Monday, February 21, 2011

~ "teeeheee" ~

salam and hye.



homaigod. homaigod. minggu ni ada dua take-home-test. walaupun take-home-test, maknanya kau boleh guna google atau bukak buku tebal tebal cari jawapan. tapi still i nervous. kau tahu kenapa?. sebabnya mesti la lecturer akan expect jawapan kaw kaw dari kau. HAHA.



lepas tu sabtu ni ada seat-in-test. ini normal punya exam la. kat rumah kau baca buku tebal tebal sampai pening. esok masuk exam dan jawab. yang ini lebihhhhhh susah kan?. tak boleh google and tak boleh bawak buku tebal masuk exam. okayy nervous gila ni. tsk tsk. :(



jadiiiiiiiiiiiiiii. jangan expect i untuk selalu berpoya poya dengan blog ni minggu ni. unless tiba tiba ada miracle terjadi. okay fine otak tak boleh fikir miracle dalam BM apa. oh ya. miracles tu keajaiban kan? kan?. HAHA.





sengih jaa kerja aku kan?. HAHA.




jadi wish me luck for my upcoming test. maybe this week tak akan ada update kot. or maybe ada. if ada, itu bermakna i dah gian gila gila nak tekan tekan keyboard gitu. HAHA. jadi teruslahh menyokong i even i tak update blog. teeheeeee.




eh sebut pasal "teheeeeeeee!!".




teringat sorang youtube star. nigahiga but his real name is ryan. apaaaaaaa tak kenal??. ish. bukak youtube hampa tengok apa jaa?. anwarhadi jaa ka?. HAHA.



muka poyo habis. tapi hemsem jugak kau ni nigahiga. HAHA.




semua video dia semua jenis video terhegeh hegeh. dia akan sebut "teeheeeee" at the end of all his vid. kalau tension exam tu kan. kau bukak video dia ni kau boleh gelak gelak 10-20 minit camtu kan. pastu study balik. jadi kau tak stress la study sampai migrain tu nokk. HAHA.



okay. jom teman i study nigahiga. tak nigahiga, anwarhadi pun i layann je. :)



xoxo


43 comments:

dania said...

gud luck on your test!!
teheeee.. ;)

NARDtheNERD said...

dania

thanks sayang. teeheee. :)

Miss Dill said...

naddy, wat betul2! jia you!!!


Miss Dill^^

NARDtheNERD said...

miss dill

tenkiu syg.. :))

miss Fyqa said...

gud luck dear.
rindu nak jenjalan sini ;))

NARDtheNERD said...

miss fyqa

thanks dear...dtg la selalu.. :))

fathiah said...

gudluck ye... gudluck untuk saya jugak.. hehehehe... mamt tu, kenal2... TEEHEE :)

NARDtheNERD said...

fathiah

thanks sygs.. teeheee. :)

rizwan's sweetheart said...

selamat maju jaya...

salam kenal. jom singgah blog fda

NARDtheNERD said...

rizwan's sweetheart

thanks fda... :))

afdhalluddin said...

slamat berjaye....

Cheqna said...

siapkan keja2 tu dulu sis sebelum "berpoya-poya" kat sini..hehehe..

:-)

ghost writer said...

study jangan malas-malasan ok...

jangan rajin sangat tengok youtube..hihi

NARDtheNERD said...

afdhal

thanks afdhal...aminnn. :))

cheqna

hehe.. ok i will. :))

biskut

baik biskut. hehe. :)

nelly said...

Jom2 .
hehe

NARDtheNERD said...

nelly

eiiiii.. jom pi mne? hehe.. :P

MIMIE AIZA said...

gudluck dear...
i pun byk test sekarang. penat :(

Hanis MY said...

slamat study n goodluck dear... eh tiba2 terintat lagu sailormoon versi melayu yang sebut keajaiban tu haha... i likeee sailormoon,...

NARDtheNERD said...

mimie aiza

huhu...good luck to u too.. :)

puan hanis

hehe..thanks a lot dear.. :)

Liquid said...

good luck =)

-jalan2 cni lalalalala

jomsantaisekejap said...

Kalau dah nama test tu, kenalah perah segala2nya..picit2 kepala tu sampai berkedut semua muka. Well, whatever pun, may success be yours dan keep cool ye..i know u can do it Nard..

NARDtheNERD said...

liquid

thanks liquid...hehe

jomsantaisekejap

thanks alot dear.. :)

Hanis Azla said...

good luck on your exam yer.. teeeeheeee..

NARDtheNERD said...

hanis azla

thanks dear.. :))

Novelgurl said...

salam ^^ hensem nya..ngee~
Good luck untuk awk eh ^^ fighting2 !!

+dieabella+ said...

terus femes mamat nih..haha...gd lux nad!

NARDtheNERD said...

novelgurl

hemsem kan...thanks dear.. :)

dieabella

dia mmg femes la...thanks dear.. :))

lalink7 said...

nard wat elok2 test tuee..jgn becinta ngan pakwe koreaa je..babap kang haa..hahahha

NARDtheNERD said...

lalink7

ok sygs...hehe..niga higa korea ek ek?..

She's retarded said...

good luck sis nad!

NARDtheNERD said...

kitty

thanks dear... :))

Mr Laici said...

Wish u luck.. ><

Entry Terbaru: FaceBlog!!!! ape bende nie...

Cheqna said...

Sis,

dah siap ke blum ni..asyk ronda2 je..hehehe..


:-)

en_me said...

gudluck tewww.. ehehe

NARDtheNERD said...

mr laici

thanks tau... :))

cheqna

on the way..hehe

en_me

tenkiuuu :)

oya said...

byk test nye kamu..all the best!

KELI OH KELI said...

gud luck mypren!!!sukses selalu!yeahhhhhhhhhhh...geng penang bijak2!

alexa yussida said...

all the best nad!!:)

m!3yr4h_LolLy said...

gud luck dear !

NICK IRFAN said...

gudluck kak! :)

kisah abu nawas said...

salam sob
indah fotonya

perondajaketbiru74 said...

good luck babe

Mr Laici said...

dah abis lom test nya.. (><)


Entry Terbaru: ChurpChurp Menyerang Nuffnang!!!