang boleh share2 . hehehe

NARDtheNERD said...

fahim n alin

tenkiu... haha. takde maknenye aku main.. :P

caliph

kita makan oreo la...hehe.

NARDtheNERD said...

noorcahaya

tenkiuuu. hee. :))

princeduyong said...

opss..!..sambil tutup mulut...

NARDtheNERD said...

princeduyong

ooopppsss. :P

rahimah said...

wahhhh..contest cover mulut...i loike~~~

Anak Shaleh said...

ssstttt

NARDtheNERD said...

rahimah

i pun loiikeee. :)

anak shaleh

ape tu?..hehe.

Blog Tutorial Blogger said...

salam sobat
berkunjung siang
postingnya bagus
sukses selalu ya

NARDtheNERD said...

blog tutorial blogger

thanksss. :))

Cik Yana said...

Kalau pakai spek kan, rasa macam sebijik sama dengan yang penganjur contest tu. Hehehe~ Gud Luck :)

NARDtheNERD said...

cikyana

yeke?..hehe..ok dear.. :)

sarah mohamad said...

dear, buat lah tutorial pakai kajal eyeliner tuu :)

m!3yr4h_LolLy said...

sangat gorgeous !
gud luck.. hee ;)

NARDtheNERD said...

sarah mohamad

huhu...nnt dah beli i buat k dear.. :))

mierah lolly

tenkiu syg... :))

Halusinasi said...

cunnya dia...arghhh cemburu! hehe
semoga berjaya dear^^

salam singgah dr penganjur contest^^

NARDtheNERD said...

halusinasi

hehehe...thanks dtg jengukkk..bg la i menang..hehe

Heidi Shafiq said...

wah sume nak pose comel2..

NARDtheNERD said...

heidi shafiq

semua kannnn. HAHA

nora said...

auwww cam gadis ayu yg malu2 gitu

ENTRY HOT : Senyum ^_^

+dieabella+ said...

cmne aku xperasan ko tag name aku...hehe...thanx nad...=)